Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Черен списък - гр.София

  • 876 866
  • 3 013
# 3 000
Скоро имаше друг случай по телевизията и надълго и широко се видя че освен некомпетентни са и нагли (за паднал пред болницата пациент след изписване се наложило да звънят на 112, защото не искали да го приемат обратно..)
Този случай беше в друга болница - 5-та градска.
Виж целия пост
# 3 001
Скоро имаше друг случай по телевизията и надълго и широко се видя че освен некомпетентни са и нагли (за паднал пред болницата пациент след изписване се наложило да звънят на 112, защото не искали да го приемат обратно..)
Този случай беше в друга болница - 5-та градска.
Цитат
на около 200 метра от Националната кардиологична болница
https://www.facebook.com/teodor.ivanov.520357/posts/701887593562811
Това е бившата на Чирков нали?
Казват, че там били най добрите кардиолози.
Да не би да сте го закарали в спешния кабинет? Там е различно...
Не, на Чирков е „Света Екатерина“.
Виж целия пост
# 3 002
Сигурно вече е в списъка - Трета градска болница, София. Тъй нагло нареченият "Национален Кардиологичен Център".... Водиме им спешно пациент с инфаркт, а те му слагат диагноза "здраво сърце" и го изписаха. Избягвайте по възможност, там са страшно некомпетентни!! Скоро имаше друг случай по телевизията и надълго и широко се видя че освен некомпетентни са и нагли (за паднал пред болницата пациент след изписване се наложило да звънят на 112, защото не искали да го приемат обратно..)
Падналият човек беше пред Пета градска.
Виж целия пост
# 3 003
Това са пълни глупости за др.Анита Гановска,следеше ми първата бременност,сега и втората ми следи,изключително добър човек и специалист. Отношението й  към пациентите е прекрасно и винаги е отговаряла изчерпателно  на въпросите,каквито и да са били,никога не се е държала надменно или да е крещяла,това е много лоша клевета,др.Гановска е много добър човек и специалист!
Виж целия пост
# 3 004
Това са пълни глупости за др.Анита Гановска,следеше ми първата бременност,сега и втората ми следи,изключително добър човек и специалист. Отношението й  към пациентите е прекрасно и винаги е отговаряла изчерпателно  на въпросите,каквито и да са били,никога не се е държала надменно или да е крещяла,това е много лоша клевета,др.Гановска е много добър човек и специалист!
Аз съм на същото мнение. На мен ми прави операция и съм изключително доволна. Много добър специалист и на първо място човек!
Виж целия пост
# 3 005
Ще добавя и моята история с прегледите ми при д-р Светлана Златкова към споделеното вече мнение от meow_meow. Бих казала, че отношението, което получих, беше повече от некоректно.

Отидох при д-р Златкова за най-обикновен профилактичен преглед с единственото оплакване, че цикълът ми е прескочил един месец. Прегледът включваше и колпоскопия (аз също бях с направление), обясни ми, че шийката на матката ми не трябва да изглежда така и има един подозрителен участък, от който трябва да се вземе биопсия (да отида за нея веднага след следващия ми цикъл) и след това ще прецени дали да се гори или направо ще се наложи да вляза в болница за операция в зависимост от резултатите от биопсията. В крайна сметка цитонамазката ми беше същата като на meow_meow (втора група, възпаление). Знаех, че резултатът е доста добър, но честно казано очаквах първа група, а така или иначе трябваше да ходя на вторичен преглед, защото имах киста и прецених, че ще е излишно да се обаждам предварително. На втория преглед единствения коментар, който получих за цитонамазката, беше „Мога да Ви уверя, че нямате рак”, взе ми биопсия, за ултразвука беше забравила (при положение, че го обсъдихме още при влизането ми в кабинета), напомних й и поне кистата вече я нямаше. Обясни ми да й се обадя веднага след като излязат резултатите от биопсията. Така и направих, но когато се чухме ми каза само, че резултатите са добри и трябва отново да отида до кабинета, за да ми обясни някои неща.

Малко след влизането ми при нея имах невероятния късмет да се обади пациентка със същите резултати от цитонамазка и съвсем ясно чух как д-р Златкова й обясни, че втора група е перфектен резултат. След това започна коментара по резултатите от моята биопсия. Обясни ми как съм се срещала с някого, който ме е заразил с HPV (при положение, че изрично й бях обяснила, че нямам партньор от няколко години), след това ми препоръча да се явя на HPV типизация (написа ми го на листче даже с удивителен!). На мен вече ми беше ясно накъде отиват нещата, така че просто се разплаках, не издържах да гледам как ме лъже, при това лекар, на когото имах пълно доверие до този момент. Тук идва и най-неприятната част от разговора ни:

Д-р Златкова: „Препоръчвам Ви да се подложите на една манипулация, нарича се горене, но само звучи страшно, всъщност е съвсем безобидна, усеща се като цитонамазка.”

Аз вече само плачех...

Тя явно не издържа да ме гледа така и реакцията й беше:

„Знаете ли, виждам, че прегледите не Ви се отразяват добре, така че най-добре не се подлагайте на тази манипулация”

При което аз още по-учудена я попитах: „Какви рискове ще поема, ако не се подложа на нея?”

Отговорът на д-р Златкова беше „Никакви”!?

Тук вече не издържах и я попитах: „Тогава защо ми я препоръчахте?”

Не успя да ми отговори...

При всичките противоречия се наложи да отида на нов профилактичен преглед. За щастие този път попаднах на изключително съвестни и коректни лекари. Оказа се, че не е трябвало да ми се взима биопсия, резултатите от изследванията ми при д-р Златкова не отговарят на истината и всъщност съм напълно здрава. Цитонамазката ми е в първа група, възпаление нямах (още по-малко хронично, въпреки че така пишеше в биопсията), а като поговорихме малко по-детайлно за личния ми живот, вероятността да съм заразена с каквото и да било, предавано по полов път, се оказа абсурдна. За горенето ми казаха, че е една съвсем излишна манипулация при моите резултати и даже има вероятност да ми навреди.

Ако трябва да обобщя прегледите си при д-р Златкова: отидох с направление и въпреки това оставих около 130 лв. за излишни изследвания, чиито резултати дори не отговарят на истината.

В крайна сметка мога да приема, че се е объркала за някои неща – например за видяното при колпоскопията, как пропусна да ми каже, че ще имам течение след взетата биопсия или това, че дори не се сети да поговори с мен за личния ми живот и пренебрегна липсата на партньор с лека ръка сякаш изобщо не направи връзка с изследванията. Млада е и ще се научи, но намирам за изключително некоректно да лъжеш пациентите си. Тя отлично знаеше, че при този резултат от цитонамазка изобщо не трябва да ми се взима биопсия, както и че горенето е само една излишна манипулация, но въпреки това биопсия ми се взе (при това за близо 100 лв.) и ме извика в кабинета си специално, за да ме убеждава да се подлагам на горенето....

Разочароващото за мен е, че след като д-р Златкова си позволява по такъв начин да манипулира и лъже пациентките си още докато специализира, не искам и да си представям в какво ще се превърне след няколко години, когато понатрупа опит!

Все още ми остава една малка надежда, че аз съм единствената, към която е проявила тази некоректност или поне след като видя колко бях разстроена след всичките й грешни диагнози и излишни изследвания, ще си вземе поука за отношението към останалите пациентки след мен.
Виж целия пост
# 3 006
Относно д-р Александър Ковачев-дерматолаг от 25 дкц, няма такова несериозно отношение. При първото ми посещение бях навикана защо съм си позволила да сложа парфюм, така съм си мислела, че ще си набера клиенти и още куп безумни изказвания, записвам си час за почистване на милиуми, чакам 1 час пред кабинета, без някой да ми разясни ще вляза ли изобщо, никога не бих повторила да се върна!!!
Виж целия пост
# 3 007
Д-р Мариана Ковачева, МЦ "Майчин дом" София
Виж целия пост
# 3 008
Др Соня Кръстанова, 14 ДКЦ, гр. София. Изключително некомпетентен личен лекар - груба с възрастните, опитвайки се да отърве от тях без да и мигне окото...за децата да не говорим, знае да лекува само с антибиотик, който не винаги е подходящият..... не е лекар по призвание...а по бизнес...
Виж целия пост
# 3 009
Здравейте!
Добавям в черния списък д-р Теодора Йосифова - детски офталмолог в София в Медицински център "Детско здраве" на ул. Ами Буе 27-29.
Заведох синът ми при нея, защото бяхме на преглед в оптики Joy и там ни откриха късогледство, но ми казаха, че трябва задължително да се разширят зениците, за да се определи точно диоптъра. Но това разширение на зениците става само в здравен кабинет за деца. Затова по телефона като записвах час питах, дали правят това в кабинета. Казаха ми, че няма проблеми и разширяват зениците на място. При прегледа д-р Йосифова потвърди, че детето има късогледство. Аз настоях, че е редно да се разширят зениците, но тя каза, че няма капки в момента за това. Казах й да ми напише рецепта, за да купя от аптеката. Но тя каза, че няма нужда от разширение, защото липсвали капки в аптеките за това. След това сложи и на двете очи един и същи диоптър, без да му закрива едното или другото око, за да може да ги изследва поотделно както е редно. Пита го дали вижда 2 цифри и заключи, че това е диоптъра и ни изписа рецепта.
Отидох при друг офталмолог, който след обстоен преглед с разширение на зениците определи точните диоптри на детето, които се различаваха от тези на д-р Йосифова.
Затова, че не ходете при нея, защото прегледите се правят набързо и това може само да навреди на здравето на вашето дете.
Виж целия пост
# 3 010
На д-р Дуковски мястото му не е тук! Изключитрлен професионалист и човек!
Виж целия пост
# 3 011
Петрана Петрова-Маринова - “педиатър”, Токуда.
Отказвала ни е прием в болницата с бебе на ръце, изгарящо от Т, понеже сме били на море. Този факт беше достатъчен, за да ни прати в Инфекциозна. Приеха ни и ни лекуваха в болница “Лозенец”, а причината нямаше нищо общо с морето.
Виж целия пост
# 3 012
Елена Димитрова - педиатър 28 поликлиника
Виж целия пост
# 3 013
Д-р Веселин Матеев- алерголог, Александровска болница.
Голям некадърник!!!!! Лекува с имунотерапия /Сталорал/ алергия към домашен прах 4 години, като положението само се влошава, и оплакванията се увеличават. След 4 години друг специалист установи че алергията е пренебрежимо малка и проблемът е носна полипоза.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия