искам да пробвам тази рецепта
Пълнени краставици (Франция)
Обелете и нарежете на кръгове, дебели 1 см, 1 голяма краставица или няколко по-малки. Изрежете семенната им част. Пуснете ги във вряща подсолена вода да омекнат. Извадете ги, отцедете ги и ги оставете да изстинат. Разбийте 1 пакетче прясно масло (125 г) и прибавете 200 г риба консерва („Тон" или друг вид), смачкана и обезкостена. Бийте сместа, докато стане на гладка маса. Наредете кръговете от краставицата в чиния и запълнете празнината в средата им със сместа от масло и риба. Залейте ги след това с майонеза, към която по желание можете да прибавите 1 лъжичка доматено пюре, и ги поръсете със ситно нарязан магданоз. Украсете ги с резенчета от лимон.
обаче как да разбия това пусто масло. дайте акъл плс.
Освен това в клуба намерих една рецепта за пълнен кашкавал
дето се слага в плик и се вари около 10 мин, после се разстила, слага се плънка, навива се и после се реже...
ако някой го е правил да каже с какъв кашкавал става