фейсбук

  • 294 911
  • 2 278
# 570
 Благодаря ти, Луне! Hug
Виж целия пост
# 571
Блокираш го, той не вижда нищо от това, което пускаш ти. Все едно че не пишеш и си махнала всички твои снимки. После като му свалиш бана, ще вижда....Само ако се разприятелите, тогава няма да ти е приятел.  Mr. Green
Грешка. Упс.  Mr. Green От персонализиране на настройките си избираш опциите за публикации - кой да не ги вижда, кой да не коментира и за снимките по същия начин.  Crazy Не с блокиране. Това за останалите го пиша.
Виж целия пост
# 572
При мен като блокирах няколко човека автоматично ги разприятелих.
Виж целия пост
# 573
 Тъй де. Така стана и при мен. Ама тествах с мъжа ми. Сега като се събуди ще види  Mr. Green. Дано да не го приеме като покана за развод  Joy. Аз възстанових приятелството бързичко, ама вероятно има следи от " престъплението"  Joy.
Виж целия пост
# 574
Гледах репортаж, че американцитя бая се връзват на ФБ. И много народ се е развел зарад' него. Ама ние не сме така повърхностни  Joy
Въпреки това аз пробвах с профила на сина ми Mr. Green
Виж целия пост
# 575
Тъй де. Така стана и при мен. Ама тествах с мъжа ми. Сега като се събуди ще види  Mr. Green. Дано да не го приеме като покана за развод  Joy. Аз възстанових приятелството бързичко, ама вероятно има следи от " престъплението"  Joy.

Никакви следи няма Wink Единственият начин да разбере е ако по времето, по което ти си го блокирала, той се опита да види профила ти.  Peace
Виж целия пост
# 576
Има следи. Отпада от листата с приятели, после, за да се появи в нея трябва нова покана, която той да приеме.
Виж целия пост
# 577
oops
Аз не съм доразбарала казуса  Laughing Съжалявам  Peace
Виж целия пост
# 578
 Аха. Така стана. Добре, че му имам паролата  Mr. Green.
Виж целия пост
# 579

от няколко дни всичко ми е подчертано с оранжеви и зелени линии
много ме дразни, да знаете от какво е това  Tired
Виж целия пост
# 580
Аз да питам. Може ли да се персонализират само постовете от игрите. Демек да не ги виждат всички, а да си направиш определен списък от хора, с които играеш и само те да виждат тези постове. Много е досадно да гледаш по стените на хората разни постове за търся царевица или плодове и за това, ако могат да се ограничат само до кръга хора, които се интересуват от това ще е супер, а другите хора да не ги виждат.
Виж целия пост
# 581
Имам въпрос:

Преди, когато пишех нещо в статуса, то излизаше до името. Сега се вижда само на стената.
При всички ли е така и може ли да се промени, за да ти излиза написаното до името?
Виж целия пост
# 582
Аз да питам. Може ли да се персонализират само постовете от игрите. Демек да не ги виждат всички, а да си направиш определен списък от хора, с които играеш и само те да виждат тези постове. Много е досадно да гледаш по стените на хората разни постове за търся царевица или плодове и за това, ако могат да се ограничат само до кръга хора, които се интересуват от това ще е супер, а другите хора да не ги виждат.
Може. Слагаш си всички съседи от играта в една група и когато публикуваш, кликаш на катинарчето до "Публикувай", излиза нов прозорец и там "Направи видим само за..." избираш "Специфични хора" и в полето под него започваш да изписваш името на групата, групата се появява, избираш я, "Запази" и след това публикуваш. Кофти е само, че трябва да го правиш за всяка публикация преди да го публикуваш, няма начин да го направиш от настройките веднъж за винаги
Виж целия пост
# 583
Имам въпрос:

Преди, когато пишех нещо в статуса, то излизаше до името. Сега се вижда само на стената.
При всички ли е така и може ли да се промени, за да ти излиза написаното до името?

Сега вече не. Само, когато си влизаш през телефона се вижда, че ти стои до името/последния статус, който си слагала/-забелязах го оня ден Peace
Виж целия пост
# 584
Може. Слагаш си всички съседи от играта в една група и когато публикуваш, кликаш на катинарчето до "Публикувай", излиза нов прозорец и там "Направи видим само за..." избираш "Специфични хора" и в полето под него започваш да изписваш името на групата, групата се появява, избираш я, "Запази" и след това публикуваш. Кофти е само, че трябва да го правиш за всяка публикация преди да го публикуваш, няма начин да го направиш от настройките веднъж за винаги
Благодаря, и това е нещо все пак.  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия