Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ (ДБМ) - Работна тема 16

  • 147 671
  • 421
# 420
Здравейте, ммоля за помощ за нашето момче Георги. На 20.11 трябва да замине за Адели за рехабилитация, но сумата е непосилна за семейството му. Направили сме страничка във фейсбук за благотворителен базар, а днес ни качиха и страничка в "С вяра в доброто - Подари надежда". Много сме обнадеждени, но време не ни остана, а не сме събрали почти нищо. Благодаря!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=68975306123471 … d=299910750218952
Виж целия пост
# 421
Здравейте предварително се извинявам за дългия си пост,но моля ви помогнете за съвет за добър юрист,занимаващ се с дела с Закрила на детето... Дълга и широка е нашата история,но съм готова да я споделя..имам и пост тук в бг-mamma...нямам пари за да платя,но мога в бъдеще да ги платя(събирайки)..Много ви моля помогнете.. Искам дъщеричката си..Вече ми е много трудно.. Минаха цели 6 месеца,за които й откриха и ДЦП,но незнам дали наистина я гледат защото много малко наддава и доста изостава сякаш..сякаш не е предписано нужното лечение..Вече незнам към кого да се обърна психически се опитват социалните да ме затормозяват,че имам други деца и няма да се справя и това е пълна безсмислица,защото миналата седмица бяхме на консулт с лицево-челюстният хирург в Пловдив като аз я заведох сама без ничия помощ..Моля ви  ..
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия