Стомашни болки при 5 годишно

  • 1 588
  • 8
Случвало ли ви се е? Малката ми дъщеря от петък вечер е със силни стомашни болки - на спазми. Няма Т, не повръща, няма разстройство/то не е ходило от вчера по голяма нужда, почти нищо не е яла/. Два пъти ходихме на дежурен кабинет - меко е коремчето, като я натискат не се вижда да изпитва болка, левкоцитите са леко повишени - 13,1 при макс.10. Давам й Иберогаст /от вчера/и Спазмалгон/тази сутрин/. Ментови капки, чай - също. След обяд беше добре, но от 17ч. пак взе да се превива. В момента спи, сгъната на две. Утре сме на лекар, ще настоявам за преглед на ехограф.
Не можах да намеря информация за такъв случай, затова питам вас.
Виж целия пост
# 1
На наша позната детето беше така цяла седмица, все я връщаха, че нищо му нямало на детето, докато четвъртъка почна да повръща кръв. Приеха я Токуда, правиха някакво изследване, което трябвало да е 24 часа, но детето изтраяло 4 часа, оказа се, че връща храна, която някъде попадала, където не трябва и оттам идват болките, дразненето.
Не искам да се плашиш, просто, ако продължи по-дълго отколкото би било от храна, изстиване, вирус, иди и искай изследвания.
Успех.
Виж целия пост
# 2
Ще си ги искам, разбира се, просто така се случи, че няма дежурни на ехограф. Аз имам каскада на стомаха и горе-долу съм наясно с тия проблеми, но ме притеснява, че е много малка и доста дълго продължава тази болка  #Cussing out
Виж целия пост
# 3
Предполагам колко е болезнено и нищо не можеш да направиш. Успех утре на прегледите.
Виж целия пост
# 4
Malinski , как сте ? Прегледаха ли детето ...!?Какво се оказа ...? Confused
Пиши непременно , мила ... Sad
Виж целия пост
# 5
Малката ми дъщеря имаше такива болки преди 2 год. беше на 3 год. Правиха и изследвания и се оказа , че с нещо си е разстроила стомаха. Педиатърката ни изписа да редуваме капчи Еспомизан и Сап и по едно прахче ентерол на ден за седмица. Спазваше и диета. Иначе и тя в петък се прибра от детска и каза , че я боли корем но повръща , водих я при личният изписа ни ампула деган по 1/2 вечерта и на другият ден. Спря повръщането и сега няма проблем.
Виж целия пост
# 6
Моята дъщеря започна да се оплаква от болки в коремчето миналата есен.
В спешното не откриха причина за болката, личната ни изпрати за кръвни  изследвания и ехография на коремни органи. Не откриха проблем, след това ни консултира хирург, който без много да ни обяснява ни изпрати за операция(без да каже каква!!!) в детско отделение. Там друг хирург прегледа детето и каза, че не вижда причина за операция.
Скоро не се е оплаквала
Виж целия пост
# 7
Най-вероятно ще излезе вирус. Днес Ива е в пъти по-добре. Прегледа я педиатър-много обстойно-корем, гърдички, гърло, лимфни възли, каза че няма нищо притеснително. Назначи урина и глисти/ПКК има от събота/. Ако продължат оплакванията ще ни назначи по-сериозни изследвания. Но и баща ми междувременно взе да се оплаква от стомах, та се успокоих. Ох, никому не пожелавам такива преживявания. Като се замисля, обаче, тази злина е по-малка за детето от вирус с другите екстри - повръщане и разстройство. Но на страха очите са големи и както се казва-да не ти се случва това, което ти мисли майка ти  Embarassed
Виж целия пост
# 8
Радвам се , че сте по - добре  HugСкоро да оздравявате и да не ви ловят вече вируси   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия