Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Образование в чужбина: информационна среща със завършили учении

  • 1 591
  • 3
Тъй като преди малко писах за това в една тема, реших, че би било добре да отворя отделна тема, защото иначе коментарът ми би бил ограничен до тези, които следят предната (а тя е относително специфична).  Става дума за едно събитие, което "Тук-Там", организация, която свързва българи, учили в чужбина, с такива, които искат да заминат и тепърва ще кандидатсват, както и с такива, които са се върнали или искат да се върнат. Работи се по най-различни проекти, например форумът "Кариера в България. Защо не?" от декември 2009та, "Професионално ориентиране за ученици" и др. Ето линк с изминали събития: http://tuk-tam.bg/index.php?page=izminali-sbitiya&hl=bg_BG Ще си позволя да уточня, че "Тук-Там" НЕ събира пари за дейността си или нещо подобно, както и не се занимава с "тиражиране" на определени университети - организацията е с нестопанска цел и създадена с цел да бъде в помощ, основана от хора, вече минали по този път.

Предстои да се организира информационна среща на 5ти август: Образование в чужбина: среща с алумни (завършили ученици)

Ето малко повече информация за него от уебсайта на "Тук-Там":

Образование в чужбина: среща с алумни
5 август 2010, 19:00 - 21:30ч.


клуб Culture Beat, НДК, София

Здравейте, приятели!

Тук-Там организира среща между ученици и студенти, желаещи да продължат образованието си отвъд граница и вече миналите по този път възпитаници на различни чуждестранни университети. Ако се интересувате от образование в чужбина, заповядайте да се запознаете и да поговорите лице в лице с хора, които ще споделят опита си в чужбина и ще отговорят на вашите въпроси. Тези, които вече са приети в чужд университет и съвсем скоро ще бъдат студенти в чужбина, разбира се също са добре дошли на това събитие.

Ако в момента следвате в чужбина или вече сте завършили, ще се радваме да дойдете на събитието и да помогнете на присъстващите кандидат-студенти да научат повече за желаната от тях дестинация. Вашият опит и лични впечатления са много важни и полезни!

Събитието ще се проведе в неформална обстановка в клуб Culture Beat в НДК на 5ти август, четвъртък, от 19ч. Клубът се намира между билетния център на НДК и моста на въздишките. Качвате се по самите стълби на НДК към една от терасите, а и има голяма табела с името на заведението.

Вход: СВОБОДЕН

Очакваме ви!
Екип Тук-ТамЕто и малко полезни линкове:

http://www.facebook.com/event.php?eid=133366636697405&index=1 - фейсбук група на събитието
http://tuk-tam.bg/ - сайт на "Тук-Там"
http://edu.tuk-tam.bg/ - сайт на "Тук-Там" за образование в чужбина

Виж целия пост
# 1
Благодаря за темата  Hug.
Ще следя с интерес .
Виж целия пост
# 2
Morose  и от мен благодарности!!!  Hug Hug Hug
Надявам се, че нямаш нищо против да постна това и в нашата тема  Peace

Много ме е яд, че ще сме на море тогава,
дано да можем да присъстваме на следваща такава
или поне да има някакво инфо след това  Praynig Praynig Praynig
Виж целия пост
# 3
Далеч ми е още, но времето лети бързо, също ще съм благодарна, ако дадете инфо във форума след срещата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия