бързо, лесно и евтинко

  • 64 647
  • 165
# 15
Направих сладкиша, като разликата е в това, че след опичането му , студен го намазах с крем "Оле" На д-р Йоткер с вкус на шоколад. Това е идеално решение за десерт през постите. Крема разбих вместо с мляко както е по рецептата, със студена вода 300мл и 1 супена лъжица мед. Много благодаря за рецептата!  bouquet
Виж целия пост
# 16
А, с колко захар, в крайна сметка?
Виж целия пост
# 17
А, с колко захар, в крайна сметка?
С две чаши става точно по вкусът ни - не е много сладко и не е безвкусно Simple Smile
Виж целия пост
# 18
Мерси, ще го пробвам Grinning
Виж целия пост
# 19
Преди малко го направих и сложих във фурната. Много лесен сладкиш. Сложих му половин пакетче кокосови стърготини. Останалото мисля да сложа отгоре. Само че като го гледам си мисля, че няма да бухне. Дано се опече.

Опече си се доста добре. Полях го с крема и вече го опитахме. Много е лесен и е вкусен.
Виж целия пост
# 20
Срам ме е да си кажа ама го направих един път, не се опече добре и го хвърлих. Веднага го забърках втори път, но пък не ми се надигна и пак го хвърлих. Мисля, че е от содата, защото вече трета година я имам Embarassed Вие как мислите? Има ли нещо по-специално при печенето?
Виж целия пост
# 21
наистина е бързо и лесно само дето се опе4е отгоре одолу и отстрани а отвътре суровооооооооооо!Още ме е яд!
Виж целия пост
# 22
Сладкишът стана чудесен, и аз се притеснявах как ще се отлепи, но нямаше никакъв проблем. Грешката ми бе, че го пекох не в тава, а в кексова форма с дупка и понеже е "мокър", пък и го обръщах горещ, взех че го счупих. Но това е бял кахър. Въпреки, че съставките му са странни, на вкус ми е много познат. Прилича ми на някой от традиционните сладкиши с яйца и с много разбиване, но не мога да се сетя на кой. Имаше едни негърчета, или един "дупчен кейк"...?
Влезе ми в графата домашни сладкиши, благодаря янита.
Виж целия пост
# 23
При мен се получи суперски - само че сложих една чаша захар. Отгоре намазах с бяло сладко от Етъра /седеше от август без никой да го яде/ - просто мечта! Следващият път ще намаля какаото, че доста черен стана, може би защото беше готварско /нискомаслено и без добавки/.
Поздравления!!!
Виж целия пост
# 24
хей, дами много ви се радвам на доволството от сладкиша. скоро ще ви пусна още една какаово-сладкишна рецепта - резултатът не трябва да бухва, стои си един такъв сплескан в тавата, но пък е като шоколадова дъвка.
Виж целия пост
# 25
А как се пече?
Това с печенето на сладкиши хич не ми се отдава  Embarassed Rolling Eyes
Виж целия пост
# 26
Е няма ли кой да каже за печенето? Предполагам, че трябва да стане на шуплички. Хайде моля ви тези на които се получава добре, произнесете се.
Виж целия пост
# 27
Снощи го бърках, стана суууупер  Hug При тия странни съставки не очаквах да се получи толкова добре. Пекох го в загрята фурна на 190 С. Наистина е вкусен, бъркайте смело!
Виж целия пост
# 28
Е няма ли кой да каже за печенето? Предполагам, че трябва да стане на шуплички. Хайде моля ви тези на които се получава добре, произнесете се.
Шоши, аз го пекох на 200 градуса около 25-30 минути някъде. Не трябва да остава вътре суров. Много е крехък и да, получава се нещо като шупли. При мене се надига мъничко, докато се пече (даже ми излезе малка част и от тавичката). Не мисля, че проблема е в содата newsm78
Мюриел, и аз го правя с две чаши захар и е точно по вкуса ни. Тия дни го заджурках и за гости и те го харесаха много. Лично аз предпочитам да го сервирам топъл с "гарнитура" сладолед или сметана (както и бях писала по-горе)
Тинкърбел, и на мене на вкус ми наподобява на негърчетата, но се прави мнооого по-лесно Flutter
Янитка, още веднъж благодаря и хайде....пускай и другата рецепта  bouquet
Виж целия пост
# 29
Супер стана!Вече 3 пъти го правя и съм доволна най- вече че е лесен !Иначе наистина прелича на негърче ,но е по-малко трудоемко Simple Smile
Пека го на 190 градуса и става добре!
А за содата ако е влажна може да ти изиграе шегичка- случвало ми се е !
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия