Черен списък на храни и хранителни продукти - 4

  • 126 608
  • 763
# 630
Сирене Елена-гадно,кисело и с нещо скърцащо и хрускащо вътре  Sick ooooh! Confounded
Виж целия пост
# 631
Прясно мляко РОСА, 3%, имаше много странен вкус, на нещо, което определено не беше мляко. На развалена химия по - скоро.... Rolling Eyes Излях го цялото в мивката.

Пиле, охладено, на марката на Лидл - Чира. В началото това пилешко имаше вкуса на пилешкото от детството ми, но последният път беше отвратително! Бъкано с не знам какво, не искам и да знам, де...Но и то биеше много здраво на химия! Ама мноооого здраво...Защо така.....в началото всяка фирма зарибява с хубава и качествена продукция, а после....Ще каже човек, че тук, в БГ сме отпадните прасета на Европа. Майка ми каза, че разликата в качеството на храната във френския Карфур и в българския е от небето до земята
Виж целия пост
# 632

Пиле, охладено, на марката на Лидл - Чира. В началото това пилешко имаше вкуса на пилешкото от детството ми, но последният път беше отвратително! Бъкано с не знам какво, не искам и да знам, де...Но и то биеше много здраво на химия! Ама мноооого здраво...Защо така.....в началото всяка фирма зарибява с хубава и качествена продукция, а после....
На коя фирма беше пилето?
Виж целия пост
# 633
Не си спомням къде писах - тук или в темата за Лидл, но преди месец купих охладено пилешко бяло месо на Градус от Лидл. Мъжът ми, който е алергичен към антибиотици се обрина целия. Не си спомням пишеше ли Чира или не, но аз винаги търся името на производителя, а то беше "Градус".

Освен това бях отворила сирене Ливади, също от Лидл. Позадържа се отворено и видях, че има мухъл по него, но си помислих, че ще го изчистя и ще го използвам за баница. Не беше толкова старо, а трайността на опаковката беше до април 2013. Ами между мухъла беше станало на пихтия. Наскоро се разискваше в темата как се познава истинското сирене и един от признаците беше да мухлясва. Кажете сега как да тълкувам разложено точещо се като лиги сирене в твърда обвивка от мухъл?  Mr. Green

А колкото за "нокът" в шунката - мисля си, че е някое недобре смляно перо или кокал.  hahaha  Това не променя особено много нещата, но за съжаление в подобни колбаси слагат какво ли не.  Sick  Дори и да си купите шунков колбас от магазина, пак може да се случи. Не е нужно да ходите в пицария.  Wink 
Виж целия пост
# 634
Добавям към черния списък и ориз басмати на Крина!!!
Сложих да го варя, когато вече беше готов, гледам, че е останала още много вода, ориза се е разкашкал и седи воден, кати похтия. реших, че съм объркала мерките и съм сложила повече вода. Изхвърлих го и сложих да варя наново като внимавах колко вода слагам. Същия. резултат. Никога повече! Имам спомен, че и преди съм го ползвала, но не помня да беше чак така гаден.
Виж целия пост
# 635
Масло на Верея 250 гр., купено от Кауфланд, отвратителна миризма на развалено сирене   Sick
Виж целия пост
# 636
Не е лошо когато купувате масло и крема сирене да ги отваряте малко и да помиришете хубаво,аз така правя защото и на мен ми е дошло до гуша от вмирисани продукти,не всеки продукт може да се подуши по този начин,но където има възможност правете го.
Виж целия пост
# 637
Не е лошо когато купувате масло и крема сирене да ги отваряте малко и да помиришете хубаво,аз така правя защото и на мен ми е дошло до гуша от вмирисани продукти,не всеки продукт може да се подуши по този начин,но където има възможност правете го.


Е, хайде да не разопаковаме ....Не ми се вижда никак хигиенично (то знам ли какво им се е случвало в мандрата, ама по пътя към масата ми съвсем да се отърля работата , не върви...). Леко се притесних като ти прочетох поста...да купувам каквото и да е, което може да се отваря.....  newsm78 Ако всички тръгнат да разопаковат и душат така..... Sick Не ми харесва идеята.....То вярно, аман вече с тези боклуци, които ни ги пробутват....ама чак пък..... Помните ли преди как хората опипваха хляба дали е мек.....?
Виж целия пост
# 638

Е, хайде да не разопаковаме ....Не ми се вижда никак хигиенично

Абсолютно съм съгласна  Peace. Има си марки масло, които никога няма да ви подведат. Не е необходимо да отваряте и да обмирисвате.... Sick  Ужас!
Виж целия пост
# 639
Извинете ама аз още си побутвам хляба дали е мек  Tired Ако взема стар хляб, то най много вечерта да ми омекне на главата. Съгласна съм, че продуктите не е редно да се отварят, но пък хляба сега си е опакован и не е проблем да се натисне леко, което да се види мек ли е или е за кокошките.

Когато влязохме в "европата" и румънците заприиждаха в Русе като мравки, в Метро беше кошмар да се пазарува. Буркани отворени, кутии с продукти разпечатани... хората си отваряли да дегустират, за да знаят вкусно ли е и да си купят... или просто да си дегустират  ooooh! В него период работех срещу магазина и ми се налагаше всекидневно да пазарувам от магазина, ако не служебно, то поне за в нас.
Виж целия пост
# 640
Хляба дори като го взимаме да го купуваме се вижда дали е мек. Вече и аз започнах да обръщам внимание на това,откакто купих на доверие хляб, който като го разпечатих се оказа, че е плесенясал.
Виж целия пост
# 641
Аз пък ако няма твърд хляб заявявам на глас -Тука няма хляб! -и си излизам.

Скрит текст:
Мекият хляб в найлон е менте-хляб. Направен е от химизирани и химически съставки. Няма хранителна стойност, а само калории. Вреден е. В този смисъл всички хлябове в найлон и меки са право в темата.
Виж целия пост
# 642
Аз пък ако няма твърд хляб заявявам на глас -Тука няма хляб! -и си излизам.

Скрит текст:
Мекият хляб в найлон е менте-хляб. Направен е от химизирани и химически съставки. Няма хранителна стойност, а само калории. Вреден е. В този смисъл всички хлябове в найлон и меки са право в темата.

Скрит текст:
За по претенциозните има хлебопекарна, а там хляба не излиза с твърдоста на камък със сигурност
Виж целия пост
# 643
В Лидл зареждат пилешко от две фирми
Градус и Пилко, Градуса е бъкано с АБ и химиии, а Пилкото е това без добавена вода и по-хубаво, така че гледайте производителя, защото и двете са под марката Chira ooooh!
Виж целия пост
# 644
Сирене Елена-гадно,кисело и с нещо скърцащо и хрускащо вътре  Sick ooooh! Confounded

Сирене Шопско на Опицвет-9лв./кг  Sick,също скърцащо и хрупащо,имам чувство,че слагат смлян тебешир или смлени яйчени черупки...за повече калций
 А да питам,има ли тема за магазини в които най-редовно лъжат и без това малкото си редовни клиенти...Ако няма тема ги заклеймявам тук  Close Двата магазина на СБА в кв.Лагера най-редовния им номер е да слагат етикети с по-ниска цена,а на касата излиза по-скъпата и оправданието им винаги е,че е изтекла дадената промоция и етикета не е сменен...Мислят ни за тъпи,но загубиха много от клиентите си  #2gunfire
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия