Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

помощ паднахме

  • 3 277
  • 53
# 45
Благодаря ви момичета Hug малакта сега си е много добре и това за повръщането ми го каза лекарката(ама тя си е повръщана от бебе)но за късмет не е повръщала много само по съвсем мъничко и 2-3 пъти.сега я слагам в кошарата и , но пък като почне да пъзли и си удря главата в решетките или в таблата , то не е за приказване Crazy май трябваше да вземем от платените кошари newsm78
Виж целия пост
# 46
И това ще е временно решение. В решетките на кошарката, в масичката, по стените и къде ли още не успява да си блъсне главата. Ще претръпнеш с това. Моята педиатърка казва, че главите още са им гумени.
Иначе не просто е падала, а се прехвърля през решетките. Два пъти вече. Надявам се да си вземе поука, както направи след две падания от спалнята. Щом не повръща и не е необичайно сънлива, няма страшно.
Виж целия пост
# 47
Не се притеснявай!
Тепърва те очакват такива моменти.Следи за сънливост,отпадналост,повръщане у детето.
Относно шапката,не мисля,че ще е проблем да я слагаш при разходки навън.
Наблюдава се и за виене на свят. Което може да доведе до нова тема - Паднахме и от люлката.

"- Общомозъчни симптоми - обърканост, сънливост, слабост, главоболие, прилошаване, повръщане, главозамайване, амнезия, болезненост при движение на очите, напрежение в шийните мускули, колебания в сърдечния пулс и кръвното налягане.

- Локални неврологични симптоми - ритмични потрепвания на очните ябълки. Този симптом се проявява с раздвоено и неясно зрение; възможна е и лека слабост в едната половина на тялото, както и клатеща се походка."
Виж целия пост
# 48
Всички деца падат,и се удрят.
Синът ми падаше постоянно,главата му беше
все в цицини.Аз се шашка много,челото му все лилаво.
Но каквото и да правех,той все по нос беше.
Неотлъчно до него стоях,казвах да се внимава но се случваше.
Така че не е само твоето дете,споко.

Вълкът ти е дал симптомите.
Виж целия пост
# 49
Синът ми падна по очи на ламината на 2м. Няма да забравя никога този миг. Сърцето ми буквално спря. И то само защото подцених какво шилце е - не вярвах, че може да се обърне Shocked и претърколи.
С дъщеря ми, поради горепреживяното си имах едно наум и бях една идея по - предпазлива. Бяхме веднъж на път да повторим преживяното, но Слава Богу, имахме си изпратен ангел-пазител в този момент -  батко и, който я хвана. Heart Eyes
Виж целия пост
# 50
Явно от падането е останала само уплахата.
Горе главата, случва се.
Моето момче също падна веднъж от леглото, когато беше на 4 месеца. За късмет нямаше проблеми.
А за шапката, в студено време без шапка е много опасно да се извежда малко дете.
Виж целия пост
# 51
Рика не я слагам вече на леглото.Вече винаги я слагам на земята.А първият път когато падна въобще не знаех че се обръща.Втория път я оставих само за секунда и тя се преобърна.Единия път баба и я гледаше,а последното падане беше оградена с възглавници.Вече ми е обица на ухото никъде окъдето може да падне да не я оставям.
Виж целия пост
# 52
Синът ми падна по очи на ламината на 2м. Няма да забравя никога този миг. Сърцето ми буквално спря. И то само защото подцених какво шилце е - не вярвах, че може да се обърне Shocked и претърколи.
С дъщеря ми, поради горепреживяното си имах едно наум и бях една идея по - предпазлива.
Абсолютно същото и при нас. Peace

Симптомите са ги писали по-горе, при по-сериозни падания следя за такива. Защото колкото по-големи стават, толкова повече и по-опасно падат Crazy
Виж целия пост
# 53
Първото падане е голяма драма.
После когато бебето порасне, започне да пълзи и проходи, падането е ежедневие, цицини, рани, ожулени носове, колене, ръце и прочее.Авторката на темата няма от какво да се притеснява толкова, по - горе са и казали какво да следи, няма да пожелавам по - малко падания, защото няма да има смиъл, понеже с увеличаването на възрастта на детето ще стават все повече, и повече, независимо колко бива пазено детето.
И плетена кошара да вземеш, няма да опазиш детето, сетне ще започне да я прескача и да пада и от нея.
Моят син на година и половина падна от пързалка метър и половина точно на главата си, звукът от удрянето на главата му в асфалта беше като от сцепена диня. Това да очаква авторката на темата оттук нататък,не искам да я плаша.
Това с говоренето в множ. число и мен много ме дразни.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия