Може ли да се притопля картофеното пюре?

  • 1 397
  • 7
Когато правя картофено пюре го сервирам веднага и ядове нямам с него никакви. Обаче ми се налага да го приготвя предварително, 2-3 часа преди сервирането. То ще е изстинало и на нищо няма да прилича. Има ли някаква хитринка за притопляне, така че да си е пак вкусно и да не му личи, че не е прясно приготвено?
Виж целия пост
# 1
Всичко готвено с картофи е гадно, като се претопли.
Може да пробваш да го направиш предварително без масло и после като претопляш да сложиш масло и мляко.
Това сега си го измислих, не съм го пробвала. Heart Eyes
Виж целия пост
# 2
Аз от скоро започнах да го притоплям и си става супер  chef
Виж целия пост
# 3
не съм го притопляла, но като ми остане го използвам за основа на пица с картофена кора и каквото се сетиш отгоре.
Виж целия пост
# 4
не съм го притопляла, но като ми остане го използвам за основа на пица с картофена кора и каквото се сетиш отгоре.
офф-че: правиш пица, но вместо  тесто за блат използваш картофено пюре??? Че то успява ли да сетегне достатъчно и да не се натроши като се изпече?
Виж целия пост
# 5
аз не го притоплям,напротив студено по ни харесва-въпрос на вкус.
Виж целия пост
# 6
Може на водна баня да го подгрееш става си добро стига да е оригинално пюрето - с готовите не става.
Виж целия пост
# 7
Може на водна баня да го подгрееш става си добро стига да е оригинално пюрето - с готовите не става.
Това е тайната, но трябва и да го разбъркваш. Става си пак пухкаво. Иначе може и в микровълновата като му добавиш една идейка вода или мляко и го захлупиш. После го изваждаш разбъркваш и пак е почти като прясно приготвено Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия