Машина за хляб-36 част

  • 60 594
  • 756
МАШИНА ЗА ХЛЯБ
36 част






В него ще намерите, съвети на майсторите, съвети за козунаците, упътване и инструкции за работа с машините, и други.



РЕЦЕПТИ И СЪВЕТИ:














ЕРДИНЧ ВИ СЪВЕТВА КАК ДА ИЗГЛЕЖДА ТЕСТОТО:

 
     прекалено сухо         прекалено мокро                 OK

                                  


Вертикален контейнер

       


Хоризонтален контейнер

 
Виж целия пост
# 1
Да ви се похваля какво стана днес Simple Smile
Дружно се помъкнахме цялото семейство на лов в метро за промоцията на аляска и горди и щастливи си тръгнахме от там собственици на три машинки общо (едната за свекъра и свекървата, другата за брата и снахата и третата за комшиите - ние си имаме от около седмица reno). Аз веднага се впуснах да обеснявам на свекито как да работи с машината и всичко беше наред докато хубавият хляб, който се виждаше отвътре не започна да се пече, а машината като изпищя и изписа error и ни напред ни назад с нашият хляб Simple Smile Изключихме я от контакта изчакахме да си "забрави" програмата и после евентуално да превключим само на печене, но неби и се почна одисеята. В края накраищата от днес към десет часа сутринта, чак сега преди около 20-на минути в метро много любезно се съгласиха да ни я сменят. Разказвам ви това за да споделя и това, което каза служителката, а именно - добре, че е станало сега, защото политиката ни е ако е възникнал проблем с електроуред в рамките на същия ден и в някои по-специални случаи до третия ден да заменяме продукта с друг от същия артикул иначе на сервиз и така по трудния път на каръците Simple Smile Та смениха ни я и всичко приключи благополучно.
Виж целия пост
# 2
Хляб Капама


още Горещ Shocked


 Hug Ердинч съветва: н-е-п-р-е-м-е-н-н-о да се опита, гарантирам друг ляб нема ви са яде  Crossing Arms


скоро ще се пробва и късата версия
Виж целия пост
# 3
Ремонт на "Аляска" : София - ул."Козлодуй" 113, тел: 833 41 70, 931 50 62, фирмата е "Сотиров Н" ООД.
Виж целия пост
# 4
Ердинч, страхотно изглежда!  newsm10
Виж целия пост
# 5
Записвам се и аз,тъкмо преди малко направих питки с пълнеж от пилешки дроб,гъби и кисели краставички,обаче мног ще трябва да достигна майсторството на Ердинч.

Виж целия пост
# 6
Pipitu ,страхотен изглежда козунакът !  newsm22
Коя програма използва ?
Виж целия пост
# 7
Благодаря,използвах основната програма за хляб 3:28 h. Следващия път ще се постарая повече,но съм доволна и от този. Искаше ми се да е по-сладък.
Виж целия пост
# 8
Поли мерси за съметите Peace
При мен като умувахме с мъж ми явно проблема е разбит лагер на адната бъркалка и от там нещо се търка метал в метал ли де да знам newsm78
Ще пробвам да пусна една тесто само месене и да наблюдавам какви ги върши машината.
То купения хляб много знам какъв е  #Crazy ама тука щото виждам се притеснявам.
Виж целия пост
# 9
Бъни сменяй казанчето, не е кой знае колко пари  Hug

щото ако се блокира внезапно по време на месенето, има опастност да счупиш някоя запчатка или да скъсаш ремък
Виж целия пост
# 10

Комшу от къде му иде името КАПАМА ?
Виж целия пост
# 11
Комшу от къде му иде името КАПАМА ?
сигурно от съставките му - от всичко по малко  Laughing
Виж целия пост
# 12
Аз пък предполагам, че хлябът носи това име, защото е печен в иенска тендежара. Laughing
Виж целия пост
# 13
Аз пък предполагам, че хлябът носи това име, защото е печен в иенска тендежара. Laughing

 Peace

Комшу от къде му иде името КАПАМА ?



азе го кръстих така, защото го пекох в затворен съд  Mr. Green

Всъщност, знам че капамата е гозба от най-старите видове. Приготвя се само напролет с агнешко месо, пресни зеленчуци (лук, чесън) и масло, като се вари с малко вода в затворен съд на слаб огън.

истинското му име е YoYa, нещо от рода на без месене и с забавено втясване (БмЗв)

 newsm78  бях публикувал рецептата по рано


Виж целия пост
# 14
Благодаря за темата  bouquet!
Ердинч, страхотно изглежда Heart Eyes!
Уго Чавес, моля те, дай рецепта за тези питки с пилешки дроб, че го обожавам Heart Eyes!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия