Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лечители - енергийни/алтернативни. Практика-реално излекувани!!!

  • 63 619
  • 84
# 75
Здравейте,
отдавна май никой не е писал в темата. Ако някой има телефона на ясновидката Даниела Ефтимова, която лекува диабет, моля да ми пише на лични!!!!
Благодаря предварително!!!
Виж целия пост
# 76
Здравейте, имам проблем с дъщеричката ми - тя е на 10 години и има астма, оказа се че традиционната медицина не помага за това заболяване, а подтиска симптомите, което не ми харесва и тръгнахме по алтернативни лечения
- бяхме при ирисодиагностик билкар в Плевен, който ни даде надежда, но след 6 месеца пиене на билките, които ни даде - ефект нямаше;
- отидохме при небеизвестния Петко - който 3-ти месец ни лекува с хомеопатия, на всеки 2 седмици ни сменя монопрепарата, пристъпите разредиха, от както ходим при него вентолин не е приемала, но все още има пристъпи...
- преди това бяхме при Дина (троянско), която й прави сеанс, ама ...
От всички, които съм я водила разбрах, че астмата е на нервна почва. Чудя се има ли някой идея кой може да ни помогне
Виж целия пост
# 77
На първо място - смяна на климата.
С това идва и смяната на условията и ако те се окажат благоприятни, астмата е излекувана.
Да, на нервна почва е.
Детето ти, а може би и ти не можете "да дишате" някого или дадена ситуация, в която живеете.
Намерете спокойно място за живеене.
Има и други методи, разбира се.
Виж целия пост
# 78
Благодаря, white flower, но в момента няма как да сменим климата, гледаме във всеки момент свободен да сме извън София, но ... това е трудничко ... Simple Smile
Виж целия пост
# 79
Можете ли да ми препоръчате лечител за разбита нервна система в следствие тежка абстинентна реакция към психиатрични лекарства? В много тежко състояние съм и лекарите не могат да ми помогнат.
Виж целия пост
# 80
Някой знае ли нещо за лечителят Никола Стоянчев?
Виж целия пост
# 81
.........................
Предполагам д-р Недка Попова е същия иглотерапевт, който ме лекува в гр.Плевен преди да се премести да живее и работи в гр.София. От 27 годишна възраст страдах периодично от дископатия. До пълно обездвижване на моменти. Накрая получих ишиас -силно болезнено възпаление на седалищния нерв. Провеждах традиционно лечение, ходих при "Правачи" -нищо не ми помогна. Накрая мой близък ми препоръча д-р Попова . Болките ми бяха непоносими, не бях спала 3-4 денонощия. Тя започна иглотерапия и ми постави на ушите семенца за да продължавам с въздействието на точките и през останалото време на денонощието. С всеки изминал ден болката намаляваше. След 10 десет! сеанса болката изчезна напълно. За моя изненада от тогава забравих за дископатията. Не мога да не споделя прекрасните си впечатления. Тук долу някой пише за косопад. Мисля, че това няма нищо общо с проведеното лечение. Но всеки сам трябва да си решава на какво да вярва и на какво не.
Виж целия пост
# 82
Можете ли да ми препоръчате лечител за проблеми с дебелото черво
Виж целия пост
# 83
Знам че тази  тема се припокрива с някои други, и все пак в нито една от другите теми не се говори за това което ме вълнува.
Темата я правя с цел  да е изцяло с практическа насоченост,  далеко от теорията и книгите, наивността и буквоядството!
Да може да помогне на хората да отсеят кои са истинските лечители.
Лечители,  не врачки!

Интересува ме следното: Реално излекувани хора по енергиен начин или някакъв друг алтернативен или комбиниран енергиен+друг алтернативен.
Медийния, интернет, книжния пазар са пълни с информация за .....много лечители.
Един лекувал рак - примерно Алекси Симеонов, Йоана Рубин и  други.  
Друг правел духовни операции - примерно Верка Николова и спасявала хората от истински такива.
Трети се справял с диабета - Даниела Ефтимова...  
Четвърти лекувал очни заболявания.  
Пети се бил специализирал в проблеми с опорно-двигателния апарат.
Шести бил експерт по ендокринни проблеми....
Седми лекувал всичко....

Лично на мен ще ми бъде доста интересно да прочета личен разказ на реално излекувани, да опишат проблема си и да споделят с помоща на кой лечител са се излекували! Търся разкази на излекувани, а не на лечители!

Темата НЕ е е за ясновидство и врачуване - кой на кого какво бил познал. Ако ясновидството  има някакво отношение към диагностиката и лечението, да може.....но по други причини НЕ!   Ясновидството без причина, от мързел и любопитство лично аз НЕ го подкрепям и го смятам за ненужно!!!

Интересуват ме по конкретни случаи.
А не такива от типа...............боля ме глава, еди си колко сеанса при еди си кой и се оправих............или пък имах киста на яйчник еди си кой лечител ме спаси от операция, като кисти има всякакви включително и такива които могат да изчезнат и спонтанно без лечения...................или пък бях подтиснат/а и объркана/а еди си коя лечителка ме оправи.
По конкретни неща ме вълнуват, ............но  ако няма,  не ги търся на всяка цена!
Може и да не е само излекувани от биоенерготерапевти, в един друг форум срещнах човек твърдящ че  негова близка е излекувала рак с генератора на Райф.........всякакви алтернативно излекувани хора на практика ме вълнуват.
А и би била  полезна такава информация на много хора!
Виж целия пост
# 84
Лечители - енергийни/алтернативни. ИСТИНА?!
ОТНОСНО ТЕЗИ ВЪЗМОЖНОСТИ НЕКА СЕ ЗНАЕ, " НЯМА НЕЛЕЧИМИ БОЛЕСТИ, А ИМА НЕЛЕЧИМИ ХОРА"..................
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия