Да споделя моята най- .. рецепта

  • 25 040
  • 75
# 60
Току 6о и аз я направих. Лукът ми беше недостаъчно и го нарязах на парчета, за да покрие месото. Ще има ли същия вкус незная. И понеже четох, че е тежко и аз смесих майонезата с кисело мляко.
Виж целия пост
# 61
За три дни го правих два пъти това ядене. Simple Smile Много ни хареса. Вторият път сложих малко цаевица и гъби, стана още по-вкусно. Децата сега само него искат да ядат Simple Smile)

Иначе да ви покажа и моята най- рецепта Simple Smile като любители на пилешкото месо, доста често я приготвям ПИЛЕШКИ ПУРИЧКИ
Виж целия пост
# 62
хайде и аз в групичката -точно в този момент ястието е на масата и е страхотно -благодаря на авторката всички много го харесаха и като гледам няма да ни стигне -направих го в глинен гювеч -и аз добавих малко кисело мляко към майонезата а към продуктите добавих и един ред морковки на колелца
Виж целия пост
# 63
хайде и аз в групичката -точно в този момент ястието е на масата и е страхотно -благодаря на авторката всички много го харесаха и като гледам няма да ни стигне -направих го в глинен гювеч -и аз добавих малко кисело мляко към майонезата а към продуктите добавих и един ред морковки на колелца
Няма начин да не стане щом е в гювеч. Peace
Виж целия пост
# 64
Здравейте момичета , влизам да благодаря на авторката за предоставената рецепта , получи се прекрасна вечеря.Коригирах рецептата като добавих гъби , кисело мляко половин бурканче /вместо едната майонеза/, пекох в гювеч около час и половина и на финала отворих капака и запекох настърган кашкавал. Еееее вкусно се получи  Hug
Виж целия пост
# 65
И аз само за един  newsm20 . Бях леко притеснена как ще се получи като цяло, предвид няколкото негатива в темата, и как ще бъде и прието от моите мъже, ноооо много се хареса в къщи предвид че мъжа ми не обича майонезини заливки, кремчета и т.н.. И за протокола сложих една майонеза и 1/2 натурална активия + 30-40мл. вода. Пекох час на 170 градуса на долен реотан с вентилатор. Нямаше залепнали картофи Peace
Виж целия пост
# 66
Не съм чела темата изцяло и негативите за които споменавате,но да кажа че това ястие у нас е много предпочитано.Дори и месото да свърши,останалите картофки са много вкусни и без него.Правих веднъж и със свиснко,но не бих повторила(не обичам много месо).Благодаря на Биляна за чудната рецепта,която влиза в седмичното ни меню от доста време насам Hug
Виж целия пост
# 67
А със свинско по- дълго ли печете? Мисля да пробвам и с друго месо...
Виж целия пост
# 68
Преди  да направя рецептата бих искала да попитам авторката на какво количество месо, картофи, лук се слагат 2х200г майонеза. Според мен негативните изказвания може да се дължат на различните количества продукти, които различните хора използват.
Виж целия пост
# 69
И аз да благодаря за рецептата  bouquet

Снощи това вечеряхме  chef. Различното у дома беше че направих домашна майонеза ,без яйца, смесих с малко кисело мляко и така намазах отгоре, слоят беше прозрачен, но достатъчен за да стане фкусотия, без да е тежко. Да добавя, направих го в глинения гювеч и в началото го пекох под капак Peace
Виж целия пост
# 70
С 2 майонези не става ли много тежко?
Някой пробвал ли е да замени едната майонеза с нещо друго?

И, разбира се, мерси за рецептата  Simple Smile
Виж целия пост
# 71
Последният път заменихме едната майонеза с кисело мляко, на мен ми хареса повече така, на съпруга ми с две майонези му е по-вкусно.
Виж целия пост
# 72
 Peace много вкусно!!!
Виж целия пост
# 73
Страхотно се получи! Много лесно се прави, а резултата е много вкусен. Със сигурност това няма да е единственото приготвяне на това ястие.
Виж целия пост
# 74
Благодаря за прекрасната рецепта!!
Днес прочетох за нея и я направих - превъзходна! Стана ужасно вкусно Simple Smile И бившият ми приятел, който е супер претенциозен откъм ядене я хареса много! Вече ще я правя редовно, благодаря още веднъж Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия