Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Георги на мама Лони е МАЙско момченце за милиони!

  • 35 264
  • 727
# 720
Честит рожден ден,Ники!Честита щерка на сем.Арк-ови!Да са живи и здрави,много обичани и обичащи  и двечките!Много радост и късмет да имат в живота си!
Виж целия пост
# 721
Танче, честито момиченце! Да е здраво, красиво и много щастливо.
Бързо  възстановяване и много  хубави моменти  с малкото човече и Никола!


Ники, Честит Рожден Ден! Писах ти в скайп,но май не влизаш.
Пожелавам ти много здраве, успехи,щастие, финанси и повече  време за семейството ти  Hug


Виж целия пост
# 722
ЧЕСТИТА НИ ПРИНЦЕСА!!!!!! ТАНЧЕ,НАША СИ Е-НА МАЙСКА МАМА ВСЕ ПАК Wink ДА РАСТЕ ЗДРАВА,ВЕСЕЛА,ВЕЧНО УХИЛЕНА И ТАКА ДА СИ ОСТАНЕ И В ЖИВОТА КАТО ГОЛЯМА-ЩАСТЛИВА!
НИКИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ВИЖ НА КАКЪВ ХУБАВ ДЕН СИ СЕ РОДИЛА,С НОВОТО ПОПЪЛНЕНИЕ Grinning И ПОНЕЖЕ ВЕЧЕ ВСИЧКИ ТИ ПОЖЕЛАХА НЕЩА,КОИТО СЪМ СИГУРНА,ЧЕ ЩЕ СЕ СБЪДНАТ,ОТ МЕН ПЪК Е В ТОН С ДЕНЯ-НОВО ПОПЪЛНЕНИЕ Laughing
Такааа,дами,тук съм. Чета ви редовно,да знаете. Надявам се на някое клипче на патето,снимки на пролетта и червената шапчица Grinning Елла също ще има тържество,но се пази в строга тайна. Единственото,което знам е,че трябва да научи да казва "един сладолед" Grinning.
Виф,много смешно ми стана с твоите роднини,въпреки не забавната ситуация Laughing.
Малко бързам,защото Елла досега плака,че я боли коремче. Заспа,но не знам до кога.
Преди време ви бях споменала,че съм много притеснена за нещо. Засега поне нещата са спокойни Grinning На моя мъж му бяха казали,че евентуално може да трябва да се пренесем за две години в Дарлингтън /работа/. Знаете ли къде е Дарлингтън? На кънда мънда в дивия. Малко градче,само англичани,МНОГО на север,абе почти в Шотландия.Кажете ми как да не се притесня!Сама с две деца,сред хора,които вероятно не обичат чужденци,на студен климат,без приятели,някъде си...
Нямам търпение да разбера името на принцеса Аркова!
Айде,лека ви нощ! Вие спите де...
Виж целия пост
# 723
Ирка и будни има!  Wink  Това с местенето наистина не звучи много добре.

Миме, Ивко все още са му любими книгите. Обича със стикери, но вече не са му чак такава страст. Такива със задачи наистина много ги харесва. Много обича да го изпитвам. Руми, тези карти са интересни, но въпросите само с писане на букви ли са свързани?

Моето дете много обича да се налага. Предполагам че със всяко дете е така, но при Иван имам чувството че това е много силно развито. Има мнение по абсолютно всеки въпрос и много държи на него. Например като решим да си вземем дюнери(от както съм бременна ги проядохме), за своя си диктува на продавачката точно по колко и от кои продукти да му слага, обикновено такива разни истории забавляват нас и околните. Но има случаи в които ми идва в повече. Например за обзавеждането в стаята - спори че иска сини пердета, а няма нищо синьо в стаята и няма как да му сложа такива. Никога не ме чува какво му казвам от първия път, а чак след като му повиша тон. А аз искам да е с добро, но не се получава. Например кога да си тръгнем от някъде или да не ходи еди къде си или да поздрави някого винаги отговора е НЕ, Няма и чак като променя тона и тогава ме чува. В заведение сам си поръчва, но не учтиво ами заповедно и ако не му донесат бързо поръчката се разправя със сервитьорките. По принцип винаги съм му давала свободата да избира и не съм налагала мнението си, искам да бъде уверен и да умее да взема решения и не смея да му пречупвам характера, но не мога да го оставя да прави абсолютно всичко което реши. Вече дори ми е странно като излезем с приятели, родителите кажат нещо на детето си и то се съгласява! Някой има ли подобен проблем и как се справяте с него?
Виж целия пост
# 724
Добро утро!

Ирка, хубаво, че сте се разминали с местенето. Преди на мен ми изглеждаше като едно адски интересно приключение, но сега перспективата да се местим с двете деца - бррр! Другият вариант е таткото да пътува - и от това тръпки ме побиват, но за ограничено време се преживява, предполагам...

А н и, в комплекта има по 100 карти, всяка с различна задачка от двете страни. В този конкретно няма за буквите изобщо - тук са от типа: мишка, сиренце и плетеница от пътища, като трабва да очертаеш верния; нарисувани вълни и една рибка - да нарисуваш още; нарисувани два кръга и трябва да ги дорисуваш, за да станат животинки - дадени са 3 примера; нарисуван половин кит и трябва да дорисуваш другата част; 6 пеперудки да свържеш по двоойки еднаквите и т.н. За учене на буквите има друг комплект активни карти. Виждала съм и за азбуката на английски.
По другия въпрос - и при нас има такива опити да се налага, да настоява на мнението си на инат, въпреки че вижда, че не е прав. Аз си мислех, че се бунтува защото от него все изисквам повече, а на Ида й се разминават някои неща... Понякога се чувствам като разярен дресьор. В крайна смететка решението е да се създадат разумни правила и да се сложат граници, които да не се престъпват. Иначе правим много лоша услуга и на детето, и на себе си. На мен обаче винаги ми е било трудно това, все се опитвам да разбера детето и да оправдая изключения от правилата. За собствено успокоение се обяснявам и оббяснявам, защо сега може, но по принцип не и ... май не постигам много. Една приятелка скоро ми каза, че според нея Косьо смята, че светът се върти около него и пак според нея ще става все по-зле положението. Така и не уточни на базата на какво си е направила тези заключения, но ме хвърли в дълбок размисъл  Tired
Виж целия пост
# 725
Никога не ме чува какво му казвам от първия път, а чак след като му повиша тон. А аз искам да е с добро, но не се получава. Например кога да си тръгнем от някъде или да не ходи еди къде си или да поздрави някого винаги отговора е НЕ, Няма и чак като променя тона и тогава ме чува.

Ето тази част с пълна сила важи и при Траяна. Даже често я наричаме - Румянка, от една приказка , която прочетохме в някой от броевете на сп. Бърборино. Там се разказваше за едно мимиченце, което на всяко предложение отговаряло с "НЕ". Ефекта след четенето на приказката е временен, най-вече помагат много обяснения, но не стигаме всеки път с "добро" /за наше съжаление/, а с повишаване на тон. Вероятно е период от развитието им, но и аз срещам трудности в такива ситуации. Чувствам се неприятно ,като някаква крещяща лелка  Crazy.

Хубав ден момичета!
Виж целия пост
# 726
Добър ден!Много интересна тема сте подхванали GrinningДнес имам удоволствието да съм с двете момичета у нас и като се върнем от разходка ще кажа как е при Божидара.

Руми,Божидара от миналото лята спи сама в стая.Мина не съм пробвала да я местя.Тя вече има 20 зъба и не се буди за сучене ,но на мен все още ми се гушка дете Crazy А като си представя,че ще трябва да спя до хъркащия Георги/той не рипа да се върне в семейното ложе де Blush/,ама на мен не ми се опрвят сутрин в три стаи легла.
Виж целия пост
# 727
Имаме си нова тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=572439.new#new

Снимките ми нещо се разтеглиха, но не знам как да ги оправя!  Embarassed
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия