Коледно настроение! - 4

  • 51 117
  • 335
# 90
Страхотни сте! Всичко е много красиво! И на мен ми се прави къщичка, но аз май няма да се справя  Thinking Трудно ми изглежда за правяне  newsm78 затова само ви се въсхищавам  Hug
plam_ 9 къщички  Shocked браво!
Лулу, оки4 , Лабрекс шапка ви свалям   chef
Виж целия пост
# 91

Pupinka, по рецептата на Йоана ли го прави? Слага ли анасон? Аз не мога да открия и май ще мина без анасона  Rolling Eyes Моля, ако някой има инфо от къде мога да купя , да помага. Тудно ми е на това време да обикалям магазините с малкия  Crazy
Виж целия пост
# 92
Гуинет,  благодаря ти!  bouquet

Правих меденките на Джули и
за първи път бухнаха и развалиха
формите.
Някаква идея защо се е получи така?

Сложила си повече сода най-вероятно.
Виж целия пост
# 93
Labrex, браво на теб!
oki4, plam, лулу, чудесни къщички!

Аз приключвам с моята Коледна одисея от 3 щолена и 7 вида сладки в двойни дози.  Crazy Онзи ден правих сладки с парченца шоколад на Tandoori, днес ще правя и трюфел сладките, ще снимам и покажа. Довечера опаковам и от утер започвам подаряването.
Виж целия пост
# 94
Лабрекс, oki4, plam, лулу, страхотни сладкиши! Peace

И аз днес приключвам със сладките коледни приготовления с уханния ирландски чаен хляб на Умбра с благодарност за чудесната рецепта!   bouquet Реших един ден преди Коледа да го покрия с  млечен марципан и фигурки, защото дъщеря ми пожела да има торта! Grinning

Виж целия пост
# 95
Запис и аз тук при вас с един въпрос: пробвах се да правя марципан Варна до сега сложих доста пудра захар, но много лепне Confused да продължавам ли да слагам захар или в хладилника да го сложа Rolling Eyes
Ако нищо не стане ще пробвам на топчета и във фурната  newsm78


Подръж го малко в хладилника и го доомеси с натурално нишесте / пшенично или царевично/ би трябвало да спре да лепне.
Виж целия пост
# 96
http://thegingercookies.blogspot.com/2010/12/blog-post_11.html

Правих тези джинджифилови бисквитки ,страхотни са.
Още не са снимани,защото не са украсени.
И щолена отлежава,а вчера пекох баклава...не могат без нея у дома.
Сега отивам да правя и другите сладки...

Като вляза в темата ,дори и да нямам вдъхновение,след всичките приказни снимки направо ме влече към кухнята...    Hug   
Виж целия пост
# 97
Запис и аз тук при вас с един въпрос: пробвах се да правя марципан Варна до сега сложих доста пудра захар, но много лепне Confused да продължавам ли да слагам захар или в хладилника да го сложа Rolling Eyes
Ако нищо не стане ще пробвам на топчета и във фурната  newsm78


Подръж го малко в хладилника и го доомеси с натурално нишесте / пшенично или царевично/ би трябвало да спре да лепне.

Благодаря за съвета Hug

Днес трябва да приключа с шоколадовите звезди с капучино на Габи и от това, което съм предвидила остава да слретна само едни бастунчета:)

Страхотни неща правите момичета Heart Eyes и аз ще пусна снимки тези дни!!!


http://thegingercookies.blogspot.com/2010/12/blog-post_11.html

Като вляза в темата ,дори и да нямам вдъхновение,след всичките приказни снимки направо ме влече към кухнята...    Hug   

и аз така  chef
Виж целия пост
# 98
Запис в новата тема, че изпуснах края  Laughing

Едни Шоколадови бишкоти с лешници:

Виж целия пост
# 99
Имам едно питане за заснежените елхички на lаbrexза смлените орехи които са 100гр. това приблизително колко е 1или 2 чаши??? newsm78
Виж целия пост
# 100
Лулу,oki4.
страхотни къщички
plam,с плам е напрАвила толкова къщички Shocked,много радостни очички ще има,когато ги получат.
Лабрекс,
при теб невероятни фигурки,много хубав цвят имат  bouquet
Виж целия пост
# 101
  bouquet
Виж целия пост
# 102
Нaтaлинa   bouquet a имa ли вaриaнт дa вземa подслaдено кондензирaно мляко и тaкa готовaтa смес дa я сложa в него????Мислиш ли 4е ще стaне.И нa мен ми нaпрaви впе4aтление,4е е много рядко и не се сгъстявa кaкто пишеше в рецептaтa,но кaто сложих кокосовите стърготини и стaнa мнооооооооооооого гъсто newsm78не кaто крем кaкто пише,aми много пове4е newsm78
Виж целия пост
# 103
Мира, изчерпан ти е лимита на ЛС, за това ти пиша тук, въпреки че не съм Наталина
Доколкото разбирам ти си взела обикновено конд.мляко, нали така?
Миналата година и аз направих същото, но точно както ти казваш като сложих стърготините и се получи. Обаче като го опитах се оказа, че не е достатъчно сладко за бонбони и прибавих едно разтопено блокче шоколад ЛЗбял. Станаха превъзходни. Така че според мен недей изообщо да купуваш подсладено, действай смело ще се получат бонбоните.
Ти по коя рецепта ги правиШ?
Виж целия пост
# 104
shada, да, по нейната рецепта. Имах звездовиден анасон и си настъргах с ножа, не е трудно. Иначе е натрапчив като вкус самия десерт, не съм го опитвала сега как е, след като е престоял близо 2 седмици. Дано е стана по-вкусен  Mr. Green
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия