Керамични тигани - отзиви.

  • 16 060
  • 15
От известно време гледам различни керамични тигани. Това, което ме притеснява е дали са устойчиви. Дали се почистват лесно и остават ли петна. Често докато готвя доливам студена вода, а чувам, че това е пагубно за тези съдове.
Някой ползва ли ги и споделете отзиви за керамичните съдове.
Виж целия пост
# 1
Почистват се много лесно-само тр.да се остави да изстине напълно и тогава миеш.Имам 1 от около година-Моneta-не е надраскан изобщо и един от скоро от промоциите в Била и от него съм доволна много.И аз доливам студена вода,докато готвя.
Виж целия пост
# 2
И аз си купих от Билла. Няма грешка и смятам, че е покритието е по-добро от тефлона.
Виж целия пост
# 3
Наскоро говориха по ТВ-то, че тефлона след като се надраска и се готви в него бил канцерогенен!
Затова и аз мисля да се ориентирам към керамичните съдове.
Виж целия пост
# 4
Записвам се за ви следя че и аз съм се насочила на там не само за тигани ами и за тавички и тенджерки.
Виж целия пост
# 5
Запис,че и аз мисля да се преориентирам към керамични вместо тефлонови тигани.Тези от Била на вид и на мен ми харесват.
Виж целия пост
# 6
Да много по-красив е от другия,който имам.Аз и тенджерите много харесах,ама им се ядосах щото ни продават капака отделно и не си купувам.Уж керамиката най-безвредно покритие за сега,ама да видим и за нея дали няма да изскочат някакви сведения след време Simple Smile
Виж целия пост
# 7
Наскоро говориха по ТВ-то, че тефлона след като се надраска и се готви в него бил канцерогенен!
Затова и аз мисля да се ориентирам към керамичните съдове.
Да, май същото предаване гледах и аз. Затова гледам да се преориентирам.
И въпросче - на керамични котлони ли готвите, че гледах отдолу нямат релеф, като тези които ползвам.
Да не се окаже проблем.
Виж целия пост
# 8
Аз ползвам стъклокерамични котлони, но самият тиган не се плъзга. Дъното на тигана е равно, но има удебеляване, така че не вярвам да се издъни като стария ми Тефал.
Виж целия пост
# 9
Много съм доволна от керамичните тигани и тенджери. Лесно се почестват, не залепва нищо.
Готвя на стъклокерамичен плот- проблеми няма.  Peace
Виж целия пост
# 10
а някой използвал ли ги е на газов котлон
Виж целия пост
# 11
Има тема, в която надълго и нашироко са обсъждани

Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене?
Виж целия пост
# 12
а някой използвал ли ги е на газов котлон
И аз се интересувам и не намерих инфо в другата тема
Виж целия пост
# 13
ами в сайта на Делимано прочетох че стават и за газов котлон и днес си купих от Кауфланд.Реших да пробвам първо с него защото е само 15 лв.По лесно се прежалват като са по евтини.Между другото си купих по рано от там и керамични ножове и съм доволна.  chef
Виж целия пост
# 14
От известно време гледам различни керамични тигани. Това, което ме притеснява е дали са устойчиви. Дали се почистват лесно и остават ли петна. Често докато готвя доливам студена вода, а чувам, че това е пагубно за тези съдове.
Някой ползва ли ги и споделете отзиви за керамичните съдове.

Долива ето на студена вода във вече врящо ядене не е вредно, по е е тя веднага се затопля. Студена вода не се долива на горещ тиган, има се предвид когато свършите с пърженето и пуснете студената вода.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия