Редно ли е подобно безобразие ???

  • 12 451
  • 257
# 15
Аборигените някога със сигурност са яли по-хубава храна   Grinning

и вкрайна сметка да продължават да работят
като аборигени.

Виж целия пост
# 16
Ох, добре де, ами репортерката, оператора, слепи ли са ........Толкова ли не могат да извадят нещо от тия обекти, всичко правят ей така, да мине номера. Много ли беше трудно да видят и да попитат, защо, как и т.н. Като почнат да обикалят заводите с камера и прости въпроси, веднага ще има резултат, ама неееееее, по-важно е да отразим как Бойко срича на японски ooooh!
Виж целия пост
# 17
Репортерката изглеждаше доволна от отговорите, че в диетичния хляб няма утайка ЗА кафе, друго не и трябва  Laughing
Виж целия пост
# 18
В интерес на истината гледах репортажа с половин око, но не ми направи впечатление нито липсата на ръкавици, нито нещо друго. Щото пък ако е с ръкавици знаете коя употреба са. Ако един човек е нечистоплътен и пет ката ръкавици да му нахлузите все тая. Предпочитам да не се замислям чак толкова.
Виж целия пост
# 19
Това с мухлясването и ронливостта на хляба е друга бира - от излизането на тестото от делителката хлябът започва да губи от теглото си в процеса на изпичане, изстиване, съхнене. Затова не се изпича добре вътре и се бърза с пъхането му в найлонка. Неизпеченият добре вътре хляб на втория ден, при рязане пуска много трохи. И на това му намериха цаката - продават го нарязан.
Мерси за обяснението, Вълчо. Преди години някакъв специалист в интервю обясняваше друго, че мухлясвал хляба, който е направен от зърно носещо спори на плесени. За ронливостта, пък каза, че е от ниското качество на брашното, което има по- ниско съдържание на глутен. Но като човек от този бранш е ясно, че никога не би казал официално това, което казваш ти. Laughing
Виж целия пост
# 20
Ако се замислите, или видите 90% от продуктите как се произвеждат, то трябва да спрете да ядете изобщо.
И..не си мислете, че в Европа е много по-различно отколкото тук.
Виж целия пост
# 21
Да, и ние вкъщи това забелязахме- гнусотия до шия.

В отговор на последния въпрос- правя си хляб в хлебопекарна, а и за себе си и семейството ми мога да гарантирам спазването на хигиена.

Друг репортаж ми направи впечатление- за мюсюлманите, на които било казано да носят оръжие и бронежилетки, и един чичко показа пистолет в ефир. Та се чудя тези хора имат ли съответните разрешителни? Всичките ли имат оръжие по домовете си? Щото аз нямам  Thinking

Ето линк:
http://bnt.bg/bg/news/view/45648/skandal_v_djamijata_v_kazanlyk
Виж целия пост
# 22
По гнусно за мен е, че в повечето квартални магазинчета служителите докосват храната след контакт с пари  ooooh! В САЩ мой колега загуби работата си именно поради тази причина  Naughty
Виж целия пост
# 23
А вие като си го слагате в устата - слагате ли ръкавици?

Кое като си слагаме в устата? Бива ли да задаваш такива двусмислени въпроси? Thinking
Много ясно, че не ме е гнус, това са моите ръце преминали през измиване с 5 вида сапун, 2 дезинфектанта и изплакване със спирт за всеки случей.

А тази епидемия от жълтеница, която избухна наскоро от какво мислете, че е?
Виж целия пост
# 24
от хляба се пълнее
Виж целия пост
# 25
Работила съм в Хлебозавод. Е, известно време не ядях хляб. Ама кво пък толкоз.
Като студенка работих в консервен комбинат - че кво пък - фасовете си хвърляхме в кутиите.  Голяма работа.  Ти май си расла в саксия.
Виж целия пост
# 26
А вие като си го слагате в устата - слагате ли ръкавици?
Уместен въпрос!  Joy

До някъде съм съгласна с Джулиана, но мен ме притеснява не толкова "поточната линия, чистотата, ръцете на лелята и т.н.", а качеството и онова, което се съдържа в хляба...
В бг-заводите никога не е било стерилно чисто, не знам защо живеете с тази заблуда.
То и в магазините едно време опаковаха сиренето, руската салата и т.н. в амбалажна хартия, която кой знае къде се е търкаляла...
Но пък какъв хляб, сирене, мляко, кашкавал, ягоди, домати, краставици и т.н. имаше...
 
Виж целия пост
# 27

Но пък какъв хляб, сирене, мляко, кашкавал, ягоди, домати, краставици и т.н. имаше...
 

Кажи за кренвиршиге, моля те.
Виж целия пост
# 28

Много ясно, че не ме е гнус, това са моите ръце преминали през измиване с 5 вида сапун, 2 дезинфектанта и изплакване със спирт за всеки случей.

А тази епидемия от жълтеница, която избухна наскоро от какво мислете, че е?

Не прекаляваш ли малко? Дали не си изнежваш организма така все пак? Жълтеница пипна една моя близка, която по същия начин като теб облива себе си и всичко около себе си със спирт, обяснението на лекаря беше, че и е занижен имунитета от толкова чистене. Не че това може да се установи категорично... За да ви втрещя съвсем ще ви кажа, че днес едно птиче ме центрира точно на темето, изхождайки се. Не ми стана гнусно,  а смешно. Признавам, че след това дезинфекцирах всичко със спирт-от якето, през ръкавиците до фибичките  Laughing Това, което описвате е страшно наистина, но какво да очакваме от страна, в която хигиенните условия в болниците са под всякакъв минимум Stop Решението на този етап посоченото в страниците-купуваш си от специализирани магазини или пък си купуваш машина за хляб и си го правиш лично. Жалко е, че сме докарани до тук, но се съмнявам, че и в други страни не е така.
Виж целия пост
# 29
Като студенка работих в консервен комбинат - че кво пък - фасовете си хвърляхме в кутиите.  Голяма работа.  Ти май си расла в саксия.

Точно това щях да напиша-за консервните комбинати.Много време мина оттогава,бях студентка, но после  така и не си купих консервирана храна или туршия, или компот.В два консервени комбината съм работила, на двата края на България, ако знаете каква гнусотия беше.Е, но никой не умря.В единия тръгнах на бригада с малък маникюр, до края си загубих целия маникюр, неизвестно къде и как.Правехме кисели краставички в буркани.А една приятелка работеше в сладкарница, разказвала ми е, че като дойдат тавите с масленките, правени в сладкарския на най-горния етаж винаги по пудрата захар личали крачетата на мишлетата.позабърсвали ги малко и хайде ,продават се.

П.С.И хлебопекарна не смея да си купя, че ще се чувствам задължена да ям хляб, няма да му устоя.По-добре да не ям или да ям по изключение.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия