Ядете ли свински уши?

  • 68 988
  • 758
# 180
Котьо, не си ли ръбала мъжко уше в по-такъв интимен момент?

Ушите как да е, аз се чудя други работи как ръфат без да отнесат коляно в зъбите  hahaha
Виж целия пост
# 181
Всичко ядем- и уши, и опашки, и бъбреци...
И в нашата къща е така,само да е за ядене-нищо не остава Laughing
Виж целия пост
# 182
Не, пачата ми е суперомразна. Топла или студена -  Sick.
Шкембе също. Като се замисля никаква карантия не обичам.

П.П. Темата ми припомни една случка от преди години. Моя приятелка ми я разправяше: Отишла на гости на село. Сложили домакините чудна трапеза, тамън били клали прасе. Към една от чиниите упорито я подканяли да си вземе - бели бъбреци били. Много вкусни. Опитала - харесало й. Като си тръгвала чак разбрала, че "белите бъбреци" всъщност били топките на прасето. Оттогава знам, че цялото прасе се изяжда. Въпрос на вкус, свинско не ям Laughing.
Виж целия пост
# 183
   Веднъж ме водиха в някакво заведение, на бели бъбреци, много вкусни били  Sick.Насилих се да опитам, но ми миришеха ужасно!
Виж целия пост
# 184
Разпалихте ми любопитството с тия бели бъбреци, сега искам да опитам и аз. Дядо едно време ги даваше на котките, така че не съм опитвала (мъжка солидарност сигурно). На петела се изяждаха обаче, защото са вътре във фенера и отиват направо в супата  Mr. Green Един прекрасен ден мъжът ми с ужас откри, че някои от безименните неидентифицирани парченца из пилешката му супа всъщност са топките на петела  hahaha
Виж целия пост
# 185
... Един прекрасен ден мъжът ми с ужас откри, че някои от безименните неидентифицирани парченца из пилешката му супа всъщност са топките на петела  hahaha

Че то и яйчниците на кокошката, заедно с някои полуузрели яйца /изглеждат зле на външен вид, докато са сурови/ също отиват в супата и са вкусни. Mr. Green
Споменахте миризма - всъщност, карантията цялата мирише доста, но си зависи от приготвянето - ако са сложени правилните подправки и е добре сготвено, осолено и топло - миризмата не се усеща.
Виж целия пост
# 186
Всичко отива в супата, да, и се яде с кеф докато не се разбере кое какво е  hahaha Баба ми много тачи "носилото" като деликатес.

Карантиите трябва да са пресни, от младо животно, и измити добре за да не миришат. Когато още гледахме животни сме готвили всякакви карантии - свински, агнешки, ярешки, пилешки - от млади животни, добре почистени и сготвени. Никога не ми е миришело. За разлика от други които съм яла у съседи или в ресторант, които определено са ми миришели... Има си тънкости, но според мен определено си струва. Ох, приядоха ми се сега, ама няма  Sad
Виж целия пост
# 187
ох, на мен пък ми се пригади  Sick

опитвала съм уши,като дете. Не ги немерих за нещо чак толкова очарователно. Дреболии уж обичам, но след тази тема с детайли, не съм сигурна  Crazy
Виж целия пост
# 188
Любопитно ми е за хората които казват, че не обичат или не ядат карантии. Ако някой сготви карантийка по вкусен начин, и ви я поднесе без да знаете какво е (или мислейки си, че е нещо друго), просто да опитате вкуса без предубеждения... дали пък няма да ви хареса? Психологическата нагласа и спомените от лошо сготвена храна са много силни, и могат да направят дори и нещо обективно вкусно да изглежда гадно. На мъжа ми много му хареса пилешката супа, но когато разбра че вътре е имало топки от петел, изведнъж му стана гадна  hahaha В Китай беше ял много вкусно телешко, което се оказа кучешко. Аз пък веднъж ядох много вкусни месни хапки с ориз, които се оказака охлюви  Mr. Green Вкусовите качества сами по себе си говорят много, но за съжаление могат да бъдат напълно заглушени от нагласата ни.
Виж целия пост
# 189
Да ям,обичам всякаква карантия Laughing
Виж целия пост
# 190
 Дидитка, аз не ям никакви дреболии, чревца, опашки, пачи и т.н. Няма начин да не разбера, че са там. Може и е вкусно, но не мога. Някои дори не съм опитвала. От дроб ми се повдига. Ако ви разкажа пък как се колят животните в кланицата - половината от вас ще станат вегетарианци.
Виж целия пост
# 191
Ако ви разкажа пък как се колят животните в кланицата - половината от вас ще станат вегетарианци.

Няма начин. Влизала съм в кланица, и в птицекомбинат, и в консервен комбинат, че и в цеховете на бившата "Сердика", където правеха кашкавала и топеното сирене...
Човешката памет, както знаем, има свойството да филтрира.
Че то и зеленчуците сигурно ги боли като ги късаме, белим, ръфаме със зъби или задушаваме, но все още не е измислен начин за друг вид набавяне на енергия освен чрез храна. Опитите с ядене на слънцегреене, например, знаем, че са още в начален стадий  Mr. Green

Виж целия пост
# 192
Абе, то и преди да еволюираме, сме ръфали месото сурово, ама какво от това...  
А за да има месо, трябва да има и кланици, какво да се прави.
Виж целия пост
# 193
Любопитно ми е за хората които казват, че не обичат или не ядат карантии. Ако някой сготви карантийка по вкусен начин, и ви я поднесе без да знаете какво е (или мислейки си, че е нещо друго), просто да опитате вкуса без предубеждения... дали пък няма да ви хареса? Психологическата нагласа и спомените от лошо сготвена храна са много силни, и могат да направят дори и нещо обективно вкусно да изглежда гадно. На мъжа ми много му хареса пилешката супа, но когато разбра че вътре е имало топки от петел, изведнъж му стана гадна  hahaha В Китай беше ял много вкусно телешко, което се оказа кучешко. Аз пък веднъж ядох много вкусни месни хапки с ориз, които се оказака охлюви  Mr. Green Вкусовите качества сами по себе си говорят много, но за съжаление могат да бъдат напълно заглушени от нагласата ни.

            Laughing Същата работа стана и с дъщерята. Хапна си с голям апетит "панирани гъбки", а то бяха "панирани Охлюви". Е, нищо не й стана, като се наяде каза, "...че много вкусни гъби е наготвила баба й".../хайде де, видите ли/ . Laughing
Виж целия пост
# 194
 Така си, ама като влезеш и усетиш миризмата на смърт, като видиш как още живи прасета висят на ченгела и ти се отщява да ядеш месо ( макар и временно  Rolling Eyes). Гаднчко си е. Не всеки би могъл да издържи да работи на такова място.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия