За бързи въпроси и отговори,за тези които нещо ги вълнува, но не искат нова тема

  • 47 583
  • 739
# 660
Преди време правих баница от форума, която беше с готови кори и се заливаше с прясно мляко. Загубила съм рецептата. Има ли някой нещо подобно? Благодаря ви предварително!

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,787.msg8260.html#msg8260
   Точно тази е рецептата  bouquet
Виж целия пост
# 661
И аз пека всичко само на вентилатор - много по-бързо става.

По-назад в темите бях видяла страхотен кашкавал на фурна, но сега не мога да го открия Thinking. Бихте ли ми помогнали, моля!

Ето линк, да не губиш време Wink:

http://aelisaelis.blogspot.com/2011/01/blog-post_22.html

Аелис, страхотна си, благодаря ти! !Много твои идеи позлвам и все сполучливи
Виж целия пост
# 662
Как да приготва хек във фолио?Или пък някаква друга идея за хек да ми дадете,да не е паниран Simple Smile
Виж целия пост
# 663
Ето една идея :

http://aelisaelis.blogspot.com/2010/09/blog-post_06.html
Виж целия пост
# 664
Мисля да направя картофени ветрила с кренвирши,кашкавал,маргарин,но се чудя да;ли да ги подваря леко картофките. Какво ще ме посъветвате?
Виж целия пост
# 665
Аелис,рецептата ти е страхотна,но галетата ми е малко и ми свършиха маслините.
Но ако не днес,със сигурност ще я направя някой друг ден Simple Smile
Виж целия пост
# 666
Някой може ли да ми каже как да сиропирам блата за една торта  chef,че ми е първата и е по повод,а не искам да оплескам всичко   newsm78 newsm78
Виж целия пост
# 667
Някой може ли да ми каже как да сиропирам блата за една торта  chef,че ми е първата и е по повод,а не искам да оплескам всичко   newsm78 newsm78

Ето тук можеш да намериш всичко, което може да те интересува за тортите.
Виж целия пост
# 668
Здравейте,ще правя сладки за рождения ден на дъщеря ми .Трябват ми за петък искам да им направя украса с моделираща маса дали ще издържат от неделя до петък?Страхувам се да не стане много твърда моделиращата маса и, да не стават за ядене.
Виж целия пост
# 669
Здравейте Hug,

1. Относно рецептите за тестени неща с бяло брашно, възможно ли е просто да се замени бялото брашно с пълнозърнесто, или трябва да има някаква друга промяна на продуктите като съотношение? newsm78

2. Може ли линк към рецепти, които са с пълнозърнести брашна? Бях попадала на такива в Любимите рецепти, но не помня кой беше авторът на темата. Rolling Eyes
Виж целия пост
# 670
Здравейте Hug,

1. Относно рецептите за тестени неща с бяло брашно, възможно ли е просто да се замени бялото брашно с пълнозърнесто, или трябва да има някаква друга промяна на продуктите като съотношение? newsm78

2. Може ли линк към рецепти, които са с пълнозърнести брашна? Бях попадала на такива в Любимите рецепти, но не помня кой беше авторът на темата. Rolling Eyes

Мога да ти предложа хляб, който е само от пълнозърнесто брашно. По принцип рецептата е за бял хляб, но по нея съм правила и пълнозърнест и ръжен. Получиха се много вкусни хлебчета. А има и много кексове, които могат да се правят с пълнозърнесто брашно.
А този кекс може да се направи с пълнозърнесто брашно и със сигурност ще се получи добре.
Също може и тортен блат да се направи с пълнозърнесто брашно, като се прибави и малко картофено брашно.  Торта Exotic Paradise
Виж целия пост
# 671
Привет момичета! В другата тема "Ти каквос готви, снимаѝ, покажи" преди няколко дни видях едно тирамису, ако не се лъжа беше на г-жа Нервакова. Може ли рецептата, изглеждаше много вкусно!? Simple Smile
Виж целия пост
# 672
Привет момичета! В другата тема "Ти каквос готви, снимаѝ, покажи" преди няколко дни видях едно тирамису, ако не се лъжа беше на г-жа Нервакова. Може ли рецептата, изглеждаше много вкусно!? Simple Smile
Не зная неината рецепта, ако искаш ти предлагам,тази по която аз го правя:

Бишкоти
4 яйца
100 гр захар
1 кутия маскарпоне /500 гр/
кафе
амарето /аз не го слагам/,но с него става по-ароматно....3-4 с л
какао

Жълтъците се разбиват със захарта /с миксер/, добавя се маскарпонето и се обърква с дървена лъжица.Белтъците се разбиват на сняг и се добавят към жълтъците с маскарпонето ,като се разбъркват пак с лъжица.Бишкотите се топят в кафето с амарето,нарежда се един ред в тавичка, слага се половината от крема,ръси се какао,нарежда се втори ред ,пак крем и обилно се ръси какао.
Виж целия пост
# 673
Здравейте, момичета! Аз ще помоля някой, който е наясно да ми сподели  Praynig Колко е трайността на готварската течна сметана след като се отвори  newsm78 че няколко пъти ми се случва да ми изостане в хладилника и след чудене я засилвам към коша  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 674
Ала-Бала,  като гледам, твоята рецепта  е същата като моята.
Hrispa76, ето ти я тук стъпка по стъпка, а тази на Г-жа Нервакова е в новата тема някъде. Можеш да се върнеш назад по страниците, не са толкова много и ще я намериш ако искаш точно нея. Спомням си, че тя е написа в темата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия