Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

как да редактирам/изтрия мнение?

  • 18 652
  • 64
Не се получава-нямам бутонче "редактирай" дори... защо?
Виж целия пост
# 1

РЕДАКТИРАНЕ И ИЗТРИВАНЕ НА ПОСТИНГИ

След направена публикация, всеки потребител, в ограничен период от време, може да редактира собствения си постинг.
До 300 секунди (5 минути) след публикацията може да бъде направена редакция, без това да се отразява по някакъв начин в постинга.
Общото време, в което потребителят може да редактира постинга си, е 24 часа, но след изтичане на първите 5 минути, направената редакция се отбелязва с надпис "Последна редакция: *дата и час* от Nickname".
След изтичане на 24 часовия период след публикуването на постинга потребителят няма право да го редактира.

Забраната за редакция не е валидна за отчетните форуми и форума за благотворителни акции, където често се налага допълване на информация в първия постинг на темите.

Потребителите имат право да изтриват постингите си само в случай, че след тяхното мнение няма други публикации - т.е. само ако мнението им е последно в темата.

Редакцията и триенето на стари съобщения не се поощрява, тъй като това може да изкриви представата за постингите на други потребители в същата или други теми и да представи техните реакции в погрешна светлина.
Модераторите могат по тяхно лично усмотрение да трият стари постинги на потребители, по тяхна молба. Решението дали това да се направи е право на модератора, не на потребителя.

При желание на потребител да бъде изтрит профила му, не се изтриват направените през този профил публикации.
Виж целия пост
# 2
 Embarassed това ми е убегнало, извинявам се... ако все пак има възможност да се изтрие този мой пост #400 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=281055.390 ще бъда благодаррна-няма отговор по него, а събитието за мен е вече отминало... Благодаря!
Виж целия пост
# 3
Готово.
Виж целия пост
# 4
 Hug
Виж целия пост
# 5
Здравейте, моля да изтриете регистрацията ми. Това е второ писмо, като по първото не получих отговор и не беше изтрит акаунта ми. Благодаря!!!
Виж целия пост
# 6
Акаунти не се трият.
Виж целия пост
# 7
Значи за мен остава варианта да започна да пиша глупости, че да ме махнат от това място.... Така ли?
Виж целия пост
# 8
Това не е добър вариант. Акаунтът Ви може да бъде замразен по Ваше желание, но не и изтрит. Желаете ли?
Виж целия пост
# 9
Какво означава замразен? Всъщност възможно ли е някъде другаде да пишем по тази тема, за да не занимаваме всички с това?
Виж целия пост
# 10
на лични
Виж целия пост
# 11
  bouquet
Виж целия пост
# 12
 Peace
Виж целия пост
# 13
Здравейте, моля да изтриете моя тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=542338.msg16935106#bot (обявата отдавна не е валидна), или поне посочения email, получавам много спам и се опитвам да залича всички места, където съм оставяла емейла си. Благодаря
Виж целия пост
# 14
 Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия