Броколи, карфиол, зеле като първа храна???

  • 11 442
  • 19
# 15
МИ май до средата на януари може да намериш ако се не лъжа, но те съветвам още сега да вземеш да замразиш готово пюренце, за да си имаш
По добре е да е замразено и то веднага след като го направиш
Виж целия пост
# 16
мами, знаех си, че мога да разчитам на вас!!!  Hug Hug Hug

още едно въпросче тогава: докога е сезонът на тиквите? имам предвид, докога ги има по пазарите (за правене на пюренца от прясна тиква, за да не замразявам евентуално  newsm78)??? простете за глуповатия въпрос, ама като не знам... Embarassed
май през цялата зима ги има. аз съм замразила и когато свършат, ако на пазара няма, ще купувам готово пюре.
Виж целия пост
# 17
Аз пък все съм си мислила, че зеленолистните зеленчуци са маруля, салата, спанак и др. от тоя род, а изброените от теб са в друг род. За захранване с маруля нямам и понятие как се прави, може би се вари. А свареният спанак става съвсем кашкав и не ми е известно да има някакви отрицателни последици за организма.
Виж целия пост
# 18
Стейси, какво да ти кажа, и на мен ми е мътно понятието "зелени листни зеленчуци" и когато д-ра го каза, аз изрично попитах кои точно има пред вид и тогава той изброи ''броколи, карфиол, брюкселско зеле, спанак". това беше. но може и той да не е наясно...

благодаря пак за отговорите!
Виж целия пост
# 19
Тиквите може да ги складираш ако имаш маза. Иначе аз съм привърженик на рязането на тиквата и замразяването й сурова, а не на готово пюре, но както си прецениш.  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия