Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Януарчета 2008 (тема 125)

  • 73 668
  • 742
# 735
Момичета, с най- добри чувства ви подканям да си правите ежегодни прегледи на гърдите и шийката на матката . Много зачестили случаи на млади жени има с диагноза и ... си е страшничко.
Благодаря за подсещането, това е важно. Искрено се надявам някой който ти е много близък да не е пострадал. Една приятелка миналата година претърпя операция, химио и радио терапия поради рак на гърдата, моя възраст е жената и се появи докато си кърмеше бебето. Опитвам се да съм редовна, веднъж годишно, но тук мамографии правят след 40 г, освен ако няма някакви съмнения от годишния общ преглед.

А майка им...както обикновено го отнесе....
Много се смях вчера на едно изказване от Столичани в повече - имаш ли веднъж деца, вече нищо друго нямаш  Laughing

Дух, браво за старанието, ще ги изпишем, да знаеш
Виж целия пост
# 736
 Гадинке, много се изкуших да ти цитирам цитата:35:
Януарските мами не са в настроение, вали като из ведро това е обяснение. Joy
Виж целия пост
# 737
Януарските мами не са в настроение, вали като из ведро това е обяснение. Joy
newsm10  smile3521
Това е заглавието но аз се надявам да спре да вали, че и костите вече ми подгизнаха.  Whistling

ЧЕСТИТ 1-ви ЮНИ И НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ!
Детство пълно със игри и безгрижни дни,
Детство пълно с щастие и смях
Детство пълно с приключения добри....

Виж целия пост
# 738
Отчет след 1-ви Simple Smile с приблизителни часове Wink
10:00 - Тържество в училищния двор с програма по повод завършването на учебната година и раздаване на удостоверенията за завършен 4 клас...беше много емоционално за мен...моето голямо момиче вече ще е 5 клас..с нови учители, нови предмети.
11:30 - Край на тържеството и у дома за преобличане, че бях на висок ток  #Crazy откачих, забравила съм как се седи продължително време на такова нещо.
12:30 - Зоопарка...пуканки, понички, разходка, въртележки и други глупости.
14:30 - На преглед при ЛЛ...Миша има упорита задна хрема  Crossing Arms
15:30 - На другия край на града до магазин за дрехи, че да зарадваме и голямото дете(тати)  Laughing
16:30 - ДЖЪМБОООО ...да си изберат нещо за празника...та маката ни въртя из магазина като луди...не може да си избере  Crazy та накрая с подтик от наша страна се спря на гризни бизу(говори доста време за тях)...та каката и тя с такова се разписа.
18:00 - Пак у дома за преобличане  Joy
18:30 - На гости...та се прибрахме малко преди 22 часа...ама малката вече преуморена, кисела.
Така отбелязахме вчерашния празник Wink
Виж целия пост
# 739
Лелеее, Светле! Вие сте машини Simple Smile.
Има ли други наборчета, които също не спят на обяд? Никол си спи в почивните дни по два и повече часа на обяд, и в детската спи, но предполагам по по-малко.
Виж целия пост
# 740
Моето маймунче не спи следобяд от поне година. В градината също се оплакват,че рядко успявал да заспи. Вечер също не иска да спи, сутрин пък не иска да става-с две думи метнал се е на майка си за ужас на баща си,който е типичен ранобудец и се е наспал в 5-6 сутринта.
Има ли някой,който да знае паролата и да пусне нова тема или пак ще правим нов акаунт Joy
Виж целия пост
# 741
Надявам се да не ни заключат, Катеночка знам, че пускаше нови теми за друг не се сещам  Sad
На 1-Ви Юни, ние бяхме отличници. Детето цял ден на детска с тържество и подаръци. От няколко години освен ние родителите, подарък добавя или детската или кметството. Освен това кметството организира заедно с читалищата празник с музика, игри, торта, батути и сергиики, специално за децата. Моето и менторката му кака Габи се забавляваха както се изразява Саши напоследък "Яко". За моя изненада не искаха никакви играчки-боклучета  Simple Smile Задоволиха се с батутите, замъците, сладолед и пуканки, като казах тръгваме си, въобще не възразиха. По труден ми беше за обуздаване нашия дядо - баща ми, който реши, че ще изпусне програмата, на моменти вместо да следи поне едно от децата изчезваше на някъде и само ме засилваше ела насам ела натам. Аз с корема деца ли да пазя, с баща ми ли да се разправям изтрещях. Добре, че беше малкото киселаче на сестра ми за да му намерим занимание. Големите деца определено са за предпочитане.
Духче, за песничките имаме и друго, правим ги иронични, голям шегаджия ще се окаже Саши! Кога се научиха да говорят, кога започнаха да иронизират езика  newsm78

Темата за прегледите ме втрещява, защото все повече откриват нещата късно, много сериозно и неприятно стана с тези болести, да открива някой лек, че е страшно!
Виж целия пост
# 742
ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВАТА ТЕМА
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия