Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

НОЕМВРИйската дружина върви към третата си година!

  • 68 657
  • 727
# 720
направих нова тема.
Остана сега да изпишем оставащите две страни1ки тук и да пратите снимки за колажчето  Mr. Green
iliyana.goldenberg@gmail.com
Виж целия пост
# 721
Добро утро!
Илка, на този имейл изпратих снимка вчера. Получи ли я?!
Благодаря за новата тема!   bouquet

Виж целия пост
# 722
Utro, Получих я, но не ми остана ред да ти пиша.
Ани и твойта съм я получила.
Виж целия пост
# 723
Илиянче, ще ти пратя довечера Hug.

Стрега, не ти завиждам на очакването. Аз тоз път вързах гащите първо със спирала, а след като я махнах с презерватив...
Щото Утро от едно се оплаква, а мойте нехранимайковчета са две ooooh! и както един бял косъм нямам, току-виж като на гилотинирания крал кралицата се събудя някой ден - със снежна прическа Crazy. Яни освен, че е същия като брат си дивак е още по-ревлив и пищящ - инат безподобен, Йоши е ангелче в сравнение с него... За трето ще мислим поне след 2 години Mr. Green.

Микроелена,
как сте?
Виж целия пост
# 724
в последната една година започнах да побелявам. и бръчки ми се появиха, и кожата ми стана като на мумия  Close но то и аз не правя нищо за себе си де, поне един крем да си мацвах сутрин, а то...  ooooh!
след 1г3мес без цикъл, отново съм в редиците  Party но спирала никога няма да си сложа, презервативи мъжа ми не иска...хапчета аз не искам....сложна работа  Joy
Нану, за трето на мен ми трябва пълно физическо възстановяване и попълване на енергийните запаси (което как ще стане  newsm78 )
Децата много слушат, много са добрички, нямам оплаквания, пу пу. Само пазя Мая, че много я бори тоя Момо, а е супер тежък и ме е страх да не я потроши  ooooh!

пратих снимки и на двамата  Blush
Виж целия пост
# 725


Стрега, не ти завиждам на очакването. Аз тоз път вързах гащите първо със спирала, а след като я махнах с презерватив...

  bouquet

Аз още си чакам... Нямам никакви признаци за да ми идва и не смея да направя тест...  Embarassed Въобще не ми се мисли... След ужасната втора бременност просто ми се струва, че няма да оцелея. И без това така съм се стопила, че аз самата не мога да се позная. А за пазенето - и аз като Диданка - изход май няма.
Ох, дано всичко да е наред, стискайте палци
Виж целия пост
# 726
Ние у дома сме под карантина. Но още не знаем от какво сме болни. Що за идиотска здравна система имаме!  #2gunfire
СЛед като нашия татко миналата седмица беше 4-5 дена с 39 в понеделник се събуди целия червен. Отидохме при мойто джипи, че той няма, тя каза, че било алергия и му назначи един куп изследвания, за около 40лв. Той обаче си е заплес и не си ги направи. Но пък вчера аз започнах да се зачервявам. И четейки из гугъл решихме, че е морбили. Обадихме се отново на джпито, отидохме отново на преглед. Тя дори извика един педиатър. И накрая и двамата заключиха, че било просто съвпадение. Той е направил някаква алергична реакция, а аз - не се нае, може да било от препаратите у дома. Нямало страшно за децата, да си ходи Ида на градина.
На мен обаче ми е съвсестно. Тя нали не е ваксинирана за шарките. Освен това продължих да се изрищвам. Та накрая към 8 звъннах на нейната педиатърка и тя каза да си седи вкъщи, а ние да ходим да си пуснем изследване за морбили и рубеола, нямало какв ода гадаем. И е съвсем права жената.
Та след малко ще ходя и до довечара се надявам да стане ясно какво ни е.
Но виждали ли сте петниста хиена? Елате ни на гости. Ръце, крака, всичко ми е на червени петънца. И ще ми обясняват, че било просто съвпадение!  ooooh!

Стрега, на мен предния месец ми дойде на 33 ден. Малко се бях пооцъклила. Така че може още хормоните ти да не са се наместили. И отиди си пусни един тест моля, не знам как издържаш на любопитството.  Mr. Green
Виж целия пост
# 727
Привет от нас!

Илка, вчера и аз стигнах до извода, че здравната ни система(и по-точно лекарите) хич ги няма.

Нали помните че имах проблем с едната гърда. След три месечно въртене от страна на гинеколога ми,  без да бъде предприето никакво действие, се обърнах към личния ми лекар. Той нямаше никаква представа къде да ме прати и какво трябва да се направи (поне 20години стаж има), в резултат на което вчера обиколих четирима доктори в три различни болници (в два града). Слава богу, че резултатите са добри (мастопатия) и буквално си отдъхнах от облекчение.

Да ви се оплача от моята Алекс, въобще не си играе сама, само иска аз да играя вместо нея, а тя да ме гледа. Като се върна от работа и е залепена за мен с претенциите си и страшно ме уморява. Освен това има и много странен режим- сутрин става във 7,30ч., а вечер заспива с голям зор към 23ч. Ще я пускам отново на градина да се поизморява малко, защото иначе ще ме довърши с този режим.
Вчера се връщам от работа, а тя ме посреща с "Мамо, виж..." и ми показва среден пръст с ръка, питам я "Знаеш ли какво е това което показваш?" , а тя ми отговаря "Зайче" Joy
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия