Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ремонт на покрив (на блок)?

  • 3 539
  • 11
  Моля, ако има някой, който е доволен от такава фирма, нека сподели! Става дума за стандартен панелен блок, на който му тече покривът.
Виж целия пост
# 1
Ние сме доволни. В Бургас сме. Една фирма миналата година ни направи ремонт на покрива на панелния блок. Нямаме течове от тогава, а сме на последния етаж. Ако те интересува ще потърся координати.
Виж целия пост
# 2
  bubabo, благодаря ти  bouquet, но забравих, че не съм си написала местожителството, става дума за София.
Виж целия пост
# 3
успех с търсенето. Дано попаднете на добър майстор! Hug
Виж целия пост
# 4
  Благодаря Hug
  Въпреки, че ми е все по-трудно да повярвам в това Tired
Виж целия пост
# 5
Да се включа и аз към търсенето на такава  фирма. На мен ми трябва по възможност частично ремонтиране, т.е да не се ремонтира цялата площ...
Виж целия пост
# 6
В нашия блок в момента поправят покрива.
Офертата с най-качествените материали излезе към 4 хиляди и нещо.
Но при нас са повече наематели и пенсионери, та естествено се търсеше компромисен, по-евтин вариант.
В крайна сметка за към 2 хиляди и нещо се прие една оферта и с 2 години гаранция след това. Без да се сменят някакви бордове, че не им разбирам точно.
Виж целия пост
# 7
Хапка,

ЛЯТНА ПРОМОЦИЯ ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ! /до 31.08/

19,70 лв/кв.м

*Промоцията важи за ремонт на покриви на жилищни сгради в София-град. Посочените цени са крайни. В цената е включено: предварителен частичен кърпеж, грунд ИЗОМАКС, изпъленение на течна хидроизолационна мембрана "ИЗОМАКС" 6 кг/кв.м (6 слоя) с два армиращи пласта. При огледа се  уточнява нуждата от допълнителни услуги като: изравнителна замазка по локви,  обработка на "работещи" фуги, сваляне на филц  с ръкав, демонтаж и монтаж на гръмоотводна инсталация.

http://www.isomax.bg/page.php?id=80&r=-1


ПП Ползвах за терасата си техен продукт- "Хидротоп"
Виж целия пост
# 8
  Благодаря ви за отговорите! Избрахме фирма, да видим какво ще направят.
Виж целия пост
# 9
Бихте ли ми препоръчали фирма за гр.Варна.Блокът ни е 7 етажен и тече то стълбището чак до тървият етаж и козирката също тече абе с една дума ужас.И долу-горе колко излиза такъв ремонт.Благодаря за отговорите предварително.Преди няколко години дадохме 800 лв но сега пак тече.
Виж целия пост
# 10
Здравейте, някой може ли да даде актуална информация за добри фирми, които се занимават с изолация и ремонт на покриви на блокове за гр. София (и евентуално да сподели опит с такива, какво да очакваме като цена, време и качество)?

Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 11
В сайта пише всичко. Обаждате се и те ви изготвят оферта след оглед с цени, материали, срокове и т.н. Нашият блок е ремонтиран 2015 с 10 години гаранция. Проблеми досега нямаме.http://isomax.bg/
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия