КОЛЕДАТА май вече приближава,че студенко взе да става

  • 132 089
  • 759
# 690


Malka_SladkaHapka, а може ли линк към обясненията за това как се прави пош?  Hug
Виж целия пост
# 691
Здравейте, минавам да ви почерпя с едни сладки с канела и орехчета, които за мен са много коледни, понеже майка ми ги правеше най-често точно тогава. Много бързо стават и не са трудоемки. Ако има интерес към рецептата, само кажете - ще я пусна веднага  Peace



Виж целия пост
# 692
Имам въпрос относно рецептата за дрезденския щолен на Джемма . Какво значи 3/8 литра прясно мляко ? Embarassed
Виж целия пост
# 693
Три осми от литъра - 375мл. Thinking
Виж целия пост
# 694
Ми една осма (1/8) е равна на 125 мл. По три (х 3) е равно на 375 мл.  Mr. Green
Виж целия пост
# 695
...Ако има интерес към рецептата, само кажете - ще я пусна веднага  Peace


Има, има.  Grinning
Виж целия пост
# 696
Ако го направим, обещавам много снимков материал, то това е и част от идеята Wink Наталина, в Дрезден не съм била, но съм сигурна, че е много красиво, то дори и най-малките градчета имат прекрасни коледни базар, умеят го германците. И последно по темата, ако имате нужда от повдигане на коледния дух, ето малко снимки от миналогодишния в Нюрнберг, правени от мъжа ми. Пък и има красиви сладкиши, почти съм по темата  Mr. Green :

http://www.flickr.com/photos/maxfeld/sets/72157625494759130/

Извинявам се, ако съм досадила  Blush .
Виж целия пост
# 697
Мили момичета, прекрасни сте, с удоволствие ви чета.

Аз да кажа, ходих по информация на съфорумка в Лидл- взех си плодовите корички. Има три вида- два портокалови( едните жълти, другите зелени) и един микс- портокали, пъпеш, череши.

Моля ви за идея, понеже се възстановявам от чернодробно заболяване и алкохол не смея да помириша, кажете с какво мога да заместя рома от Щолена
Виж целия пост
# 698
Една от големите ми мечти е да отида по Коледа в Германия, светлините, ароматите, всички коледни усещания на куп . . . Umbra, снимките на мъжа ти ми дадоха част от това усещане, благодаря.
Виж целия пост
# 699
С ромова есенция.  Peace Имай предвид, че алкохолът се изпарява при топлинна обработка, така или иначе, остава аромата. Но ти си сложи есенция за всеки случай, но гледай да е достатъчно, да ти замирише тестото. При това положение накисни сухите плодове в гореща вода с есенция, иначе няма да дръпнат.

Хо хо хо, страхотни снимки! Най ми хареса бабката!  Heart Eyes
Виж целия пост
# 700
Привет на всички!Тази тема и изобщо Коледа са ми любими!Миналата година правих меденки, ванилени кравайчета и капучино звезди- всички много ги харесаха!Тази година се каня и на щолена- и аз мисля да отскоча до Лидъл за корички- благодаря за информацията!
И сега и аз с въпрос- мисля да се пробвам с айсинга за украса на меденките, но не съм сигурна дали ще догодя сместа.Според вас дали си заслужава това http://www.--reklamen-spam--/index.php?page=shop.product_details … art&Itemid=55 или все пак да си опитам сама да си го направя?  Thinking И още нещо според вас това количество дали ще ми стигне за украсата на 2 дози меденки? Предварително благодаря   bouquet

Защо линка излиза като рекламен спам!?
Виж целия пост
# 701
Напиши линка без да го слагаш в тагове за да остане непроменен.
Виж целия пост
# 702
Ауууу, не трябваше да гледам снимките на Умбриния мъж. Каква носталгия ме налегна, не е истина. Че и едни неблагородни помисли към моя мъж, който има пътуване скоро към немско и в момента дваж по-грозно му завиждам за базарите.  Mr. Green Това е такава невероятна атмосфера, че трябва да се изживее задължително от всеки, който има някакво по-специално отношение към Коледата. Peace
Виж целия пост
# 703
Радвам се, че ви харесват, пожелавам на всички ви поне по едно пътуване из Германия по Коледно време  Hug
Виж целия пост
# 704
Момичета, в тукашния Лидл са пуснали сушени череши. В БГ Лидл няма ли?

Умбра, страхотни снимки, разглеждала съм ти ги и миналата година  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия