За бързи въпроси и отговори,за тези които нещо ги вълнува, но не искат нова тема

  • 35 796
  • 741
# 735
Съвсем наскоро имаше тук хубава рецепта за мекици, дето ставали като купешките. Може ли някой да ми я намери, че стърсачката излизат доста, но не и тази. Мерси!
Виж целия пост
# 736
Ще изчакам отговорите на последните въпроси и пускам нова тема.......
Виж целия пост
# 737
Здравейте!
Търся рецепта за милинки, които имат солена заливка отгоре, но няма сирене по мое наблюдение.

Харесвай си: Peace

1. 250 гр масло
   125 гр брашно
    10 гр сол

2. около 100 гр. краве масло , сол на вкус, 5 с.л галета

3. 2 с.л краве масло
   1 с. л час (може да замените с краве масло)
   1 с. л вода
   1 яйце
   2 с. л брашно
   сол

4. В тиган се разтпоява 125гр масло и се остава леко да се позапържи.Слага се 1с.л. галета, щипка сол и цялата смес се оставя докато добите лек златист цвят.Като поизстине се намазват милинките с нея.С четката се загребва и от галетата, за да има в/у всяка милинка от нея
Виж целия пост
# 738
Съвсем наскоро имаше тук хубава рецепта за мекици, дето ставали като купешките. Може ли някой да ми я намери, че стърсачката излизат доста, но не и тази. Мерси!

Заповядай!

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,307.msg24674.html
Виж целия пост
# 739
Съвсем наскоро имаше тук хубава рецепта за мекици, дето ставали като купешките. Може ли някой да ми я намери, че стърсачката излизат доста, но не и тази. Мерси!

Заповядай!

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,307.msg24674.html
  bouquet
Виж целия пост
# 740
Здравейте!
Търся рецепта за милинки, които имат солена заливка отгоре, но няма сирене по мое наблюдение.

Харесвай си: Peace

1. 250 гр масло
   125 гр брашно
    10 гр сол

2. около 100 гр. краве масло , сол на вкус, 5 с.л галета

3. 2 с.л краве масло
   1 с. л час (може да замените с краве масло)
   1 с. л вода
   1 яйце
   2 с. л брашно
   сол

4. В тиган се разтпоява 125гр масло и се остава леко да се позапържи.Слага се 1с.л. галета, щипка сол и цялата смес се оставя докато добите лек златист цвят.Като поизстине се намазват милинките с нея.С четката се загребва и от галетата, за да има в/у всяка милинка от нея


Благодаря, Лабрекс!
А тестото за милинките специално ли е или каквото си го направя  Mr. Green
Виж целия пост
# 741

С благодарност към всички, които помагат
-

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия