Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бургаски сладки коремчета - 3 тема

  • 30 655
  • 739

Анкета

Име за следваща тема - 4 част

Опции:

* Може да изберете максимум 6 опции.

# 735
Дремнах и ми дойде музата Sunglasses

за покупките и магазините:
Suzito85,  за магазин Синди и аз имам същото усещане като GJK – ако решат продавачките, че няма да купуваш и загубват интерес да те ухажват. Пък и от преди години имах други спомени за асортимента им. Сега ми се стори беден избора и на кошари, и на ванички, и на колички, а като прибавим цените и нивото на обслужването – не виждам защо да си давам парите там – ще ги приемат и другаде!
Танче, от Слон балон си купихме двете шишенца на tomme tipee. Аз си ги бях харесала в нета и милото щеше да ми ги поръчва, ама чакаше още неща да си ги избера/пък все не решавах какво друго искам/ и като ги видяхме там, решихме да спестим сумата за доставка. Иначе ни обясняваха супер – отвориха ни шишетата да ги огледаме, разпитвах за разни бебешки неща/дори и да нямаха подходяща стока по моя вкус/, показваха ни артикулите /като разопаковаха, за да усетим материите, а беше ясно, че само разглеждаме/, обясниха ни за доставки на адрес, колички и т.н.
В Слънчо ходихме и жената също обясняваше много. Даже втори път отидохме, за да видим комплеткта за изписване, че аз първия път не исках да го разопакова. Казахме, че няма веднага да го вземем, но с нищо не показа, че й е неприятно и ни показа всичко, което искахме.
В Quality на Кирил и Методий също бяха супер отзивчиви и обяснителни и стоките им адски ми харесаха, но са със солидна надценка спрямо другите места.

Болничен/отпуски – ЛКК/ТЕЛК
Аз на 01.11. правя 6 месеца непрекъснат болничен и на последната ЛКК като оставих документите, за да ми оформят последния болничен лист, Гамишев ми спомена след това да се върна за два дни на работа, за да имам прекъсване на болничния и след това да изляза в отпуск, за да нямам проблем с НОИ с 45-дневния болничен за майчинство. Не ми стана ясно какви точно проблеми може да имам, но тези дни срещнах колежка – юристка и тя ми вметна по темата, че ако директно изляза в отпуска след болничния не се води прекъсване на болничния и става повече от 160 дни без прекъсване. Заради това щели да ме накарат да минавам ТЕЛК, за да ме пуснат в 45-дневния преди раждане. В понеделник, като отида при Гамишев, ще питам пак за какво става въпрос и ако е така на 02-ри.11.2011 смятам да се върна за няколко дни на работа и после платен отпуск до 17-ти.11, когато ще ми издадат болничния преди раждане. Вие чували ли сте нещо по темата?

гинеколози
А АГ в Девата кои са? – Георгиев, Бояджиев, Ризова, Иванов, Гамишев, Люцканов, Хубчев,... други има ли? Аз като гледам за повечето имам особено мнение и светеща лампичката в главата.
А в МБАЛ кои са – Ковачева, Душепеев,... за тях нищо не знам, освен някои впечатления от форума.

Списък за пазаруване:

Ревизирах списъка след всичкото обикаляне – за завиване бях писала да купя: дебели пелени, одеяла, порт-бебе, чувалчета?!?!? След като накарах две продавачки да ми обяснят различното приложение и идея на всичките тези завивки, реших, че просто е върпос на избор кой какво ще ползва.
А мамите с деца какви матраци ползвате за децата си?  Сега чета темички и коментари за матраците и се чудя на какво да се спрем. newsm78

Момичета, не агитирам, ама ... бъдете с бистър ум и утре направете правилния за вас избор на управляващи! Peace Аз пък в деня на размисъл мисля да изпия чаша вино, защото от няколко дни все ми се пийва нещо алкохолно – откъде тоз мерак, не знам.

И ако след този пост не дойде време за новата темичка - здраве да е - ще се включа пак! Wink
Виж целия пост
# 736
Мерси за инфотот за магазините. Така или иначе Синди остават за количка. Дано да не остана с лошо впечатление, че ей къде е Варна. В Слон балон какви марки колички има? За Quality бях писала - разлика в цената на количка от тук и Варна - 100 лв.
Това за болничните нещо не го разбрах. Нали в тези 160 дни не влиза болничният от 45. Ти от кога си в болничен, че ги надвишаваш?
Виж целия пост
# 737
В Слон балон какви марки колички има? За Quality бях писала - разлика в цената на количка от тук и Варна - 100 лв.
Това за болничните нещо не го разбрах. Нали в тези 160 дни не влиза болничният от 45. Ти от кога си в болничен, че ги надвишаваш?
В Слон балон няма много колички - това, което ми се стори по качествено е както и Танчето бе писала X-lander.
А аз съм в болничен от началото на втори месец - тогава се започна с кървенето и недобре захванат ембрион, после с две отлепяния на плацента, болки и др. често съпътстващи прояви на бременността...
Виж целия пост
# 738
АЙДЕ В НОВАТА ТЕМА, ЧЕ МАЙЧЕТАТА ВЕЧЕ ТАМ ПИШАТ!!!
Виж целия пост
# 739
Линк към НОВАТА ТЕМА
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия