За бързи въпроси и отговори,за тези които нещо ги вълнува, но не искат нова тема

  • 40 495
  • 767
# 705
Пресолих един готвен зелен боб, някаква идея как да го коригирам? Да го разредя с още вода и да го затопля наново...
Оф, незнам как стана. ooooh! Винаги нацелвам точно досега. Tired
Виж целия пост
# 706
Пресолих един готвен зелен боб, някаква идея как да го коригирам? Да го разредя с още вода и да го затопля наново...
Оф, незнам как стана. ooooh! Винаги нацелвам точно досега. Tired
освен да добавиш картофи,друго не се сещам  newsm78
Виж целия пост
# 707
И аз се сетих за картофите. А и на зеления боб му вървят  Peace.
Виж целия пост
# 708
Аз си мисля да му добавиш прясно мляко.То сладни и определено ще оправи нещата.Можеш да размиеш в него и 2 супени лъжици брашно, за да се сгъсти.
Виж целия пост
# 709
Момичета, имаше един крем за торта със заквасена сметана. Помагайте бързо, защото се издъних с една глазура , та да замажа положението със сметанов крем...
Виж целия пост
# 710
благодаря ви,  ще видя сега как ще оправя нещата  Hug
Виж целия пост
# 711
Момичета имаше един крем с торта със заквасена сметана. Помагайте бързо, защото се издъних с една глазура , та да замажа положението със сметанов крем...

Заквасената сметана се разбърква с шпатула със захар. За друг крем със заквасена сметана не се сещам. При много обработка или ще се втечни или ще се пресече.
Виж целия пост
# 712
Чарита , благодаря , а колко захар на една кофичка/голяма/ сметана и май нямам пудра?

ПП имаше нещо с крема сирене и тн. тн ... ама няма да си усложнявам нещата
Виж целия пост
# 713
Ако искаш разбий си първо крема сирене със захар + ванилия - действай с миксера и след това можеш да добавиш заквасената сметана и тогава разбъркваш с лъжица. Пропорциите захар -сметана най-добре да опитваш  как ти е на вкус. Като ориентир аз слагам 3-4 с.л. на една опаковка сирене Филаделфия
Виж целия пост
# 714
Ако искаш разбий си първо крема сирене със захар + ванилия - действай с миксера и след това можеш да добавиш заквасената сметана и тогава разбъркваш с лъжица. Пропорциите захар -сметана най-добре да опитваш  как ти е на вкус. Като ориентир аз слагам 3-4 с.л. на една опаковка сирене Филаделфия
Златна сииииииии. Благодаря!

ПП Преди малко си изпратих гостите - направих /нова/ торта , според тях - много сполучлива, благодарения натая тема! Благодаря!
След като си оплаках несполуката се оказа , че няма нищо непоправимо , даже стана повече от ефекто! Благодарение на тази тема и вас! Чарита Hug
Виж целия пост
# 715
Здравейте ,имам отново питанка към вас .Тъй като не обичам риби с кости или поне да са им едри или само средна ,си карам на няколко традиционни ,но половинката иска да си правим лаврак за вечеря  и въпросът ми е как седи въпроса с костите при него  Crazy ?
Виж целия пост
# 716
Скоро някой беше давал рецепти за свинко с праз.Ако може линк.
Виж целия пост
# 717
Скоро някой беше давал рецепти за свинко с праз.Ако може линк.

В дълбока тенджерка се слага олио и нарязаното на хапки свинско месо. Задушава се. Добавя се нарязания праз. Като се задуши се слагат и гъбите. Задушава се. Долива се водичка да покрие продуктите и се оставя на слаб огън да покъкри. Добавя се сол, червен пипер и дафинов лист. Оставя се още 2-3 минути на котлона. Разбърква се хубаво и се изсипва в глинена тава, ако имате. Ако не - в обикновена. Пече се на горен и долен реотан докато изври водата.
Виж целия пост
# 718
Тя ,от този пост надолу и на другата страница има няколко идеи http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=617192.msg20156167#msg20156167 .
Виж целия пост
# 719
nana77 , geryaleksandrova Мерси! Проблема е , че печката ми е на ремонт и в момента готвя само на един индукционен котлон, а за него имам само тигани. Ще трябва нещо да измисля. Thinking
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия