Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

На горе, на долу или както застане?

  • 35 524
  • 140
# 135
Вълк, то брачните нощи отдавна ги няма, а за тава се раждат научени.
Съвремие.
Виж целия пост
# 136
Аз лично навремето на сина ми настоявах да му е нагоре, щото и на нас така ни ги слагаха навремето, ама не знам има ли значение. Иначе сега като се обувам както дойде така Simple Smile Принципно си ходя с боксерки, ако са по халтави и той ми се мандахерца, ако са по-стегнати винаги отива на дясно Simple Smile Винаги съм спял без бельо, така спи и жена ми и детето. Както и братята ми. Лятоот често спя гол и денем ходя с шорти без бельо, че е много жега.
Виж целия пост
# 137
Радо, къде се изгуби?
Виж целия пост
# 138
Бях си забравил паролата Simple Smile)) Ама после се досетих Simple Smile))
Виж целия пост
# 139
Ме съм експерт, но съм мъж. Не зная за др. мъже, но от личен опит бих се опитал да ви обесня.
Когато е топло и преносът ми е в положение 6 часа, се изпотява отпуска се и залепва за тестисите, което води от своя страна до дискомфорт.
Много често без дори и да искам съзнателно се получава ерекция и когато сочи отново на доло, не само е дискомфортно, но и причинява болка.
В същото състояние и при по тесни дрехи е отново дискомфортно.
Аз лично се стремя при обуването на слип, боксер, дънки и по тесни дрехи да го изправям плътно нагоре.
Много по комфортно е обаче когато е напълно свободно в тази зона да е отпуснат на доло. Усещането при движение е божествено и когато се клатят заедно с тестисите, те напомнят за себе си и за това че са там, което от своя страна повдига настроението и ме кара да се чувствам горд че съм мъж.
Надявам се, че съм помогнал сс нещо.
Виж целия пост
# 140
Усещането при движение е божествено и когато се клатят заедно с тестисите, те напомнят за себе си и за това че са там, което от своя страна повдига настроението и ме кара да се чувствам горд че съм мъж.


Ясно защо на стари години,тези органи влизат в перманентен режим на клатушкане и веене..
Природата се грижи в случаи на склероза,мъжете на забравят,че са мъже ..


По темата..Оставила съм синковеца да си намества атрибутите както намери за добре,само да не е публично..Намирам подобна гледка за нелепа. 
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия