Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За помощите от БЧК

  • 123 677
  • 744
Здравейте, моля ако някой е запознат да ми каже на такива помощи право имат само хората, които получават и помощи за отопление, или всички с ТЕЛК решение. Нашето решение е от септември, не получавеме енергийни помощи/ никой не ни е казал даже имаме ли право или не / , но ни няма в списъка на БЧК.
Виж целия пост
# 1
Нямате право, защото не сте получавали помощи по чл. 8д една година, а само за няколко месеца.
Виж целия пост
# 2
Благодаря ти Миленавита.
Виж целия пост
# 3
Здравейте!Видях,че някои са получили помощи от 3 транша  от БЧК.              Ние за пьрви пьт получихме сега от последният транш.Защо се раздава различно?Някой "благоволил" да се сети за нас,но след толкова време,пьк 1 транш .На колко транша имаме право?
Виж целия пост
# 4
elbosi,имаш право на три транша.Ти си получила последния, но все още имаш време и трябва да получиш храните и от предишните два.Аз също закъснях и септември месец получих за двата транша,а сега взех и за последния.Не се отказвай и си търси правата. Успех!
Виж целия пост
# 5
Да,и аз така разбрах от сьседка.Но при социалните ли трябва да отида или там откьдето сьм ги взела?
Виж целия пост
# 6
Не получаваме помощи за отопление,живея сьс сьпруга си,безработни.Нищо не разбирам.Какви са изискванията?Дьщеря ми е с ТЕЛК.
Виж целия пост
# 7
elbosi,отиваш в сградата на БЧК във вашия град.Там трябва да има списъци с имената на родителите с деца с увреждания.Те се намират в три папки,за всеки отделен транш и в тях трябва да се подпишеш ,когато получиш храните.Тези списъци са подадени от социалните служби.Ако те има в последния транш ,трябва да те има и в другите.Отиди на място и провери всички списъци.Ако те няма в първите два тогава върви в социалните и разбери защо не са ти подали имената.В нашия град в БЧК още пазят списъците на хората,които не са си получили храните от всички траншове.ОТ постовете във форума разбрах, че трябва една година преди това да си получавала помощи по чл. 8д.От кога ви е ТЕЛК решението,да не би това да е проблема?За енергийните помощи не знам как стои въпроса, защото ние не сме подавали такава молба,не отговаряме на условията им.Но всеки случай е различен.Не оставяй нещата така. УСПЕХ!
Виж целия пост
# 8
Този ни е 3 ТЕЛК.Взехме помощи сега от 3 транш/т.е. еднократно/.
Виж целия пост
# 9
elbosi,още утре върви и виж как стоят нещата и после пиши.
Виж целия пост
# 10
Утре няма да е,ще подавам документи за инвалиден талон.Обещавам,ще пиша как стоят нещата .
Виж целия пост
# 11
Здравейте! Дъщеря ми е с ТЕЛК от януари 2011 мислите ли, че ще ни има в списъците на БЧК ?
Виж целия пост
# 12
zdravetz_, ако това ви е първи ТЕЛК, няма да пулучите,но ако е продължение на предишен-тогава ще имате помощи.Но за всеки случай,за да не те подведа е хубаво лично да провериш.Вземи телефона на БЧК във вашия град и се обади да провериш или върви лично.Дано да съм била полезна.
Виж целия пост
# 13
Получих и пьрвите 2 транша.За такива като мен,които не са наясно-има списьк за всеки транш и аз  е трябвало да им кажа,че за пьрви пьт вземам помощи от БЧК/тогава беше 3 транш/.Т.е. ни се полагат и 3-те транша.
Виж целия пост
# 14
elbosi  пишеш за инвалиден талон - става въпрос за талон за колата ли? Интересува ме дали може да се регистрира кола на дете с увреждане и освободени ли ще сме от данъци?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия