Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Въпрос

  • 630
  • 1

Имам болки в корема долу ниско в ляво.
Първата криза я получих юни месец.Стигнах до Пирогов.Бяха много силни болките,но минаха за 3,4 дни.

Втората криза беше преди месец.Пак силни болки.Но шпа и минаха...
Сега от две седмици ме боли всеки ден,не толкова остри,ами тъпи и пулсиращи.С всеки ден честотата им се засилва.

Ходих на гинеколог.Каза,че нямам проблеми.Предположи,че болката е от спукан фоликул ,който излезе в левия яйчник..предписа ми противозачатъчни.Но при първия цикъл имах жестоки болки в таза...а болките вляво продължават.Въпреки хормоналните таблетки.
Направи ми цитонамазка-Пап 2.

Няколко пъти имам треска вечер.

(Забравих да спомена,че имам гъбички...евентуални...при което гинеколог ми предписа таблетки по телефона...и вече месец се лекувам).

Въпросът е какво да се предприеме,възможно ли е да е неоткрит гинекологичен проблем.
Виж целия пост
# 1
Здравейте,

Описаните от Вас оплаквания може да имат разнообразни причини, които няма как да бъдат установени от разстояние без пряк преглед с ултразвукова диагностика. От предоставената информация за снетата Ви цитонамазка, тя е в норма. Не е напълно ясно как са установени "евентуалните" гъбички, както и не е препоръчително назначаване на лечение без съотвените изследвания. Нашата препоръка е възможно най-скоро да се насочите към консултация и преглед при Вашия гинеколог или  специалист, с когото да обсъдите Вашите оплаквания.

С поздрави,
Екип на АГ болница "Д-р Щерев"
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия