Коледа 2011 - тема 4

  • 93 711
  • 737
# 705
Кои рецепти са подходящи за приготвяне от днес? Знам, че няма време да ги чакам да омекнат и се чудя какво да приготвя.......
Виж целия пост
# 706
роял айсинг, белтъчна глазура или кралска глазура?
Това е едно и също  Mr. Green
Не знам какъв ефект би имало, но според мен ще се прецака айсинга и ще се втечни, да но говорим,ч е би могло да пресече и шоколада.....

Бико, за къщичка мисля е най-добре рецептата на Джули. За меденки Лабрекс наскоро препоръча тези на Селма, Мароканските, на Ванчето, че вече не остана време.....
Уникат, горното е и за теб
Лимона помага за по лесното разбиване на белтъците...
Можеш да я сглобиш върху всичко. Аз бих направила и основа от меденото тесто, за да мога да и направя "сняг" и прочие екстри.  Peace

Бианка, пак прекрааасна идея. Толкова се изкефих на тези човечета, че едва се удържах да не хукна да си търся джинджърмени сега....  Crazy Ама не - няма време. Догодина ще съм се снабдила обаче. И мен пуловерчето на чашката ме грабна мнооого.

kiara69, страхотна елха!
Виж целия пост
# 707
Купих си готов роял айсинг С каква боя да го  оцветя -течна или на прах ?
Виж целия пост
# 708
роял айсинг, белтъчна глазура или кралска глазура?
Това е едно и също  Mr. Green

...Не съм много наясно Laughing Embarassed
Благодаря за съвета Hug

Искаше ми се нещо шоколадово newsm78
Виж целия пост
# 709
Искаше ми се нещо шоколадово newsm78

Вземи готовата шоколадова глазура на Д-р Йоткер (има и карамелена и бяла с лимон, ако искаш.) Аз миналата година с нея сглобявах. Само добавяш вода.

Виж целия пост
# 710
 
Искаше ми се нещо шоколадово newsm78

Вземи готовата шоколадова глазура на Д-р Йоткер (има и карамелена и бяла с лимон, ако искаш.) Аз миналата година с нея сглобявах. Само добавяш вода.


HugБлагодаря!
Виж целия пост
# 711
Момичета, много е красиво всичко което сте направили. Тази тема ми внася много коледно настроение.
Виж целия пост
# 712

marata, според мен, в тези формички най-добре направи някакви бонбони.. напр. тути-фрути с бял шоколад.. назад в темата има рецепта - ефектни са и ще се получат добре! може и някакви други, разбира се, но аз ако имах тази формичка, щях да направя бонбони, а не кексчета..

от моята готова смес за РА се получи ужасно гъст айсинга.. разреждах го доста, и после се измъчих тотално докато украсих меденките.. догодина със сигурност ще си го забъркам вкъщи, въпреки паническия страх на мъжа ми от сурови яйца..

по-късно ще сложа снимки! страхотно, страхотни неща сте направили, момичета! всеки път отварям темата с удоволствие!
 Heart Eyes
Виж целия пост
# 713
Момичета дайте една идейка, направих слепени  Коледни сладки - Weihnachtsplätzchen  от линка на Умбра но формата на звездичките ми много се разля(то си пишеше че е желателно формата да е изчистена ама...), та с каква глазура да ги покрия, че са много грознички сега а са вкусни... newsm78
Виж целия пост
# 714

marata, според мен, в тези формички най-добре направи някакви бонбони.. напр. тути-фрути с бял шоколад.. назад в темата има рецепта - ефектни са и ще се получат добре! може и някакви други, разбира се, но аз ако имах тази формичка, щях да направя бонбони, а не кексчета..

от моята готова смес за РА се получи ужасно гъст айсинга.. разреждах го доста, и после се измъчих тотално докато украсих меденките.. догодина със сигурност ще си го забъркам вкъщи, въпреки паническия страх на мъжа ми от сурови яйца..

по-късно ще сложа снимки! страхотно, страхотни неща сте направили, момичета! всеки път отварям темата с удоволствие!
 Heart Eyes
Тези тути-фрути получават ли се мекички или са твърди.В смисъл може ли да се отхапе от тях или на една хапка трябва да се ядат.Ех,че тъп въпрос се получи Embarassed
Виж целия пост
# 715
Купих си готов роял айсинг С каква боя да го  оцветя -течна или на прах ?

От къде си купи роял айсинга? Embarassed
Виж целия пост
# 716
Изпекох линцеровите сладки днес. Като не получих отговор пекох в средата на фурната и станаха. Peace Понеже нямам форми за изрязване Embarassed взех от детските сервизи на щерката една малка чашка, а от едни капки взех капачето. Пуснах ги за малко в гореща вода да са чистички и си намерих форми  Mr. Green
И така се получи това:



Ако позволите бих искала да си похваля и помощницата мамина!  Heart Eyes
Виж целия пост
# 717
Привет и от мен, момичета! Страхотни неща показвате! Дълго време набирах смелост и аз да покажа нещичко. Това са моите коледни подаръчета за колегите    
Откраднах идеята от тук http://evatoneva.com/index.php?option=com_content&view=artic … shi&Itemid=12
А тук са вече опаковани
Мога да ви уверя, че на вкус са разкошни, рецептата на Ева е страхотна! Понеже не можах да преценя дали една доза ще ми е достатъчна, та забърках двойна доза, от която направих 30 бр. снежковци, елхички и еленчета, а от остатъка стъкмих към 40 бонбона за домочадието. Ето ги и тях  
Виж целия пост
# 718
Мили момичета, може ли малко помощ за тези коледни сладки Simple Smile))
Как се прави глазура като тази и такива релефни декорации? И с какво се прави така тъничко, прецизно... newsm78 ?
  bouquet  bouquet  bouquet Благодаря ви! Хубава вечер! Simple Smile




Виж целия пост
# 719
Съжалявам, нищо не съм успяла да ви покажа  Embarassed Ще опитам да дам линк към снимките http://misterioen.snimka.bg/cooking/koleda.642041.25887929
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия