Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Въпрос за документи...

  • 645
  • 4
Здравейте. Знае ли някой ако човек е в Англия какви документи са необходими за да бъде легален и да може да работи  newsm78 .
Благодаря ви за отговорите предварително   bouquet   bouquet   bouquet
Виж целия пост
# 1
 Praynig
Виж целия пост
# 2
Англия е в ЕС. Та, както и тук, първо се сключва трудов договор.
Виж целия пост
# 3
Мъжът ми работи легално там 2008 г. Той работи по специалността си от университета. пътеката беше: намери посредническа фирма в интернет, която е английска. Оттам му уредиха няколко интервюта безплатно. Една фирма го хареса, сключиха договор. След това фирмата кандидатства за него пред английските власти и му се издаде нещо като разрешително за работа, специално за гражданите на България и Румъния, но само за тази фирма. По английския закон, ако имаш такова разрешително и изкараш 1 година на тази работа, след това можеш да кандидатстваш свободно за всяка друга работа в Англия. Поне така беше записано в неговото разрешително. На съпруга/съпругата, на човека с такова разрешително, се разрешава да си търси работа безпрепятствено. Но, ако от фирмата те уволнят преди изтичането на 1 година, губиш правата си и трябва наново да минеш процедурата. Така се случи с мъжа ми, съкратиха половината чужденци, заради кризата. Това е. Надявам се да съм ти била полезна. За нискоквалифициран труд, не знам как стои въпроса.
Виж целия пост
# 4
Ето една ИНФОРМАЦИЯ, която със сигурност ще ти помогне.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия