Великденска трапеза 2012!

  • 75 248
  • 513
# 30
Още едни лесни и красиви яйчица от мен!

Виж целия пост
# 31
 Тази година се присъединявам още  на първите странички Simple Smile
Виж целия пост
# 32
Цели три страници. Е, кога успяхте? Grinning
Виж целия пост
# 33
Цели три страници. Е, кога успяхте? Grinning

Ами ти къде ходиш?!  Mr. Green Hug
Виж целия пост
# 34
На работа Mr. Green Simple Smile
За сега няма с какво да се запиша, но вече прегледах хубавите идеи които сте дали. Hug
Виж целия пост
# 35
 Hug
Виж целия пост
# 36
Момичета, много красиви неща сте показали. Аз чак сега видях, че има нова тема. Имам много сполучлива рецепта за козунак от моята кръстница, обаче ми е на лист. Тези дни ще я сканирам и ще ви я покажа Simple Smile Ние за празника ще сме при майка ми, така че няма да правя украса вкъщи, но козунак и сладки ще пробвам тази година със сигурност. Вече си имам хлебопекарна, така че ще пробва рецепта за нея Simple Smile
Виж целия пост
# 37
Сладките великденски агънца наистина са много вкусни и ефектни ,това ми е любимата рецепта
ето и снимка/агнето много не прилича на агне ,но е вкусно  Grinning/
Виж целия пост
# 38
Още едни лесни и красиви яйчица от мен!



стахотни са, а наистина ли са лесни?
Виж целия пост
# 39
И аз се записвам   bouquet след сефтето на Коледното сладкоправене и голяма страст, следва подготовката за другия голям празник- Великден.
Ще следя и ще се опитвам да направя това-онова. На този етап с рецепти и идеи за украса не разполагам. И това ми е сефте  Joy
Виж целия пост
# 40
Великденското агънце изглежда страхотно.
Венета благодаря за рецептата и снимките.
Сисак твоето агънце с какво е намазано отгоре?
И да попитам някой правил ли е агнето без пълнеж,само от тесто?
Tattit би ли споделила за лесните и красиви яйца?
Виж целия пост
# 41
От мен близалките:  Mr. Green Mr. Green

Виж целия пост
# 42

">#![/video]

А ето и видео..  Peace
Виж целия пост
# 43
Just...a woman, без пълнеж можеш да го направиш ако желаеш от тестото на Козунак Venetta. За него ти гарантирам, че няма да съжаляваш. Много е вкусен и със или без пълнеж няма значение. На мен винаги ми е пълен с конци, мога да кажа само конци.
Аз имам да пиша още две рецепти за козунаци, но след два три дни, че сега имам много работа.

Сисак, агънцето ти се е получило чудесно! Комплименти!
Виж целия пост
# 44
 Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия