Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Частен учител по английски език - подготовка за FCE. Препоръки.

  • 81 379
  • 235
Здравейте, усилено търся частен учител по английски език, който може да подготви курсист за Cambridge English First (FCE). Аз потърсих доста, но все пак не съм убедена, че се ориентирам добре в обстановката, за това бих била благодарна, ако можете да ми препоръчате някой от собствен опит или имате добри отзиви за него/нея. Нямам особени изисквания, освен да е педагог с опит и да е подготвял вече курсисти за този изпит. Като удобни райони това са: София, Център (ориентир Софийски университет), х-л Плиска, пътят на метрото от Младост до Люлин, Горубляне също е удобно.
Благодаря ви предварително за препоръките.
Виж целия пост
# 1
Здравей,

Аз от днес съм във форума, но ето някъде където мога да съм полезна. Бих препоръчала една учителка в центъра (5те кьошета). Страхотна е и няма да съжаляваш. Подготвя предимно сертификатни програми. Обиколих 2 от "най-престижните" езикови школи, но съм силно разочарована от методика, подготовка , дори от самото преподаване.
Брат ми ходи при нея и за три месеца го подготви и изкара 8,5 от 9 на IELTS. По отношение на изпитите за сертификати Кембридж ще те подготви за "А" , разбира се зависи на какво ниво си в момента Simple Smile  В момента ме подготвя за CPE и съм изключително доволна - дава ми само най-важното, като есенция за самия изпит и не ми губи времето както се оказа, че досега се е случвало (лично мое мнение).
Не знам дали е позволено да се пишат тук телефонни номера, затова за сега ще се въздържа, но ако желаеш ми пиши на лични и ще ти изпратя номера на момичето.
Поздрави и успех,
Еви
Виж целия пост
# 2
Евиана, в кои школи си била, където не ти е харесало?
Виж целия пост
# 3
Ами, не знам да не стане антиреклама. Не обичам да злословя!
 Става въпрос за 2 много рекламирани и титолувани школи в София. Макар, че и в двете школи най-отковенно съм си изказала мнението за качеството на услугите, които предлагат.
Виж целия пост
# 4
Ами, не знам да не стане антиреклама. Не обичам да злословя!
 Става въпрос за 2 много рекламирани и титолувани школи в София. Макар, че и в двете школи най-отковенно съм си изказала мнението за качеството на услугите, които предлагат.

Да позная? Едната е Бритиш Консил,нали?
Виж целия пост
# 5
Ставаше въпрос за Британика и Аво 3, но имам позната, която "мина" и замина през Бритиш консил и такъв скандал им беше вдигнала, че и възстановиха цялата такса за да не се разчува повече.
Всъщност тя ме свърза с това момиче, което и аз силно препоръчах.
Виж целия пост
# 6
Какви са причините да не сте доволни от Аво 3, eviana?
Аз съм ходила преди няколко години на подготвителен курс за FCE при тях. Общо взето останах с добри впечатления, не че нямах и забележки. Даже съм ги препоръчвала на приятели.
Обмислях есента да се записвам отново при тях, така че ще се радвам да споделите своите наблюдения.
Виж целия пост
# 7
Аз съм безкрайно доволна от Анна Иванова, преподава в "Престиж", но съм почти сигурна, че поема и "частни уроци". Живее в центъра, доколкото знам. Координати вероятно можете да намерите в школата, аз имам визитка само с телефони в офиса.
Виж целия пост
# 8
Аз вече казах, че не обичам да злословя, но с две думи - в началото започнах при доста възрастна преподавателка с много остарели похвати и начин на поднасяне на материала. Пожелах да си сменя групата, но нямаха друга CPE  група в момента (пари на връщаха и една година си губих времето). След това ми сервираха доста младо момиче, което само си призна, че е четвърта година филология в "Климент Охридски" и просто ми прекипя. Колегите от групата ми също бяха обиколили доста езикови школи, но явно сега такъв е пазара - неопитен и явно нископлатен персонал.
Дъщеря ми е на 7 но съм решила, че за прескъпа Money "детска градина" не ми се плаща (другата школа).
Виж целия пост
# 9
Благодаря за мнението, eviana.
Би ли ми изпратила координати на въпросната преподавателка на лични?
Ще се радвам да имам и алтернативен избор.
Виж целия пост
# 10
Разбира се, провери си лични!
Като ти дойде време за сертификати - това е учителката Peace
Виж целия пост
# 11
Аз едно време смених 2-3 школи. Накрая попаднах в Училищата за Европа, където ме сгърчиха от учене, но за сметка на това пък взех и FCE и CAE. Не в една година, да не помислите, че чак пък толкова нещо...Grinning
В този ред на мисли - силно се надявам да попаднеш на точен преподавател, щото иначе няма смисъл.
Виж целия пост
# 12
 Grinning
Както казва мъжът ми : За всичко си трябва правилният човек  Wink
Виж целия пост
# 13
Извинете ми глупавия въпрос, но каква е печалбата от тези тапии?
Виж целия пост
# 14
Смисълът е основно при кандидатстване за работа, защото сам можеш да си дадеш каквото ниво искаш, но не можеш да го удостовериш. Малко фирми имат достатъчно квалифицирани хора, които да изготвят и преценят какво точно е нивото на владеене на езика и разчитат да имаш "тапия". За професии, в които езикът е решаващ е добре да имаш такъв сертификат. Не служи за кандидатстване в университети, обаче. Там изпитите са други (IELTS, TOEFL).
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия