Пълнени гъби:

Продукти:
8 печурки
20 грама масло
1 супена лъжица мащерка, нарязана на ситно
2 супени лъжици орехи, нарязани на ситно
1 круша обелена и нарязани на кубчета
40 грама синьо сирене
50 грама масло при стайна температура
3 скилидки чесън,
2 супени лъжици магданоз, нарязан
3 супени лъжици галета
1 супена лъжица сирене пармезан
сол и черен пипер

Начин на приготвяне:
Махнете пънчетата  и почистете гъбите, загрейте  котлона до средно-висока температура. Когато тигана загрее  сложете маслото, след като се разстопи добавете гъбите.  Обърнете ги и ги поръсете с мащерка, сол и черен пипер и ги обърнете отново. Оставете ги още 2-3 минути на слаб огън а после ги поставете в малка тавичка. В малка купа смесете: синьото сирене, орехите и крушата поръсете ги със сол и черен пипер и разбъркайте добре. В друга купа смесете: галетата,маслото, чесъна, магданоза и пармезана поръсете ги със сол и черен пипер и разбъркайте  добре. Половината гъби напълнете със сместа от синьо сирене а другата половина с другата смес.  Печете ги 20 минути на средно-висока температура докато не добия златист цвят.
Сервирайте ги топли.
Виж целия пост