Вегетарианска Втора - Кой какво сервира вчера? Кой какво ще готви днес?

  • 50 024
  • 748
Добре дошли във втората вегетарианска тема. Няма как да събера всички рецепти, за което съжалявам, но поне имаме нова тема, в която да се отчитаме. Ето това е първата тема.

Хапнахме яйца с кейл и карамелизиран лук за закуска. Обядът ще е навън, а вечерята остава неясна. Хайде, вие сте.

  bouquet
Виж целия пост
# 1
знам, че е много индивидуално, и все пак - има ли някаква бест рецепта за нахут на цели зърна, някакъв начин на овкусяване, който винаги да печели овации?
Виж целия пост
# 2
  Тази тема е за рецепти,така ли?  Simple Smile
  Че зърнах една друга "вегетарианска".

   Ако,да.По-късно ще публикувам някои.  Hug
Виж целия пост
# 3
Здравей, Селма! Тази тема е продължение на "Кой какво сервира вчера? Кой какво ще готви днес?", но за вегетарианци.  Simple Smile
Ще помоля Hear again да поправи заглавието на темата. Simple Smile
Виж целия пост
# 4
Тая вечер съм заложила на класическото, тиквички ладийки с ориз и кашкавал.
Hear Again   bouquet . Кога изписахме първата?! ooooh! Добре е да сложиш линк към първата тема.
Виж целия пост
# 5
Първата вегетарианска тема се изписа. Това е втората. Споделяме какво сме готвили, какво ще готвим и пускаме рецепти. Всеки е добре дошъл. Единственото правило е да става дума за вегетарианска храна.
Виж целия пост
# 6
знам, че е много индивидуално, и все пак - има ли някаква бест рецепта за нахут на цели зърна, някакъв начин на овкусяване, който винаги да печели овации?

ами зависи как го готвиш  newsm78
аз като го правя с патладжан и доматен сос слагам дафинов лист и гарам масала.
ако ще го правиш на салата, то тогава не пасват тези подправки Thinking
като се замисля май само с домати и патладжан или хомус правя с него...

днес закусихме гофрети, на обед ядахме навън, за вечеря бюрек със сирене (купен от турска пекарна) със салата.
утре ще грилваме - купих си холуми сирене и едни чушки, които се оказаха люти  ooooh!
Виж целия пост
# 7
знам, че е много индивидуално, и все пак - има ли някаква бест рецепта за нахут на цели зърна, някакъв начин на овкусяване, който винаги да печели овации?

Има толкова много рецепти. С лук, домати, магданоз и лимонов сок са винаги без грешка.

За вечеря печен алабаш и салата от зеле. Ако знаете от колко време търся алабаш...
Виж целия пост
# 8
Палачинки с домашно сладко от боровинки, червена къри-леща, омлет с картофи и мечи лук, салата от зеле, моркови, лук, ябълка, чили и магданоз.
Виж целия пост
# 9
Hear Again ,благодаря за новата тема!
 Алабашът тук е много популярен, но честно казано само на салата съм правила..
 Днес сме на елда, Варени зеленчуци и остатъци от вчера.
Виж целия пост
# 10
и аз съм правила алабаша само на салата, може ли рецептата за печен алабаш
Виж целия пост
# 11
Объркала съм се, пържен алабаш, като пържени картофи, от тази рецепта

http://www.nytimes.com/2012/03/07/health/research/kohlrabi-home- … s-for-health.html
Виж целия пост
# 12
Hear, мерси за новата тема.

Днес  Soupe au Pistou. Толкова хубаво е времето при нас и не ми се ядат "зимни" манджи вече.

Последните дни правих бургери от черен боб и булгур, фаро с гъби+домати+спанак, баница и салати със зеленажи за всяко хранене.


Виж целия пост
# 13
знам, че е много индивидуално, и все пак - има ли някаква бест рецепта за нахут на цели зърна, някакъв начин на овкусяване, който винаги да печели овации?
Моята рецепта е само сол, лимонов сок и розмарин. Евентуално малко зехтин, но предпочитам без. Слагам подправките след като сваря и отцедя нахута. Овации печели само от мен, мъжа ми яде нахут само на фалафели Laughing
Виж целия пост
# 14
В момента готвя крем -супа от червена леща с крутони.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия