Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

зов за помощ

  • 115 407
  • 545
# 540
пуснах колета до адреса, че стана много тежък, сложих салами, кашкавал, сирене, пастет и вафли, както и малко пари, Гергана ми каза, че работи нощем, но ще се оглежда за друга работа, основно имали нужда в момента от храна и зимни дрехи и обувки
Виж целия пост
# 541
Здравейте
Отдавна не се е писало тук, което значи, че семейството на Гери се справят, макар и трудно. Тези дни се чух с нея, оправят се, но едва ще изкарат празниците.
Ако някой има възможност да помогне с малко, ще е чудесно, а аз се надявам,  че ще могат скоро да си стъпят на краката съвсем.
Виж целия пост
# 542
Здравейте, някой има ли актуална информация за Гергана и семейството?  Изгубила съм адреса и телефона, който последно ми беше изпратен на ЛС. Ще се радвам отново да се включа с помощ за децата.
Виж целия пост
# 543
Здравейте, аз все още държа връзка с Гери, работят, и се оправят, макар и не лесно.
Децата имат здравословни проблеми - малката си счупи наскоро капачка на коляно и си е вкъщи, сложиха шина, на Дани - средното момиченце е паднал прозорец върху ръката, преди няколко месеца, сряза сухожилия и не може да ходи на училище, ще вземе годината като частен ученик, ще ходи на изпити.
Мисля, най-много имат нужда от пари за да покрият текущи разходи, като Гери не е могла да плати сметките за телефони на децата към мтел, интернет имат.

emimimi, ще ти пратя телефон и адрес на лични, ако искаш да се свържеш с нея или малък запис също ще й е от помощ.
Виж целия пост
# 544
Здравейте
въпреки, че темата е стара, бих отново призовала за помощ за първия учебен ден за Гери и децата й, тази година Жорко е ученик, а най-голямата абитуриентка.
Всякакви материали за училище ще са от помощ - тетрадки, химикали, моливи, ножички, лепило, тиксо и т.н.

Телефон и адрес давам на лични.

Поздрави и благодаря
Виж целия пост
# 545
Здравейте
Търсим бална рокля (и обувки) за голямата дъщеря на Гери 12 клас, много благодаря и се надявам някой да може да помогне.
Има време до баловете, но си помислих, че е време да се пита.

Таня: Размер около хс, висока 172, обувки размер 40.

Поздрави
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия