"Обикновените курабии" от списание "Журнал за жената" са супер

  • 57 237
  • 24
# 15
Паят на Мамица стана божествен просто.

Аз го правих с ябълки и канела, чудо . Hug
Виж целия пост
# 16
Маmica,вече нямам тьрпение да си трагна от работа и да направя тези твои кифлички.Като ги видях ми потекоха лигите. Grinning
Малко се притеснявам от маята,никога не сьм правила каквото и да е с мая,но утре щте докладвам какво се е получило.
Благодаря за ьубавата рецепта.  bouquet
Виж целия пост
# 17

Малко се притеснявам от маята,никога не сьм правила каквото и да е с мая,но утре щте докладвам какво се е получило.
Благодаря за ьубавата рецепта.  bouquet
Аз винаги ползвам суха мая и нямам проблем. Смесвам я с брашното на сухо. Размесва се добре и винаги има успеваемост на тестени и питки.
Виж целия пост
# 18
Маmica,вече нямам тьрпение да си трагна от работа и да направя тези твои кифлички.Като ги видях ми потекоха лигите. Grinning

Ама те са на Ян Бибиян.
Виж целия пост
# 19
Мамице -->    bouquet
Курабии
и пак
и още


СТРАХОТНИ са   chef, но голяма "играчка"

Виж целия пост
# 20
Абе мила кой те кара да ги режеш на формички? Аз с чашата рязах на кръгове и като гледам тестото си го точила на много тънко и затова си пекла и пекла.....
Моето тетсо беше около 1см. дебело и отгоре ръсих със захар. Идеята е да не е много тънко, защото може да не са меки. Моите бяха доста меки. Твоите?
Радвам се, че ти харесва
Виж целия пост
# 21
Мамица - едно голямо благодаря от мен  bouquet !!! Ти спаси близо 30 лв . от семейния бюджет с рецептата за " Браунис " - синът ми вече не ме кара да тичам до " Онда " .

Сега ще пробвам поетапно всичик твои рецепти .
Sorry за офффчето
Виж целия пост
# 22
Аз съм малко комплексарка на темата рецепти и се чудя защо ли никой не хвали дадена рецепта.
Тия браунис аз много ги харесвам и тъкмо се чудех защо ли не се приеха от вас.
Ама не съ стискайте де. Хвалете:)
Виж целия пост
# 23
Благодаря за страхотната рецепта за курабии!!!Направих ги в неделя и нямам снимка, но изглеждат като на твоята снимка.И аз като теб сложих много ванилии и ги рязах с чаша на по-дебело тесто.Станаха ароматни и меки!И ми напомнят на бабините курабийки!
Виж целия пост
# 24
Радвам се.  newsm10
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия