Коледа 2012- 2 част

  • 77 879
  • 735
# 705
Искам да запитам ще имам ли проблем с печенето, защото аз имам печка Раховец, т.е фурната ми е по-малка. Дали трябва на по-ниски градуси около 130
Според мен си го пусни на 150 и проверявай с клечката, той се покрива отгоре като се пече така че няма да изгори или намали само горния реотан.
И аз си мислех, че е голяма философия печенето, ама за втория път ще съм спокойна  Simple Smile
Виж целия пост
# 706
Джемма ,няма да те оставим на мира ,  не разбра ли ,и да се покриеш пак ще те открием .Laughing
....относно ,"храненето'' на АКК с алкохол ,така както ти го пръскаш ,ами то не се ли напоява само отгоре...аз с един бамбуков шиш надупчвам и поливам с общо1 с. л ром на 7 дена. .Обърках се ,ще го пулверизирам няколко пъти като цвете...

 Laughing Ами нали първоначално е набучен вече и полят.след това само се поддържа влагата, да не изсъхва. Peace
Виж целия пост
# 707
Джемма, благодаря !!!
Толкова съм спокойна ,когато се появиш ,а търпението ти е невероятно ,когато ни съветваш ....Честно ,не мога да намеря точните думи ,които изпитвам .БЛАГОДАРЯ ТИ !!!! Hug Hug
Виж целия пост
# 708
Здравейте,търся една рецепта за снежни човеци и елхи забучени на клечка,някъде я бях гледала,не запомних на кого е и сега не мога да я открия.Моля за помощ.
Виж целия пост
# 709
Момичета всичко е прекрасно   bouquet
От няколко години гледам рецептата за английски коледен кекс и тази година искам да го приготвя.
Искам да запитам ще имам ли проблем с печенето, защото аз имам печка Раховец, т.е фурната ми е по-малка. Дали трябва на по-ниски градуси около 130
на мен предишната ми печка беше също толкова малка и съм пекла всичко в нея. Единствено трябва да пазиш отгоре да не прегори и като хване хубава кафява коричка, да завиеш с алуминиево фолио. Peace
Виж целия пост
# 710
Здравейте,търся една рецепта за снежни човеци и елхи забучени на клечка,някъде я бях гледала,не запомних на кого е и сега не мога да я открия.Моля за помощ.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=682384.165  Ако са тези,  по-надолу mistery е дала подробно обяснение и линк с рецептата.
Виж целия пост
# 711
Джемма, благодаря !!!
Толкова съм спокойна ,когато се появиш ,а търпението ти е невероятно ,когато ни съветваш ....Честно ,не мога да намеря точните думи ,които изпитвам .БЛАГОДАРЯ ТИ !!!! Hug Hug


Ами, избиват ми и на мен лимките понякога. Работата ми е свързана с много нервно напрежение и нервите не ми издържат понякога като се пита по 100 пъти едно и също, се дразня. Ама моля да ме извините.
Благодаря за милите думи. Hug
Имам си червенки кутии от Лидъл, с човечета. Сестра ми е купила вчера. Много са сладки.
Виж целия пост
# 712
NinoTino Party

Ще се поздравяваме вече с "Поляхте ли си кекса?" Grinning

Полях го тази сутрин, с ромче, че нямах време за портокалов сок да правя. Следващото поливане ще е само безалкохолно Simple Smile
Виж целия пост
# 713
момичета да попитам тези украси на меденките от какво ги правите -някаква готова смес или вие я забърквате
Виж целия пост
# 714
Имам си червенки кутии от Лидъл, с човечета. Сестра ми е купила вчера. Много са сладки.

Честито!

Аз се сдобих със синичките, а най-малката подарих на малкия ми син. Така се зарадва милия.

 Simple Smile
Виж целия пост
# 715
Добрютроу, Мацунки! Кекса е полят с ромче и днес като ви чета ми се сви сърчицето, толкова години се каня да направя АКК, направих, а се оказах малко бременна. Нищо де, догодина пак ще бъркам, то е ясно.  Grinning
Хрисимка, пак че ми напомни за кутийките от Лидл. Ще ги атакувам още в обедната почивка.
Намерих си преса за орехчета. Много съм щастлива. Майка ми имала такава чисто новичка на нааааай-горния си рафт. Там намерих и метални формички за кошнички. Щех да припадна от кеф. Това са ми любимите сладки от детсвото. И сега ме сърбят ръцете да почна. Замириса ми на Коледа просто.
А поръчах си на майтап от Сладката къща фонданче снощи и то взе, че дойде още днес, но е много твърдо. Може ли някой разбиращ повече, да сподели опита си с тва чудо.  Flutter
Виж целия пост
# 716
И аз съм с нови кутииот Лидл,благодаря който сподели за хубавата оферта   bouquet

За глазурата от всичко изчетено разбрах,чв най-вкусен е марципана,затоплен в микровълновата и разточен с точилката,после се изрязват пак формичките и се слагат върху сладките,така ли  newsm78 Колко време държите в кикровълновата? Аз купих сега един с шоколадова глазура марципан от Лидл пък следобяд ще го пробвам как е на вкус,сега отивам до сладкарската борса да изхарча пак маса пари,дано има украси и мъжо да не протестира много,че ще идва с мен ( като види големите опаковки ще се шашне сигурно)  Joy
Виж целия пост
# 717
mama1+2    дантелените дупки ги правя с 1 инструмент от комплекта с инструменти за моделиране на цветя. На имела жилките са текстура - самия резец е резец с бутало и като режа с него листата на имела, притискам и откопирвам и жилките на листото.  Става всичко едновременно.
Виж целия пост
# 718
Джемма, направен е вече АКК и половината отрязан, продължаваме обаче да заливаме другата половина до Коледа. Ще има ли същото качество?
Виж целия пост
# 719
 Преди време някой беше питал за пош.Снощи ходих на Джъмбо и има по 2 лв. силиконови спринцовки за рисуване и пош с накрайници по 3 лв.Бая се замислих за спринцовката, не знам дали ще е удобно едновременно да натискаш отгоре и да рисуваш.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия