За покритието от marshmellows бонбони - в рецептата там количеството е голямо, защото е за покритие на триетажна торта, но на около 450г бонбони са слага около 900 г пудра захар, така че може да се намали поне на половина. Слагаш бонбоните с 2 лъжици лимонов сок, да се разтопят в микровълновата печка(ако нямаш, на водна баня), като преди това намасляваш съда в който ще ги разтопяваш. Слагаш в дъбока купа половината от захарта(много добре пресята) и внимателно наливаш разтопените бонбони. Може да си помогнеш с миксер или робот но с приставка за месене на тесто, защото е доста гъсто. Постепенно прибавяш и останалата захар, като вече месиш с ръце. става доста твърдо тесто. От него можеш да правиш също фигурки или да го сложиш на много добре посипана с пудра захар дъска и да го разточиш на тънка кора(не забравяй постоянно да посипваш с пудра захар - като брашно при точене). Тортата трябва да е намазана с маслен крем отгоре и отстрани(където ще слагаш покритието) - други кремове не са подходящи, защото разводняват покритието.
Kalina, следващият път си купи в повече бои за яйца(но на прах) и спокойно можеш да ги използваш - за Степчетата вече са ти казали.
Luluto, много красива торта(много ми харесва цвета)! При теб проблема е бил същият - трябвало е да сложиш още захар. Иначе, да покритието е сладко, но всихки подобни покрития са сладки - и марципан и фалшив марципан и глазурите, защото се правят с много захар! Но важно е че сте доволни от резултата - изглежда много вкусно!