Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 127

  • 77 868
  • 743
# 645
enze това истински зъби ли са?иначе благодаря определено ще ми помогнат,вече имам по ясна представа как трябва да изглежда зъба-торта  Laughing
Виж целия пост
# 646
babybu , не са истински, но целта е да бъдат като истински Laughing , затова ти ги показах  Hug !
Радвам се, че съм била от полза Hug ! Успех!
Виж целия пост
# 647
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, СКЪПИ ДАМИ!

Пожелавам на всички много здраве и поводи за сладки лакомства!
Виж целия пост
# 648
Здравейте момичета! Искам да попитам има ли някои от вас, които да изработват торти по поръчка? Виждам страхотни изпълнения тук и се чудих дали всички торти са за лична и домашна употреба. Ако някой се занимава професионално с това бих се радвала да ми пише. Може и на лични, за да не спамим. Hug
Виж целия пост
# 649
Благодаря, ani_d !
 Все ми се струва , че някоя от американките беше замразявала блатове на Червено кадифе...
 Ще съм благодарна и ако някой ми напише крема на van4444eto  с банани и  сметаните ,че го няма в тортената библиотека.
Виж целия пост
# 650
Благодаря, ani_d !
 Все ми се струва , че някоя от американките беше замразявала блатове на Червено кадифе...
 Ще съм благодарна и ако някой ми напише крема на van4444eto  с банани и  сметаните ,че го няма в тортената библиотека.
KREM S KWASENA I SLADKARSKA SMETANA NA VANCHETO
Примерни пропорции:
2 големи кофички кв. сметана разбити с 2 ч.ч. пудра добавяна постепенно.
100тина мл. сладк. сметана
2-3-4-5 банана според вкуса и големината. Бананите ги режеш като краставици за таратор. Можеш и да ги настържеш на по-едро ренде. Ако не искаш да се усещат, смилаш ги пюре. 
Желатин - задължително. 1 пакетче. Слагам го накрая
Сладкарската сметана може и да е повече. Тя се слага предимно за да "пресече" и втвърди квасената и да да олекоти малко вкуса и.


А аз го модифицирах за да не слагам желатин,
Разбивам около 100мл мляко със малко крем ижел до много гъсто и го смесвам със хубаво разбитата до твърдо течна сметана.И след това смесвам със разбитата квасена със пудра захар.
Виж целия пост
# 651
Благодаря, ditsan!
 Записвам веднага в тефтера  Laughing
Виж целия пост
# 652
За много години, Дами! Бъдете живи и здрави и много вдъхновени.
Ще се опитам тази година да бъда по-послушна и да се позавърна малко в редиците. Ама, само ще се опитам. Не смея да обещая.  Mr. Green
Виждам толкова много нови имена, че се уплаших че съм попаднала в друга тема.
Добре дошли на всички, и дано се позадържите тук, че обикновенно новите се разбягват след месец-два.
Гледам, че и Мултиплито си работи безотказно, даже е подобрено, та направо ме е яд че изтрих половината си неща.   #Cussing out Трябва да намеря време да ги върна.
Айде, засега толкова от мен.
Виж целия пост
# 653
За много години, van444eto!
 Само едно предложение  ( макар че рядко се вясвам тука)- да впишете твоя крем и торта Червено кадифе в Тортената библиотека.
Виж целия пост
# 654
Страшни сте  Heart Eyes
Шапка Ви свалям на всичките.
Невероятни красоти творите.
 А аз съм с два леви крака вместо ръце , и
те са вързани на джуФка. Embarassed

Иска ми се и аз да мога да направя нещо
толкова красиво , ма не мооогаааа. Rolling Eyes
Виж целия пост
# 655
Днес прекрасното ми момче стана на 2 годинки. Тортата беше с част от любимите му герои от Бейби ТВ. Щеше да е по-добре, ако бях имала възможност да си ги припомня преди да започна да ги правя, но повече от седмица този канал беше игнориран по различни причини, а така и не намерих време (или просто много си вярвах), та не погледнах в И-нет да си припомня някои детайли. И все пак господинът си ги позна, така че съм доволна.
А, и да ви кажа, че след като отнесох критика от съпруга ми относно Тули и Чарли, най учтиво му предложих да се пробва дали ще се справи по-добре - резултатът на едночасовия му труд е Ям-Ям (червеното човече), което не случайно е по-в страни, но все пак си намери място, да не го обидя Simple Smile



Току що като погледнах снимката осъзнах, че е можело да добавя още някое облаче на стената на горния етаж, но в 2.30 през нощта явно не съм била достатъчно съсредоточена, че да ми го роди главата...
Виж целия пост
# 656
galja жив и здрав да ти е рожденика.На мен тортата ми харесва.
Виж целия пост
# 657
galja_1803,живо и здраво да ти е момченцето  Wink  на мен и така много ми харесва тортичката Peace Аз например едва ли някога ще мога така добре да моделирам, даже половинката ти се е справил чудесно  Wink И винаги съм се питала как ги правите толкова  еднакво равни тия пусти фитили.... Rolling Eyes
Виж целия пост
# 658
За много години, момичета!!!
Отдавна не съм писала, но ще пусна последната си новогодишна торта.
Ванче аз нищо не съм трила, чакам те да ми го изтрият от Мултито. Съобщението при мен още си стои най-отгоре и пише че постепенно ще премахват. Ама като гледам на никой още не е изтрито, та не знам какво ще правят.  Rolling Eyes

Виж целия пост
# 659
bilqna_69 можеш да замразиш всякакъв блат , аз лично съм замразявала всичко : пандишпан, Татяна , Династия , маслен . Увивам в прозрачно фолио добре , ако ще стои замразен за по-дълго време увивам и в алуминиево и слагам в закопчаваща торбичка . Цял , нарязан - няма значение .
 При масления блат даже се препоръчва да се замрази за няколко часа и тогава да се използва - ставал по-сочен .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия