Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Павел баня

  • 23 777
  • 30
Не открих такава тема. Интересувам се от рехабилитационните програми там. В нета има горе-долу инфо,но ми се иска от опит някой да сподели.  Открих един сайт за рехабилитация http://www.rehabilitation.bg/bg-filiali-pavelbanya.php   в който има и настаняване свободен прием.  Обаче ме притеснява,че няма достатъчно инфо и снимков материал.Ще сме с детенце и се притеснявам като отидем да не се окаже нещо като болница,както е описано. Просто да е почивка. В хотелите там,цените са доста високи.   Споделете от опит моля.
Виж целия пост
# 1
И аз се интересувам от възможностите за лечение в Павел баня. Конкретно искам да попитам за хотел Дианамар. Ако някой посещавал този хотел, моля да сподели впечатленията си. Благодаря!
Виж целия пост
# 2
И аз се интересувам от възможностите за лечение в Павел баня. Конкретно искам да попитам за хотел Дианамар. Ако някой посещавал този хотел, моля да сподели впечатленията си. Благодаря!
Процедурите са ок, както във всички хотели в Павел баня-там се държи на това. Стаите са хубави, но козметиката се състои от сапунче и течен сапун в банята. За 5* е смешно. Храната е безвкусна, еднообразна с груби сервитьори. Един от тях се развика на възрастна жена, че се била мотаела до салатите и не можел да мине....Като цяло-не си струва парите
Виж целия пост
# 3
Кажете нещо за което Милениум, ако някой е ходил. Като цена изглежда добре!
Виж целия пост
# 4
Ходила съм в Миленум 2007 2008 г, преди години. Като обстановка се вижда по снимките. Но лечението е едно от най-добрите което съм имала в Павел баня. Процедурите се изпълняват много стриктно. Сега не бих отишла там, защото предпочитам луксозните хотели. Но когато бях много зле и с болки ходех там и в ПРО...
Виж целия пост
# 5
Родителите ми ходиха една година в ПРО, но наистина е санаториум с баби.
След това вече 3 години посещават "Маркони", едноседмичен пакет с процедури. Настаняването е на база нощувка със закуска, условията са несравнимо по-добри.
Виж целия пост
# 6
Отзивът за Диана мар ми беше полезен, при тези цени това отношение не могат да си позволят. Аз го погледнах тази година и ми хареса отвън, но е на много малка площ разположен и на практика ползващите външният басейн са почти на улицата, отделят ги само едни посадени храстчета. Колите също се паркират на тясната уличка до хотела. Вярно е, че паркът е в съседство, но той е доста неподдържан. Срещнах и негативни отзиви за храната, недопустимо е това.
Виж целия пост
# 7
Родителите ми ходиха една година в ПРО, но наистина е санаториум с баби.
След това вече 3 години посещават "Маркони", едноседмичен пакет с процедури. Настаняването е на база нощувка със закуска, условията са несравнимо по-добри.

Ходила съм във всички места за които споменавате. Ако трябва да направя класация за това кой басейн е бил най-мръсен ще започна с "Маркони", след това този на ПРО, в Милениум само понякога, в Дианамар още се стараят.... Но в "Милениум" има едни малки басейнчета, на които поне когато аз ходих сменяха водата всеки ден и са супер за процедури, ако това ви интерсесува разбира се. В Дианамар съм била много пъти само в СПА зоната, без нощувки, ново, съвременно, атрактивно, проверете си подметките на джапанките, плочките се пързалят  Wink
Виж целия пост
# 8
През април тази година бяхме в Севтополис. Не ни беше добре почистена стаята, наложи се веднага да поискаме друга, но и тя не беше с чиста баня, фугите бяха черни, имаше и петна по пердетата. Камериерките им хич ги няма. Вземат два халата да сменят, връщат един, все ходим нещо да си търсим. Мъжът ми два пъти беше при мениджъра. Персонала като ни видеше, прав ставаше  Laughing, чак ми беше неудобно. За ресторанта аз пък не бях особено доволна от обслужването. Ходят напред-назад един куп персонал, а няма кой да стои на вратата към терасата, или да я запънат поне /а времето беше топло и приятно/всеки си носеше чиниите и заднешком си я отваряше. Имаше семейство с дете в инвалидна количка, като ги видехме че идват, някой от близките маси ставаше да им държи вратата. Храната ми хареса, аз там особени претенции нямах, но поне една чаша вода от диспенсъра можеше да се включи към менюто, а той беше покрит. Напитки си поръчвахме от ресторанта, няма лошо, но за тия пари поне една бутилка вода да бяха включили. От процедурите съм доволна, персонала е много вежлив, часовете се спазват. Те работят и в двата хотела -Севтополис и Диана Мар. Ние си доплащахме някои процедури, които не влизаха в пакета. Не беше достатъчно чисто и около басейна, около душовете плочките бяха засечени. Под един шезлонг три дни стоеше една празна бутилка от вода и нямаше кой да я изхвърли. Ходихме да разгледаме Диана Мар, по-нов е, но стаите ми се видяха малки, поне тази която видях. Цените са същите, т.е. е много скъпо за това което се предлага.  Върха беше когато си тръгвахме и хукнаха да ни гонят до колата, щото една хавлия /малка ли, средна ли/ липсвала. Ние оставихме толкова пари там, отделно всеки ден си правихме масажи и други процедури /лице, тяло/ а те едва ли не ни подозират за една хавлия. Ами като един взема мръсните хавлии, друг оставя и не знае какво е взето, защото не се сменят всичките хавлии ежедневно, така ще е. Казах му на момчето, че идваме директно от летището, наели сме си кола, имаме един единствен куфар, почивката ми е излезнала златна, веднага му го отварям и да проверява, но после на целият свят ще разкажа /както и правя де/.  #2gunfire
Решили сме следващият път ако ходим, да си вземем квартира от къща за гости, защото намерихме много такива, ще си се храним навън, ние и без това всяка вечер си бяхме навън и си поръчвахме по нещо, а процедурите те така или иначе се заплащат, ще си ги правим в който си хотел си искаме, след консултация с лекар. Това е добър вариант, но нямаше кой да ни каже.
Извинявам се за дългия пост, но още не ми е минало.
Виж целия пост
# 9
Поради здравословни проблеми на синът ми относно шийни прешлени
в началото на лятото посетихме Павел баня.
По конкретно заради процедурата "екстензия по Гечев".
Десет дни бяхме в Хотел-клиника ‘Д-р Гечеви’.
Възхитена съм от професионализма на докторите, физиотерапевтите и персонала.
Отлична организация за всичко. Съдействие и отзивчивост.
Битовите условия са перфектни. Хигиената е на много високо ниво.
Сградата е нова. Стаите са общо 21.
https://www.facebook.com/gechevi/
Виж целия пост
# 10
Проблема на всички комплекси в Павел баня (предполагам и на други места - Велинград, Девин...) е, че нямат добър персонал, като се започне от най-важното рехабилитаторите и кинезитерапевтите до сервитьорите и обслужващия персонал. И не е защото няма такива кадри, напротив от Мед.колежи в Стара загора и Пловдив всяка година излизат поне едни 15 човека, които искат да си останат на живеят и работят по родните места, но заплащането е под всякаква критика. Няма как да задържат младите хора, кой ще стои за 500-600 лева заплата??!!
Виж целия пост
# 11
Десет дни бяхме в Хотел-клиника ‘Д-р Гечеви’.


А цените как са? Не виждам такива на страницата във Фейсбук, а и сайт нямат май...
Виж целия пост
# 12
Ето. Яко се доплаща и в крайна сметка получаваш това, което и в двата луксозни хотела в Павел баня, но трябва да си носиш и бланка от личния лекар. Аз се отказах, платих си в хотел и съм доволна. Но има хора с добри отзиви от клиниката, просто на мен не ми е толкова удобно, бланка за 7 дни, после пък още три на свободни цени, като включиш и храната....става си точно толкова, колкото в Севтополис балнеопакета.
Виж целия пост
# 13
Момичета,спешно ми трябват отзиви за "Маркони".
Благодаря  Peace
Виж целия пост
# 14
Момичета,спешно ми трябват отзиви за "Маркони".
Благодаря  Peace
Какво по-точно? Била съм няколко пъти там.
Апартаментите са хубави,почистват всеки ден. Има обедно меню. Процедурите се изпълняват качествено. Басейна не е много голям, но е достатъчен за водна гимнастика. Пускат външни лица срещу 8 лв.и е доста пренаселен. Ако нещо друго те интересува, ще ти разкажа.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия