Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Има ли мами ,кадрови войници?

  • 22 178
  • 82
Здравейте!
Пускам темата с въпрос ,за да добия по явна представа какво ме очаква и подготвя психически.
На кратко-съпругът ми е военен,но той започна преди 10 -11 години,преди няколко седмици си подадох документите  и аз и сега чакам да ми се обадят за медицински изследвания и психо тест които ще се проведат във ВМИ СОФИЯ,  не както до сега във ВМИ ПЛОВДИВ и след това София.
Моля ако имам мами които са кандидатствали по скоро, защото знам че последният прием беше 2009 г,а аз тогава родих и нямаше как да кандидатствам-да споделят подробно какви и кои кабинети се минават в София-за какво могат да те скъсат на какво се държи и след това за Психо-теста,трудно ли е на какви въпроси наблягат и на какво държат за да ти пишат че си годен?След това за  физическите изпити-1000 м,10х10 совалка,коремни преси и лицеви опори ,трудно ли е?
И не на последно място ако те приемат модула който минаваш 45 дни обучение и Клетва,къде се провеждат.Съпругът ми го обучаваха на местна почва, но другите след него ги обучаваха в други поделения на сухопътни войски-Плевен,Търново и т.н.Чух от последния прием, войниците се обучавали на местна почва.
Ако има такива които са в поделението в Хасково и са от скорошните войници. ще се радвам да споделят това което ме вълнува.Ще съм много благодарна да споделяме всичко в темата което ни интересува.
Весела Коледа и щастлива Нова Година!!!
Виж целия пост
# 1
Мило момиче,

Наистина ли имаш желание да минеш през всякакви трудности и компромиси за да работиш в тази мъжка сфера?
1. Има разлика между мъже и жени в тази професия, предпочитани са мъжете естествено.
2. Въпреки нормативите за физическите изпити (1000 м,10х10 совалка, коремни преси и лицеви опори) и психо-теста надделяват връзките. Това няма как да се докаже, но е така.
3. Въпреки трудностите можеш да опиташ. Според мен си заслужава ако има някаква краткосрочна цел - майчинство, ползване на болнични, сигурна заплата (макар, че с тези непрекъснати увеличения на цените заплатата не е достатъчна).
Конкретните въпроси за изпита трябва да зададеш към Военно окръжие - Хасково.
Ако можеш да направиш компромис със себе си, да жертваш личния си живот и това е призванието ти и характера ти - ще успееш. Ако не успееш - бъди сигурна, че е за твое добро.

С уважение: Диди, 16 г. професионален стаж
Виж целия пост
# 2
Здравей!
по принцип съм мъжко момиче не се виждам много в работа в която се изисква да носиш токчета и костюми,въпреки че имам добра фигура и би ми  подхождало,но кризата в която  се въртим в близките 4 години от как съм излезнала в майчинство и търсенето на работа от 1 година за мен би си струвало да опитам,а дали ще успея  никой не знае.Търся сигурността в тази работа-навременните заплати ,болничните дали за мен или за малката.Аз съм жена на 30 г,а не мога да си намеря работа понеже детенцето ми посещава градина и боледува,с едно дете съм а на пове4ето интервюта вторият въпрос който задават е имате ли намерение да забременявате скоро?
Е как да си намеря работа.за това искам да работя това.Да се надяваме, че не е толкова страшно колкото ве4е четох из форумите.Принципно не съм мамина глезана и бих се справила -сега говоря така,в действителност не зная как стоят нещата.За това и пуснах темата ако имам  мами да споделят.Скъпа Диди,вие къде служите?наистина ли е толкова неприятно колкото говорите.
Виж целия пост
# 3
Не съм кадрови войник, но работя във военно поделение. Не виждам нищо кой знае колко различно в тази работа. Към предимствата които си изброила бих добавила това, че кадровите войници се осигуряват по условията на 1 категория труд, имат доста дълги отпуски и това че докато детето ти навърши 7 години не можеш да даваш дежурства, освен ако сама не се откажеш от това си право. При нас момичетата работят обикновено канцеларска работа. Не съм забелязала някакво по-специално отношение или поне не в лошия смисъл на думата. Да уточня че работя във ВВС. Според мен е работа, като всяка друга, за какви жертви говори момичето в предния пост не ми е никак ясно. За малък град, с малко дете,ако и нямаш някакво конкретно образование или професия, мисля че това е много добър вариант.
За съжаление по въпросите около приема не мога да ти бъда полезна.
Успех!
Виж целия пост
# 4
Благодаря много Linkata!
Виж целия пост
# 5
няма ли някой друг да се включи,
Виж целия пост
# 6
 Аз минах всичко В София в ВМИ всички медицински изследвания и после психо-теста,все още чакам резултатите от психо-теста,но между времнно започнах да се подготвям за физическите изпити.
Наистина трябва да си напълно здрав за да те пишат годен.Успех на всички
Ако някой меджу временно кандидатства сега за Стара загора,Хасково ,Карлово и Казанлък нека пише
Виж целия пост
# 7
 ;-)Hriskaq25,
Виж целия пост
# 8
 здравей pepilota09 ,от къде си?
Успех!
Виж целия пост
# 9
Здравейте, интересува ме къде могат да се прочетат подобни обяви за работа.
Виж целия пост
# 10
hriskaq25
Виж целия пост
# 11
Здравей! Аз бях кадрови войник, бях защото напуснах! Минала съм през всичко няма ли кой да ти помогне имаш минимален шанс. Обучението 45 дни е в Плевен на казармен режим, като майка ще те пускат събота и неделя, но може да не е всяка, когато аз бях вече имах детенце! Ако си готова да се сблъскаш с абсурдната система направи го, но си помисли много добре! Внимавай с изследванията на урината да не си в цикъл, пред идване или свършване мен ме върнаха един път заради това, психо теста е много лесен не е за притеснение, а нормативите ти трябва сериозна подготовка или сериозна връзка  Simple Smile никак не са лесни ако имаш други въпроси с удоволствие ще ти отговоря. Поздрави и успех  Simple Smile
Виж целия пост
# 12
Къде сте служила? До колкото разпитах за Хасково и Стара Загора 45 дневното обучение се извършва на място в поделението къде ще те назначат на работа.За медицинските-аз ги минах писа ха ми Годен.за нормативите-подготвям се усилено и се вмъквам в определения брой точки,за връзки трябва да го имам и това в предвид,А вие защо напуснахте,простотията ли ви дойде в пове4е или заплащането вие е малко
Виж целия пост
# 13
Аз служих в Балчик, бях на модул в долна митрополия до колкото съм запозната задължителната военна подготовка става във центровете ако е на място вашата е много добре защото аз пътувах почти всяка седмица от Долна Митрополия до Балчик да не говорим, че като ме нямаше 2 седмици като се прибрах детенцето ми ме беше позабравило първите 5 мин ме гледа странно! И да простотията ми беше  в повече, има и други неща но ако те интересува подробно може да ми пишеш  на пощата! Поздрави  Simple Smile
Виж целия пост
# 14
Здравейте на всички и аз съм си пуснала документите и ми дадоха дата за 25.01.2013 което се пада в петък .Тъй като съм от Хасково вероятно трябва да ходя 2 пъти до софия и да се връщам защото сигурно в събота не работят . Ако някой иска да си пишем ето и скупе ми    kiki_znam
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия