Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ОКТОМВРИйчета сладки и игриви правят нашите сърца щастливи!

  • 25 208
  • 725

Анкета

Предложения за заглавие на следващата тема:

Опции:

* Може да изберете максимум 2 опции.

# 720
Ivality, има три-четвърти чорапки, ние сме главно на такива. Ако ви кажа, че имам подарени общо около 50 чифта чорапи  ooooh!
Мария и другите цедящи мамчета как успявате да стоплите точното количество кърма, които ще хапне бебчето. Нали веднъж стоплена не може да се използва повторно и само се изхвърля матрЯл.
Да благодаря и аз за инфото за захранване  bowuu Имам планове да е на навършени шест месеца, ама да видим моето съкровище на какво мнение ще е. Мисля да бъде каша-зеленчук-плод-месо, като всеки нов продукт ще се въвежда 5-7 дена. Започнала съм табличка и скоро ще я споделя, но първо да я завърша. Нещо, което сега мога да споделя е, че една от първите каши може да е от киноа, богата на желязо зърнена култура, много полезна, не съдържа глутен. Не знам дали се предлага като бебешка каша, но ако си намеря такива зърна с най-голям кеф ще приготвя, когато му дойде времето.
Виж целия пост
# 721
Здравейте,мами!Най-после имам малко време да драсна някой друг ред.
Рали, ако може да използваш старата снимка на Калоян за колажа,че не успях да направя по-съвременна.Ако не става,правете го без мен.
Ivality, ние имаме същия проблем.Още повече, че Калоян се научи да си дърпа панталончетата нагоре и сме с голи крака постоянно.Аз между-другото започнах да го слагам в ританките без чорапи.Един вид да го калявам малко по-малко.
ciao-ciao,съгласна съм с мнението за мързеливките.Мен по-скоро ме е яд,че такива мами обикновено могат да кърмят и имат достатъчно кърма и бебчетата засукват, пък аз нали съм си без късмет,дърпам с тая помпа и ставам посред нощите и т.н., ама съдба какво да правиш.Пак се радвам,че ето Коко ще стане на 5 месеца и все още имам кърма и само 1,рядко 2 хранения имам с АМ.
stefi_sv,аз долу-горе знам колко изяжда Калоян и му топля с около 10 мл. повече, но ако е оставало кърма - не съм я хвърляла.Слагам я в хладилника и давам пак.Аз знам,че веднъж размразена не е хубаво да се замразява отново, за претопляне не знаех.Аз имам проблем с правенето на АМ,пък.Ето снощи предвидих 200 мл.Калоян остави 50,които изхвърлих.Тази вечер направих 170 мл.,та да хвърля по-малко,той пък ги изцока всичките, че и 40 мл. кърма хапна за десерт.То луда работа   Grinning
Виж целия пост
# 722
Srebrina81 аз хубаво си мислих на моя глава да му сложа една снимка на Калоян в колажа но като не съм сигурна дали ще искаш.  Аз вече съм направила колажа и съм го изпратила на Щастлива жена, но предполагам, че тя вече си е подготвила следващата тема. Ако не сме успели за тази тема,  следващата тема задължително ще те включа smile3521. Така, че за следващата тема може пак да ми изпращате актуални снимки на децата  на r.cvetkova@gmail.com. Понеже темите ги правим преди да е стигнала 50 страница ще ви помоля най късно до 48 страница да ми изпращате снимките за да мога да ви включа в следващата тема.
Днес Криста яде ябълка май ще се водим от захранване водено от детето.  Mr. Green Взех да я кърмя и реших да изям едно парче баница и тя като ме видя пусна цицата и ме гледна гладно и се плези. Приближавам парчето и тя мляска и като почна един рев не мога да сваря да и пасирам ябълка. Толкова много я хареса чак ми блъскаше ръката с лъжицата към устата си. Така че моят план със захранване с тиква отиде по дяволите е не съм се отказала да и дам тиква тази седмица но какво да се прави.
Снощи имахме малък инцидент докато я кърмя си чета нета от лаптопа и без да видя малката хванала кабела му и както си суче изведнъж дърпа рязко кабела и лаптопа пада отгори и. Изкарах си акъла, тя като ревна и в първият момент не може да си поеме въздух но от форума бях чела, че в такъв момент трябва да му духнеш в лицето и наистина подейства. Но за щастие се отърва само с леко зачервено на главата без други последствия.
Тази снимка вече е пуснах в другата група но реших и тука да споделя една идея, която е много лесно приложима и оригинална  
Виж целия пост
# 723
ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВАТА ТЕМА: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=704240.0
Виж целия пост
# 724
Здравейте, мами,

Може ли да споделите с какъв прах или препарат перете бебешките дрешки?
Виж целия пост
# 725
Маруся, тази тема би трябвало да е затворена. Задай си въпроса отново в тази http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=704240.msg24440080;topicseen#new.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия