Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

АМ Babylove от DM - Мнения

  • 39 160
  • 100
# 90
Здравейте, подновявам темата защото мненията са доста стари някой да има скоропно мнение за дм-ските мляка бебка е на 1 седмица и пие от него нямам възможност за по скъпите като лактана и хип.не го изпива цялото но още е малка и си наглася организма но е запича.Има същито мляко което е 600 гр и има бифидус дали да не го сменя с него. Някоя мама която е на 1ца може ли да ми даде актуално мнение за това мляко ще съм много благодарна.
Виж целия пост
# 91
И аз се интересувам за по-пресни мнения. Ние също сме на Хип 1ца, но нямаме проблеми със самото мляко. По-скоро от финансова гледна точка би било добро попадение, ако наистина е толкова качествено.
Виж целия пост
# 92
Здравейте, последната седмица и аз се разрових за мнения за млякото на ДМ. Прочетох много положителни мнения и реших да пробвам. Взех БИО и сега ще я пробвам малката. Може би след 5-6 дена ще имам наблюдения точно как й понася и ще пиша.
Виж целия пост
# 93
Здравейте. Ние сме на 1 месец ии бяхме с фризолак HA. Но от него се запече и по препоръка на приятелка взех бейби лов. Много гъсто и хубаво мляко. Вчера взех и био с бифидус. Много съм доволна. Малкия го харесва ии проблема ни изчезна. Препоръчвам с две ръце!!  Peace
Виж целия пост
# 94
Ние се запекохме от беиби лов ужасно.Сега давам фризолак и фризовом смесено докато се оправи,после дали ще мога пак да мина на бейби лов с бифидус или не е хубаво така да се смесват различните млека  newsm78
Виж целия пост
# 95
Момичета, купувайте Био млякото. Дори факта, че е по-скъпо от обикновеното, не му пречи да е много по-икономично от другите марки. Дъщеря ми е на 7+ месеца, от втория й месец я дохранвам след кърмене, като в началото тя беше с поднормено тегло и трябваше много да наваксва и това мляко я оправи. Преди два месеца опитах да сменя с Бебелан, даже тема пусках тук, защото си мислех, че не го харесва вече, но проблемът ни бил съвсем друг, та се върнахме отново на Бейбилов. Мисля да й го давам докато изобщо пие мляко за кърмачета.
Виж целия пост
# 96
незнам моето дете ли е така. от бейби лов така се запекохме че едвам я оправих,та сме на фризовом,като поотхвръкне още малко пак ще я пробвам,защото само положителни неща чувам а и цената ме устройва много.
Виж целия пост
# 97
Вече 1 месец сме на Babylove Bio. Нямаме никакви проблеми, много съм доволна, дори и с изхождането е по-редовна от преди /преди бяхме на Бебелан/! Peace
Виж целия пост
# 98
някой знае ли каква е цената на бейби лов 2 адаптирано мляко ? Simple Smile
Виж целия пост
# 99
По повод въпроса на Ани Минковска - мисля, че 2-ката беше или 14,99 или с левче по-евтина, не мога да кажа със сигурност, но отвсякъде си заслужава опита.
Ние бяхме на Хип комбиотик от изписването, но забелязах, че вече не се засища малката - писваше на втория час. Не ми се сменяше млякото, но единицата поръчана от Англия не стигна до шестия месец, както бях планирала и не можех да направя нова поръчка навреме. Затова като компромисен вариант реших да взема Био Бейбилов 1 и трябва да кажа, че съм очарована.
Разтваря се също толкова добре като Хип-а, с подобен вкус са и се хареса веднага на малката. Почти веднага разреди храненията на 4 часа, както трябва да е за едно 5 м. бебе.
Презапасена съм с Хип 2 и след шестия месец ще изчакам да свършат 10-те кутии и задължително ще купувам Био Бейбилов 2, вместо да правя гимнастики с поръчки от Англия (защото 30 лв за кутия мляко, струващо 6 паунда е абсурдно да се дават!)
За второто си дете отново бих се доверила на ДМ-ското мляко.

Не съм забелязала проблеми с акането, даже напротив, по-честичко ака малката, но това може да е и от плодовите пюренца.

Поздрави на всички майки и ако все още се колебаете дали да опитате това мляко, както аз правих дълго време - ХИЧ НЕ ГО МИСЛЕТЕ. В най-лошия случай ще изгубите 15 лв.  Laughing
Виж целия пост
# 100
.....
Ние бяхме на Хип комбиотик от изписването, но забелязах, че вече не се засища малката - писваше на втория час. .....

Здравейте,

малкият ми син все още пие мляко HIPP 3 преди сън, но взе да се буди по веднъж на нощ и иска още мляко. Чудя се, дали 3-ката на ХИПП не го засища вече? Днес видях в ДМ тяхното БИО мляко. Снимах етикета и ще сравня състава с ХИПП. Притеснява ме само цената т.е., че едното е чувствително по-евтино от другото и се чудя, дали да не опитам да сменя млякото на ДМ БИО с цел засищане или да си остана на ХИПП?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия