Великденска трапеза 2013

  • 50 068
  • 295
# 225
Да 7 минути е достатъчо.
Виж целия пост
# 226
Част от моите Великденски курабийки са готови!
Някои от идеите за украса видях при Буболинката    bouquet, която твори невероятни красоти, както всички знаем.











повече - в албума
http://dimana.snimka.bg/holidays/velikden-2013.748753.30316138
Виж целия пост
# 227
Никой ли не боядисва днес яйца? Ние сме готови с нашите:








Виж целия пост
# 228
Джемма, поздравления! Много са красиви.
Виж целия пост
# 229
Благодаря. Забравих тези с броката:
Виж целия пост
# 230
Джемма, разкошни са яйцата  smile3501 smile3501 smile3501
И моите яйца вече са готови, но нямам как да ги снимам в момента Sad може би в някой от следващите дни заедно с козунаците и агнешкото/ ярешкото ..... newsm78
Виж целия пост
# 231
Джемма много хубави са ти станали яйцата.Моята тази година са едноцветни но пък децата много ги харесаха.
Скрит текст:
Виж целия пост
# 232

Страхотни яйчица, момичета, много са красиви всичките! Heart Eyes   bouquet  chefТая пъстрота така ми радва очите и душата и ми създава едно хууубаво хвъркато настроение!  Grinning 
Ето и моите, едните с купени бои, другите с лукови люспи и зеленка. Днес нищо друго не свърших. Embarassed


Виж целия пост
# 233
Ау, какви красоти видях!  bouquet

И моите Великденски яйца.

Виж целия пост
# 234
Виж целия пост
# 235
Да си покажа и а яйчицата Peace Спуках 2 ама...все го правя този номер при варенето не знам защо Crossing Arms
Виж целия пост
# 236
Ох прекрасни яйчица просто моите след малко ги подхващам ,че чакам малката да се събуди от следобедно вечерен сън.Предполагам че за велик ден не всички ще сложат агне на масата както при нас. И ми се иска да попитам за заека намислила съм да го пълня така както се пълни и агне с много зеленийки дреболийки гъбки и ориз.Тъй като зайчетата ще бъдат две в една тавичка,по колко ориз да премеря горе-долу за зайче и трябва ли да бъде сварен или полу-суров само запържен?А ако сложа дребни пресни картофи и моркови около зайците за още една гарнитурка ще се получи ли и в този случай,колко вода трябва да налея в тавата?И последно питане за този пост колко време горе-долу му трябва на зайчето печене?
Виж целия пост
# 237
Ох прекрасни яйчица просто моите след малко ги подхващам ,че чакам малката да се събуди от следобедно вечерен сън.Предполагам че за велик ден не всички ще сложат агне на масата както при нас. И ми се иска да попитам за заека намислила съм да го пълня така както се пълни и агне с много зеленийки дреболийки гъбки и ориз.Тъй като зайчетата ще бъдат две в една тавичка,по колко ориз да премеря горе-долу за зайче и трябва ли да бъде сварен или полу-суров само запържен?А ако сложа дребни пресни картофи и моркови около зайците за още една гарнитурка ще се получи ли и в този случай,колко вода трябва да налея в тавата?И последно питане за този пост колко време горе-долу му трябва на зайчето печене?
И аз си мислех варианта заек за Великден и агнешко/ярешко за Гергьовден, но ще сме на обяд у свеки и ми отпада заека. Пък и дъщеря ми не яде заешко, за това ще се готви друг ден. Иначе готвя на око със зелении и гъби, но знам че заека е готов като се пукне от двете страни на гръбнака.Дано да съм ти от полза.
Виж целия пост
# 238
Бианка, възхитена съм от опитите ти с естествени бои и декупаж! Всичко разгледах в блога, ще си открадна нещо за догодина, ако нямаш нищо против... Hug

И ние сме готови от предиобед с яйцата, но чак сега остана време да ги кача:

Виж целия пост
# 239
Прекрасни са ви яйчицата момичета, толкова са пъстри - голяма красота.
И аз съм готова с моите, основно са едноцветни, няколко нашарих с памук, има едно с декупаж  Laughing и разбира се, любимите ми пъдпъдъчи яйчица.





повече снимки в албумчето: http://zllate.snimka.bg/?album;aid=748016
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия