![Simple Smile](/img/emojis/faces/simple_smile.png)
http://slavip.moetodete.bg/blogpost_4318_0.html
Аз като жена на възраст ще си позволя да не се съглася с някои становища тук. В АМ понякога белтъкът се разкъсва изкуствено, за да се усвоява по-лесно от организма и тогава изпражненията се окисляват по-бързо, което означава, че някои бебета, дори да не приемат повече желязо и да не са болни, могат да имат зелени изпражнения и това да не е проблем.
И аз в скоро време разбрах, че при ХА млеката заради разкъсаната молекула а...о става зеленикаво-кафеникаво...и това не е притеснително, дори напротив - ако е необходимо добавяне на мляко към кърмата е по-добре да е ХА. Даже като се разрових по въпроса се оказа, че и някои каши се произвеждат с частична хидролиза на нишестето и са по-подходящи за захранване.
Явно науката се развива и в областта на храненето.