РЕСТОРАНТСКИ/кръчмарски рецепти- 3

  • 151 567
  • 329
# 210
Здравейте!
Някой знае ли рецептата за тестото за пици на Аладин?
Виж целия пост
# 211
Търся рецепта за пиле с портокалова коричка. Незнам как го правят, но вътре пилешкото е много сочно!

P.S: Ако някой се интересува от рецептата за соса на дюнерите в Аладин да каже.
Виж целия пост
# 212

P.S: Ако някой се интересува от рецептата за соса на дюнерите в Аладин да каже.

Аз, ако може 🙂
Виж целия пост
# 213
И аз се интересувам от соса.
Виж целия пост
# 214
Сварявате малко картоф (1 малък картоф) като казвам малко той се ползва само за сгъстител. Кисело мляко, майонеза и чесън се слага. Аз винаги слагам на око като гледам киселото мляко да е повече. Нямам точни мерки, но ми е го е казвал човек, който работеше в Аладин.
Виж целия пост
# 215
И аз съм чувала, че сосът за дюнери съдържа сухо картофено пюре, но може и варен картоф, разбира се.
Виж целия пост
# 216
Да, те може да ги правят и тези с инстантните.
Виж целия пост
# 217
Да де, но не става същия. Аз съм чувала, че се слага и сок от кисели краставички. Това също съм правила, но още нещо липсва.
Виж целия пост
# 218
Пържени картофи ,като вариант на пасирания варен,малко лимонов сок.Чесън на прах ,другото си е стандартно -кисело мляко и майонеза ,повече е млякото .Колкото по-гъдт го искате ,толкова повече картофки .Но дюнерджия ми е казвал ,че за соса си ползват от техните картофки .
Виж целия пост
# 219
Сос на Аладин продават в Кауфланд.
Виж целия пост
# 220
Сега честно казано не виждам в Кауфлад 😟 Но пък този, който си правя си наподобява много Аладинския.
Виж целия пост
# 221
От Варна съм.В соса на дюнерите до Шадраваните усещам канела или карамфил.Или нещо такова.
Иначе дюнери съм правила веднъж вкъщи.Гиляма хамалогия..Па картофи да пържа,па месо да пека,па сос..За мен не си заслужава заниманието.Лично мнение естествено.
Виж целия пост
# 222
Аз намерих заместител на пържените картофи - нарязани само с мазнина в микровълновата. Не са съвсем като пържени, но вършат работа за пълнеж, не са съвсем като варени. Лошото е, че лесно се начупват.
Виж целия пост
# 223
Много харесвам зеленчуците на скара в Хепи - не са просто на скара, а овкусени с някакъв сос тип соев, но не соев. Имате ли идея как се правят? Според мен слагат и натриев глутамат (или производен нефов продукт), но ако поне другото мога да докарам Grinning
Виж целия пост
# 224
Готварски въпрос:
Гледам (видео) рецепти за Торта Павлова.
Лесна ли е за аматьори?
С какво може да се замени царевичното нишесте?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия