БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 34 772
  • 735
# 255
В тава го направих, но не попарих спанака, както си е суров, така го сложих  Rolling Eyes това проблем ли е?
ще стане бре. няма да го хвърляш  Laughing  нали си сложила вода в тавата ?
Виж целия пост
# 256
 Grinning сложих някакъв бульон.
Виж целия пост
# 257
ама трябва течност за ориза
Виж целия пост
# 258
 Laughing да, да, бульона го разтворих в течност.
Честно да ви кажа, всичко, което някога съм готвила, съм го видяла или питала вас   bouquet До сега не съм имала сакатлъци Simple Smile получавало ми се е. Та и ориза ще си хапнем, не е лош  Party
Мамето  ми каза да сложа и яйца, ама някой ги е гепил и нямам в момента. Та направих ориза по рецептата на Бонго   chef
Виж целия пост
# 259
Та направих ориза по рецептата на Бонго   chef
аааа Бонго ти даде само насоки.  #Cussing out  рецепта не мога да дам защото не използвам такива. всичко е според ситуацията. ти  запомни твоята рецепта - някога може да ми подскажеш  Joy
Виж целия пост
# 260
Всъщност да, рецепта не е правилната дума  Peace щото не ми каза какво точно да слагам, а как да го направя  Hug
Разбира се, ти само ме попитай Grinning
Виж целия пост
# 261
охх bongo_2007  Tired , защо моят любим не е кулинар като теб  Thinking newsm78
Виж целия пост
# 262
Момичета и момчета, подариха ми замразени миди. /само ядки/ Не знам дали са сварени предварително или не. Дайте идея как мога да ги наготвя? Трябва ли да ги варя предварително... Изобщо нищо не ми е ясно относно мидите.
Виж целия пост
# 263
Моят мъж донесе една патица и иска да я сготвим /печена/.
Търсих в гугъл, но нещо много трудни ми се струват рецептите.
Някой може ли да ми помогне с рецепта. Искам само да е за печена патица.
Виж целия пост
# 264
каква е патицата - дива или питомна
Виж целия пост
# 265
Питомна е.
Виж целия пост
# 266
виж патицата на Зори http://zoraeos.blogspot.com/2012/01/blog-post_22.html
Виж целия пост
# 267
В тава го направих, но не попарих спанака, както си е суров, така го сложих  Rolling Eyes това проблем ли е?
Аз никога не го бланширам ако трябва да го готвя с ориз. Само за тази рецепта го бланширам, мнооого е вкусно и ефектно:
http://www.zvezdev.com/bg/recepta-id-1001/спанак/

Някой правил ли е супа от коприва и лапад? Да каже какво да очаквам от тази комбинация, като вкус. Grinning
Виж целия пост
# 268
Ще правя кхачапури дали ще могат да се изпекат на електрическа скара а не в тиган?
Виж целия пост
# 269
Да питам нещо. Правих лятото истинско сладко, онова само с пасиране, без варене, от малинки. Обаче сега отварям единия буркан и тръгнало да бяга. Laughing Явно е ферментирало още тогава, а и на вкус хич не го бива, като ракийка, хехе... да го правя ли на нещо (примерно на какво) или да го мятам на боклука? Държах го в хладилник иначе, ако е от значение.  


Момичета и момчета, подариха ми замразени миди. /само ядки/ Не знам дали са сварени предварително или не. Дайте идея как мога да ги наготвя? Трябва ли да ги варя предварително... Изобщо нищо не ми е ясно относно мидите.

ядките не са сурови, можеш на салата, можеш и да ги задушиш леко с някакво сосче доматено с подправки, можеш да панираш - по ваш вкус Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия